Je 24.12.2022 otvorené Pepco?

23. dec 2022

Prosim Vas neviete ci bude este zajtra doobeda otvorene ?

zmrzlinka2021
23. dec 2022

1 minutu mi trvalo najst to na webe, skus to aj ty...

Nemozes cakat, ze cely zivot sa o teba bude niekto starat a davat ti veci na zlatom podnose...

bajka16
23. dec 2022

@zmrzlinka2021 tak rozbehnúť si sa nemusela veď sa iba spýtala

marca12
23. dec 2022

@bajka16 ale ma pravdu,to je az nenormalne ako si ludia nevedia dohladat informacie a potom sa cudujeme,aka zberba n tu vladne,ked mame takehoto volica.

bloger
23. dec 2022

A kde si to má akože nájsť. Niektoré ste fakt hnusné. Podľa všetkého doobeda by mohli mať otvorené.

bajka16
23. dec 2022

@marca12 tak netreba reagovať. Nemám alebo nechcem k tomu nič napísať tak nereagujem. Toto sú niektoré ako supy tu

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bloger
23. dec 2022

@mb2021 Predstav si, že ho používam aj teraz. A našiel som jedine info, že otváracie hodiny sa môžu cez sviatky líšiť.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rebellefleur
23. dec 2022

@bloger - zeby na internete? Cas, co zabila pridavanim tejto otazky by jej stacil na vygooglenie odpovede..
Fakt tu mam niekedy zial pocit, akoby niektore ani zs nedokoncili

zojanka
23. dec 2022

@bloger Veď to majú na stránke pri každej konkrétnej predajni napísané

lesana25
23. dec 2022

Bez Pepča ani na Vianoce 😍😝

bloger
23. dec 2022

@zojanka diky za info it kurz si úspešne absolvovala.

zmrzlinka2021
23. dec 2022

@bloger
Toto nie je o it kurze, ale o uplne trivialnom hladani na webe.
UPlne chapem, ze nie vsetci mozeme byt za hranicou urciteho iq, ale toto su veci, co vyhlada 7 rocne dieta.

NO nieco sa v skolach posralo... ze tu mame takychto ludi v narode..

zojanka
23. dec 2022

@bloger na toto IT kurz ozaj netreba ... keď sa vie niekto zaregistrovať na koňa tak hádam dokáže napísať do prehliadača pepco.sk .... len netreba byť lenivý

bloger
23. dec 2022

@zmrzlinka2021 ešte, že tu máme teba. Ty to všetko zachrániš. Pekné Vianoce a skús byť tolerantnejšia k menej inteligentnejším od teba.

bloger
23. dec 2022

@zojanka podobne pekné sviatky aj tebe

bajka16
23. dec 2022

Nikto nepovedal že nemáte pravdu. Máte. Je to primitívne jednoduché. Ale sme ľudia tak sa treba tak aj správať. Ja sa držím napríklad hesla: KEĎ NEVIEM POMÔCŤ DRŽÍM HUBU

zmrzlinka2021
23. dec 2022

@bajka16

Vies, je take zaujimave, ze prave tito ludia tu hubu nedrzia - castokrat nevedia ani malu nasobilku ale to, ze ockovanie je svetove sprisahanie a podobne bludy - to maju plne zmaknute.

A chapem, ze su ludia, ktori zial maju podobnych rodicov a nedostali do zivota nejaky ten intelektualny zaklad, podporu, vedenie, nemali v tomto smere pozitivne vzory (a nebavim sa tu o tazkych intelektualoch, vedcoch, lekaroch a neviem kom) - mozno to sklamanie tkvie prave v tom, ze toto produkuje nase skolstvo - ludi, co vedia na par minut odmemorovat nieco, ale su v zivote nepouzitelni, nevedia pracoat s informaciami, selektovat.... a potom sa tu vsetci cudujeme, ze "kto voli fica, mazureka, kotlebu...".

nyusika
23. dec 2022

@bajka16 ja sa držím hesla "najlepšia pomoc je naučiť iných, ako to zvládnuť"

Keď niekto dokáže založiť diskusiu kvôli takejto primitívnej otázke, určite dokáže použiť Google... dúfam.

marca12
23. dec 2022

@bajka16 tak to mas pravdu,ze sa to da aj slusnejsie napisat a nie s vysmechom

bajka16
23. dec 2022

@marca12 presne o to ide. Ten štýl komunikácie medzi ľuďmi je taký, že sa bojíš človeka s čímkoľvek osloviť. To že ste krajší, múdrejší, bohatší, šikovnejší, neznamená ešte nič. Práve to že ste inteligentné ženy moje, ukážte tou komunikáciou s citom k druhým. Pekne sviatky a kroťte hormón ✌️

viestta
23. dec 2022

@bajka16 človeku nepomôže keď mu dáš kus chleba ale keď ho naučíš ten chlieb dorobiť.

autor
23. dec 2022

Takze dakujem tym ktory normalne napisali. Bohuzial ja pepco v meste nemam a musim za nim cestovat 30km. Kedze som momentalne tehotna mesiac pred porodom a s malym chorym dietatom doma, viem tam ist len zajtra aby mal kto byt s malym. A bohuzial nemam to tak nastudovane ako niektore z Vas... a na internete som to nenasla nie kazdy vie vsetko... zato som napisala sem... Ale kedze niektore si tu musia dokazovat ake su najmudrejsie nech sa paci. Prajem Vam vsetkym pokojne sviatky... dovidenia

zuzuliennka1
23. dec 2022

do 11:30, maju to uvedene na webe, treba trosku hladat ale je to tam

nyusika
23. dec 2022

Keď si tehotná a mesiac pred pôrodom, načo sa trepeš do Pepca...??
A čo sa urážaš ? Všetci majú pravdu

domculik
23. dec 2022

Odpoved na otazku tu uz padla, ale k tomu kopec nevyziadanych rad. Este by som tak chapala poznamky typu "da sa to najst tu a tu, nabuduce mozes kuknut". To by mohlo mat efekt. Vivat Vianoce, sviatky pokoja a mieru.

marca12
23. dec 2022

Cokolvek si vyhladas,ked to zadas do googla. Neverim,ze ak si zadala pepco otvaracie hodiny,tak ti to nenaslo.

bajka16
23. dec 2022

@nyusika 🙈🙈🙈🙈 to je hádam jej vec prečo chce ísť do pepca. Tebe nič nedáva absolútne žiadne právo riešiť prečo ona ide pred pôrodom do pepca. 🙈🙈 Choď napiecť radšej ešte jeden druh koláču lebo evidentne si si nevybila energiu tam kde si mala

autor
23. dec 2022

@nyusika neviem co teba do toho naco tam idem .... kazdeho osobna vec... ja sa neurazam len zasnem ake ste tu niektore hnusne .. to sa tak spravate aj doma aleboblen tu si dokazujete ze ste nieco? Pekne sviatky
@marca12 toto mi pisalo pri kazdom pepcu

nyusika
23. dec 2022

Tak sadni do auta a choď si to zistiť.
Mňa nič do toho, tvoj čas a energia.