Dcéra sa chce učiť hrať na akordeóne

andynkaq
13. mar 2024

Moja 10 - rocna dcerka by velmi chcela zacat hrat na akordeone, ale bojim sa toho, ze jej to nepojde a budu to len vyhodene peniaze ... Je tazke sa naucit hrat na tento nastroj? Uci sa dieta niekoho z vas hrat na tomto hudobnom nastroji? a este...keby som ju naozaj prihlasila.. aky akordeon kupit ?

irusa
13. mar 2024

mesačne u nás stojí ZUŠ 15e... a nástroj sme kupovali za 450 E a to použitý

janinah
13. mar 2024

O nástroji tá poučia v škole pri zápise.Syn tak chcel husle.vydrzal asi dva roky.Husle som kúpila cez učiteľov v zuš a potom predala cez bazos.stratova som nebola.

andynkaq
autor
13. mar 2024

@janinah Tiez ste platili 15€ mesacne?

guudy
13. mar 2024

@andynkaq ahoj, pozrite si, kedy su prijimacky na vasej ZUS a chodte na ne. Ziadny nastroj vopred nekupuj. Poradite sa v ZUS 🙂
Skolne je na kazdej ZUS v inej vyske. Pozri si web nejake vo vasom okoli ;)

andynkaq
autor
13. mar 2024

@guudy dobre

janinah
13. mar 2024

@andynkaq nepamätám už

skusihu
13. mar 2024

Syn hrá na akordeón. Platíme 25 € polročne ZUŠ. Prvé dva roky mu akordeón požičali. Potom sme kúpili v bazáre za cca 350 €. Za vyskúšanie to stojí.

messalina
13. mar 2024

@andynkaq ja som hrala na akordeon 8 rokov lebo som sama chcela.
Nevidim dovod preco jej to to nedopriat ked chce. Aspon bude uzitocne travit cas a nebude sa flakat po vonku alebo sediet nad socialnymi sietami.
Na druhu stranu ked uvidi kolko casu treba trenovat doma + chodit na hodiny, mozno ju to rychlo prejde 🙂 ale harmoniku predas dalej, extra straty tam nevidim.
Mne to dalo dost vela, hlavne disciplinu, trpezlivost, naucila som sa nieco "nevsedne" a tiez vystupovat pred publikom na koncertoch atd..
A mozno sa zisti ze ma ozaj talent a bude sa tym aj zivit. Myslim ze kazdy clovek/rodic chce aby robil nieco co ho bude naozaj bavit a nielen chodit do prace za peniaze lebo ved nieco robit musi..

martinmmartin
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hsjdudhdbd
6. máj 2024

@andynkaq urcite ked chce treba prihlasit len pozom opadne prvotna radost ked zisti ze to nieje take jednoduche treba to prelomit vela ju motivovat a potom sa to rozbehne nauci sa psr piesni s uvidi aky je to krasny a vdacny nastrojˇˇˇˇ mne takto mama kupila akordeon ked som bola mala ako vasa dcera z bazaru za par stoviek na zacistok jej to staci a ked nevude chciet hrat predate aspon za polovicu ˇˇˇ urcite nie novy

lienocka128
6. máj 2024

Syn chodi na akordeon...velmi chcel, tak po roku som ho prihlasila....platime 24eur mesacne, akordeon ma 2x tyzdenne, 1x tyzdenne teoriu a 1x tyzdenne ma orchester(traja hraju spolu)...v prvom roku hned korona, online hodiny, doma nikto nehra, nikto mu neporadi, no cuduj sa svete mu to ide....uz je to radost pocuvat,