Ja nechcem byt povrchna ani nič.. ale vám tie ženy prídu pekne? Niečím zaujímavé ? Ja teraz pozerám na Gaborikovu a poviem vám že keby som chlap a ešte tak známi ako Gaborik ani bicykel o ňu neopriem🤣
Čakala by som pri nich trochu iné ženy..
čo si vy myslite ?
Hossovu nepoznam, ale Gaborikova je podla mna velmi pekna zena 🙂
Akoze Gaborikova je jedna krasna zenska, o tom potom. Mna skor zaujima, preco by takí škaredí chlapi ako zrovna títo dvaja mali mat podla teba nejake extra krasne zeny… ked uz sa musime znizovat k predpokladu, ze ludia si vyberaju partnerov len podla krasy 🤦🏼
To je nejaka tabulka, ktora zena je vhodna pre akeho muza?
Ja predpokladam, ze si vyberali podla svojich preferencii a priorit.
Ja by som neoprela bycikel o teba a ani neviem ako vyzeras.
Nepoznam manzelku Hossu, ale Gaborikova je krasna prirodzena zena.
Nepis ako anonym,daj foto a muzske osadenstvo MK zhodnoti,ako vyzeras ty😉
ano podla mna su obe pekne zeny 🙂 pomohlo nejako?
Schválne, autorka, daj sem aj svoju foto. Lebo vieme, ako je to s tým anonymným komentovaním iných žien… Mne prídu obe zaujímavé typy, tiež už nemajú 21, vyzorom sa hodia sa k svojim mužom. Ich manžel tiež ani jeden nevyzera ako poloboh, tak prečo by si mal hľadať nejaký vystavnejsi kus? Len preto, že je (bohatý) športovec?
Ja by som chcela vidieť teba. Prečo dávaš takúto otázku anonymne? Za mňa je Gáboríková jedna z najkrajších žien. Hossovu nepoznám.
Tak ty musis byt ina raketa, ked napises, ze gaborikova je skareda 😀
Gáboríková žena je v mojich očiach nádherná žena, vnímala som ju tak aj predtým, než sa dali dokopy. Mne sa napríklad nepáči Šatanova žena, je mi nesympaticka. Rovnako aj Skrtelova a Radivojevičova. Ale Ivana je fakt pekná
Ivana aj Janka sú veľmi pekné ženy a hlavne to nie sú hlupane, ktoré by potrebovali riešiť výber partnerky niekoho druhého, koho ani nepoznajú 😀
Ale ak si si nevšimla - tak si to práve ty, o koho žiadny známy a bohatý hokejista ani ten hrdzavý bicykel neoprel 😝
popravde netusim podla coho si vyberali a ani netusim ako vyzeraju ale otazka mi pride strasne slizska....
Zrejme isli aj na vnutornu krasu, nielen na vonkajsu... ci take nemoze byt ?
Gaboríková nie je pekná žena? Je krásna, Hossovu som nevidela, ale aj keby nebola tak láska a vzťah sa zakladá na niečom inom nie? A nie si len povrchná ale aj slepá asi
Ivana je nadherna zena.
Keďže som z Trencina: pamätám si na Maja Gaborika. Chodili sme spolu do školy, on bol ale nižší ročník a straaaasne išiel po mojej spoluziacke. A ta moja spolužiačka je presne taky typ ako jeho manželka Ivana. Tak sa mu páčia také typy a páčila sa mu aj Ivana. Tak si snáď môže vybrať za partnerku takú ženu, ktorá sa paci jemu. Ci mal si najprv súhlas od teba vypytat?
tak ja sa s nimi porovnávať nemôžem ja mám 22, mám spravený nos, pery, prsia…. Atd.. a ani sa s nimi porovnávať nejdem skôr ma zarazilo keď som videla ich spoločnú fotku že to su fakt ich ženy
Je krása fyzická a krása duchovná. Ty pravdepodobne nemáš ani jednu.
No v 22, ked si si musela dat spravit tolko plastik, asi si vela krasy nepobrala..hlavne, ze hodnotis ine..cakas, kedy Kollar oprie o teba bicykel?
Skoda,ze to v hlave sa u niektorych jedincov spravit neda🤒
A akú ženu by si si pri nich predstavovala? Daj nejaký príklad, kto by sa ti ku nim hodil... pozrela som si teraz obe, podľa mňa sú to sympatické, pekné ženy 🙂
@sisa_s nebola som škaredá predtým veľa ľudí hovorilo že načo si idem dávať úpravy… ale išlo to postupne nos som chcela trochu menší.. pery si dáva robiť každá druha… a prsia keďže som dosť chudá nenarástli ako som chcela
no hlavne, že ty celá prerobená tu budeš hodnotiť iné...chúďa si.
Že každý má svoje preferencie a v živote som sa nezamýšľala nad tým, či mi niekoho žena príde "dosť pekná".