Ahoj, baby ste tu niektoré, čo našli svojho partnera, lásku na inzerát ?
@c_est_la_vie alebo zije na lazoch bez signalu 😂
Ja manžela pred 6 rokmi
@c_est_la_vie tak daj aké sú plusy internetovej zoznamky, pri internete sedia samí geniálni partneri ? A 60+ sú neandertálci, ktorí neovládajú prácu s PC a internetom ?
@baboadel nechapem preco, ale znies urazene. Vyhody zoznamky su, ze u mladsej vekovej kategorii ( od 15-50) je to rozsirenejsie. Takisto komfort- nemusis chodit na postu/ zverejnovat svoje cislo. Komunikacia je rychlejsia. Ano, aj online je vela cudnych ludi, ale to bude aj pri inzercii.
Ja neviem tvoj vek a teda ani ocakavany vek partnera, preto sa nemusis urazat. Ale je samozrejme, ze starsia generacia vyuziva skor tieto techniky zoznamovania. Nie nevyhnutne, ale ak by som si nalistovala taku inzerciu, urcite tam bude viac ludi cez 50 ako tridsiatnikov
@baboadel ja som si dávala. A aby bolo jasné, v inzeráte v tlačenom týždenníku, bol uvedený aj môj email, a ďalej sme komunikovali meilom a osobne. Takže žiadne 60+ ani lazy ani listy. Bolo to iba iný okruh osôb. Z internetovej zoznamky co som tam videla - o tom by sa dalo teda písať....
@c_est_la_vie vôbec nie som urazená ani nemám byť prečo, len sa kľudne dám poučiť, keďže aj ja už teda patrím do tej hranice 50. Ja osobne by som preferovala, inzerát. Nie som pohodlná a zájsť na poštu mi nerobí problém. Presne obava v online zoznámke je v tom, že tieto stránky navštevuje veľký počet ľudí s inými úmyslami ako je zoznámenie. To čo zverejníš o sebe online už nevezmeš spať. Ale ja som skôr tou vyššie uvedenou otázkou chcela vedieť, komu to naozaj pri tej zoznámke vyšlo a má vďaka tomu dobrého partnera.
ved skus 😉 ja co si tak spominam, ked som bola nezadana a slobodna, skusala som aj internet viackrat a na dva inzeraty som odpovedala. a veru ti inzeratovi chalani boli z tych vsetkych najblizsie k mojej predstave 😀 ja som si potom nasla priatela/ manzela normalne, ale na inzeratove pokusy spominam v dobrom.
@paskolinka je to u mňa len v rovine uvažovania nad takouto formou, neviem, či nazbieram aspoň kúsok odvahy na uskutočnenie.
@baboadel neurážaj 60 + že nevedia s internetom....mám otca 90 r. a internet bez problémov...krátko po 80 tke sa zapísal na kurz počítača ...
sused 88r. a tak isto s tabletom vie robiť...
ako sa poznám ja by som sa bála...keď vidím akí sú poniektorí hlupáci - mám strach...
@baboadel skus a hlavne je (ci už zoznamka alebo inzerát) čím skôr osobne stretnutie
Ja som si tak nasla mojho partnera ale teda online cez internet, nie cez inzerát... Sme spolu 8 rokov, kúpili sme si byt a čakáme spolu prvé babatko, nedala by som si ho za nič, je to moja životná láska, nájdu sa tam aj skvelí ľudia aj keď teda asi musite mať šťastie na to lebo je pravda, že väčšinou sú tam divni ľudia ...
@baboadel
Preco zavrhujes online zoznamku? Myslim ze aj tam sa da najst muz 50+ ci 55+. A je to rychlejsie a operativnejsie ako inzerat.
No online nezavrhuj.... nemusí hneď vedieť tvoje meno a adresu.... divných ľudí je veľmi veľa a opatrnosti pri zoznamovaní nikdy nie je dosť.... preto mi online príde lepšie... keď si len píšeš uvidíš ako dlho kto vydrží ostať len tak nezáväzne pri písaní a kto hneď dáva divné návrhy... zablokovať niekoho mi príde jednoduchšie....a našla som si manžela... sme spolu 15r
@deti95060810 práve naopak ja som obhajovala názor pozri si diskusiu od začiatku.🙂
@sylvia002111 uplne nezavrhujem, iba zvažujem🙂
@deti95060810 však už je to asi vekom, som viac obozretná
@kiwi3 tak tie riziká, ludia si vytvárajú falošné profily, niekedy za účelom vytiahnutia informácii od inzeranta, použitie na vydieranie a i. Potom sú tam, ktorí zoznamku použivajú iba na príležitostný sex a to nehovorím o rôznych"chorých" ktorí denne surfujú po internete a hľadajú potencionálnu "obeť". Ja nerada riskujem, možno aj vzhľadom na vek som obozretnejšia a nejdem do všetkého strmhlav.
@baboadel to uz radsej online zoznamka. Inzerat vo mne vzbudzuje otazku preco nema internet, co mi znaci dve moznosti: Bud ma 60+ alebo je v base 😀.