Ahojte nájdem úprimnú kamarátku ktorá vypočuje poradí ? Ktorej môžem.povedat úplne všetko
.cítim sa osamelá nemám žiadnu kamarátku ktorej môžem veriť všetko len faloš pretvárka alebo sa ozvi keď.im niečo treba . Kde si tie časy keď sme si kamarátstvo vážili ? Bolo úprimne a ochotne si pomôcť aj o polnoci.teraz len pretvárka a závist
.
Som z ke mam dve deti dve dievcata
@viktoria12 A ešte že či by si si chcela iba písať alebo sa aj stretávať a aké máš záluby
Aj písať aj stretávať . Mám rada prírodu . Milujem svoje deti . Rada nakupujem . Niekedy len tak niekam vypadnúť od všetkého hocilen na prechádzku .
@viktoria12 ahoj i ja som z KE ak sa potrebujes vyrozpravat kludne napis IP 🙂
@viktoria12 Ahoj 🙂 Ja som sice daleko, ale kedykolvek budes chcet popisat, som tu
Dobrý deň mamičky chcela by som sa spýtať ide leto a prázdniny niektoré škôlky zatvorené čo si myslíte o detskom centre a či by ste také služby využili
@1978zuzana1978 Tak podla toho aké je to centrum najprv by som si ho pozrela a tak
@lenkakravcova ahoj v auguste budem mať 31 rada popíšem
@viktoria12 ahoj v lete plánujem sťahovanie smer KE, tiež tam budem hľadať kamošky 🙂
Ahojte. Ja som tiez z ke.o tyzden mam 36r a 2 deti.
@terina25 ahoj rada popíšem
@viktoria12 ahoj. Odkial si z ke?
@viktoria12 kľudne napíš..ja si tu s nikým nepíšem a tiež sa sťahujem do KE ..🤗😉
@viktoria12 bývam na juhub
Juhu malo byt
Ze na koni normalnu a uprimnu 😂
Najst taku priatelku je velky dar. A vedz, ze pritelia do zivota prichadzaju, ale aj odchádzajú. To sa neda, ze tak si povieme a teraz budeme kamaratky. Priatelstvo vznika postupne.
@petrofka nehľadám na silu a za každú cenu . A tiež nejde kamarátstvo zo dňa na deň . Jasné že to potrebuje čas kým sa človek otvorí a povie čo má na srdci . Nemusíme si s každým sadnúť no ale kto neskusi nenájde
@viktoria12 pekne si to napìsala a neprajnìčky si nevšìmaj,vždy sa tu nájde niekto, kto si potrebuje "kopnúť do niekoho"
@viktoria12 pochybujem, ze hladas uprimnu kamaratku. Uprimnych ludi totiz nema nikto rad 😀 aspon teda vacsina ludi. ver mi, mam s tym svoje skusenosti 😀 asi hladas len butlavu vrbu. A to nemyslim zlom, naozaj. to len tak na okraj..
@jamipato ja som už imúnna voči takým každý má právo na svoj názor . Ja som napísala že hľadám kamarátku lebo mi ozaj chýba úprimná osôbka a je jasné že priateľstvo nezískame za deň . Ale treba pomaličky . Nehovorím že si sadne každý ale aspoň na začiatok popísať navzájom sa vypočuť . Žijeme v takej čudnéj dobe že zabúdame čo je úprimne priateľstvo . Zabúdame na pekné slová na objatia . Momentálne je trend len ohováranie intrigy a závist .
@viktoria12 ahoj, suhlasim s tym co si napisala. Ja hladam tiez, ale vsade len pretvarka.. skoda ze byvam v BA, rada by som sa skamaratila s normalnou, uprimnou babou. Rada si popisem ak chces.
@mon29 budem rada
Ahoj. Kľune nápis rada si nájdem kamošku.
Ahoj kľudne napíš síce bývam v liptovskej teplej ale kamarátka by sa mi zišla a mam 5rocneho chlapčeka a 26rokov
@viktoria12 mam presne ten isty problem, takze kludne sa ozvi 🙂
Ahoj kludne mi napis 🙂
Ahojte. Mám 37, čakám prvé bábätko a tiež by sa mi zišla kamoška. KE železníky 🙂
@viktoria12 napísala si to pekne a výstižne 👍 čo tak založiť si skupinku, kde by si písali baby s podobnými pocitmi??? bez ohovárania a intríg, o bežných starostiach a radostiach?🌞🌞🌞
Ahoj,možno by bolo dobré na začiatok napìsať,odkiaľ si,koľko máš rokov,či máš deti,rodinu atď 🙂