Je ťažké naučiť sa hrať na flaute?

11. mar 2024

Zdravím, zaujal ma tento hudobný nástroj. Rozmýšľam, že sa znovu prihlásim do Zušky, ale nie som si istá... Je ťažké naučiť sa hrať na Flaute?

deti95060810
11. mar 2024

nič nie je ťažké čo už vieš...

kate_cs
11. mar 2024

Podľa mňa nie. Počas MD som sa dala na štúdium pedagogiky a jeden z predmetov bola flauta. Nevedela som o tom nič, nepoznala noty či takty. Podľa mňa nemám ani sluch. A naučila som sa pomerne rýchlo na flaute hrať a zahrala po pol roku aj Kukulienku.

nekonecna_katastrofa
11. mar 2024

Na zobcovej nie, na priečnej už je to náročnejšie.

bolarazjedna
11. mar 2024

Podľa mňa dosť závisí od toho, akú máš predstavu, na akej úrovni by si chcela vedieť hrať

cookie29
11. mar 2024

Zobcova ci priecna? Dve rozdielne veci...

guudy
11. mar 2024

Zalezi, aku uroven od seba ocakavas… vovseobecnosti je zobcova flauta z tych lahsich hud. nastrojov.

tana85
11. mar 2024

na to, aby som skutocne hrala, som potrebovala 4 roky. dokopy som chodila 8, ale neskor je to uz len o zdokonalovani hrania, ktore ovladas. je to ovela lahsie ako klavir, ak sa tomu budes poctivo venovat a nemas drevene prsty ako moja sestra, tak za jeden skol.rok sa vies viac-menej naucit.

jumama
11. mar 2024

Ja len tak pre pobavenie, prave mame choreho psika a stale nad nim premyslam a precitala som nadpis diskusie: "Je ťažké naučiť psa hrať na flaute?" 🙂 🐶

autor
11. mar 2024

@cookie29 zobcová

autor
11. mar 2024

@jumama 😂

simkids
11. mar 2024

Na zobcovej hra moja prvacka v ramci hudobnej vychove, takze smelo do toho 🙂 uz som to aj ja skusala a je to v pohode

cookie29
12. mar 2024

Zobcova je v pohode, na nu hraju aj male deti