Prosim Vas neviete ci bude este zajtra doobeda otvorene ?
@zmrzlinka2021 tak rozbehnúť si sa nemusela veď sa iba spýtala
A kde si to má akože nájsť. Niektoré ste fakt hnusné. Podľa všetkého doobeda by mohli mať otvorené.
@bloger - zeby na internete? Cas, co zabila pridavanim tejto otazky by jej stacil na vygooglenie odpovede..
Fakt tu mam niekedy zial pocit, akoby niektore ani zs nedokoncili
Bez Pepča ani na Vianoce 😍😝
@bloger
Toto nie je o it kurze, ale o uplne trivialnom hladani na webe.
UPlne chapem, ze nie vsetci mozeme byt za hranicou urciteho iq, ale toto su veci, co vyhlada 7 rocne dieta.
NO nieco sa v skolach posralo... ze tu mame takychto ludi v narode..
@zmrzlinka2021 ešte, že tu máme teba. Ty to všetko zachrániš. Pekné Vianoce a skús byť tolerantnejšia k menej inteligentnejším od teba.
Nikto nepovedal že nemáte pravdu. Máte. Je to primitívne jednoduché. Ale sme ľudia tak sa treba tak aj správať. Ja sa držím napríklad hesla: KEĎ NEVIEM POMÔCŤ DRŽÍM HUBU
Vies, je take zaujimave, ze prave tito ludia tu hubu nedrzia - castokrat nevedia ani malu nasobilku ale to, ze ockovanie je svetove sprisahanie a podobne bludy - to maju plne zmaknute.
A chapem, ze su ludia, ktori zial maju podobnych rodicov a nedostali do zivota nejaky ten intelektualny zaklad, podporu, vedenie, nemali v tomto smere pozitivne vzory (a nebavim sa tu o tazkych intelektualoch, vedcoch, lekaroch a neviem kom) - mozno to sklamanie tkvie prave v tom, ze toto produkuje nase skolstvo - ludi, co vedia na par minut odmemorovat nieco, ale su v zivote nepouzitelni, nevedia pracoat s informaciami, selektovat.... a potom sa tu vsetci cudujeme, ze "kto voli fica, mazureka, kotlebu...".
@marca12 presne o to ide. Ten štýl komunikácie medzi ľuďmi je taký, že sa bojíš človeka s čímkoľvek osloviť. To že ste krajší, múdrejší, bohatší, šikovnejší, neznamená ešte nič. Práve to že ste inteligentné ženy moje, ukážte tou komunikáciou s citom k druhým. Pekne sviatky a kroťte hormón ✌️
Takze dakujem tym ktory normalne napisali. Bohuzial ja pepco v meste nemam a musim za nim cestovat 30km. Kedze som momentalne tehotna mesiac pred porodom a s malym chorym dietatom doma, viem tam ist len zajtra aby mal kto byt s malym. A bohuzial nemam to tak nastudovane ako niektore z Vas... a na internete som to nenasla nie kazdy vie vsetko... zato som napisala sem... Ale kedze niektore si tu musia dokazovat ake su najmudrejsie nech sa paci. Prajem Vam vsetkym pokojne sviatky... dovidenia
do 11:30, maju to uvedene na webe, treba trosku hladat ale je to tam
Keď si tehotná a mesiac pred pôrodom, načo sa trepeš do Pepca...??
A čo sa urážaš ? Všetci majú pravdu
Odpoved na otazku tu uz padla, ale k tomu kopec nevyziadanych rad. Este by som tak chapala poznamky typu "da sa to najst tu a tu, nabuduce mozes kuknut". To by mohlo mat efekt. Vivat Vianoce, sviatky pokoja a mieru.
Cokolvek si vyhladas,ked to zadas do googla. Neverim,ze ak si zadala pepco otvaracie hodiny,tak ti to nenaslo.
Tak sadni do auta a choď si to zistiť.
Mňa nič do toho, tvoj čas a energia.
1 minutu mi trvalo najst to na webe, skus to aj ty...
Nemozes cakat, ze cely zivot sa o teba bude niekto starat a davat ti veci na zlatom podnose...