najde sa tu pre nas nieaka mamička na zoznamenie ktora tiez uz nechce byt sama a hlada niekoho o koho sa moze opriet ked je jej najhorsie? ved predssa vzdy je krajsie spolu dvom bktory sa lubia
no vyzvu pre vsetky osamele mamicky, ktorym chyba laska, neha a dobry chlap a uvidis, kolke zareaguju 🙂 musis byt aktivny. nam zenam uz lezie na nervy, ze cakate ako na spasenie a nedvorite sa nam. treba nam dvorit a nie cakat, ze my budeme vam 🙂
@kaktusik007 ja viem ale ked nepoznam ani ziadneho chlapa co je s dietetom ako ja :-/ predsa vas je viac a medzi sebou pokecate co vas trapi idete s detmi na vylety spolu ☹ a my chodime vsade sami 😖
@mini2peto no to ja poznam este jedneho -- ale to je trosku o inom, aj ked fakt verim ze jeho okolie mu to, ze je skvelym tatom, zerie...... 😒
pozri - co ma prist, pride... vies, zeny su niektore same, nie je cas proste popri detoch riesit partnera a maju rovnaky problem ako ty.... a niektore sme aj asi uz zatrpknute, niektore toho mame plne zuby a chlapa uz neriesime.... proste klasika...
a ako sa hovori - dockaj casu jak hus klasu 😉
@mini2peto a chapem ze vidis mamicky len s niekym... mna tiez samotnu na ihrisku nenajdes 😀 😀 😀 hold, je to moc na mna 🙂
@kaktusik007
@mini2peto
peto, nefnukaj, hlavne nehladaj dovody, preco to nejde, ale hladaj sposoby, ako sa to da. co mozes zo seba ponuknut nezadanej mamicke? o tom nic nepises. aky si, ake mas hobby, aka je tvoja situacia..... osamele matky su vacsinou sklamane a pracujuce od usvitu do umrku a dost idu pod kožu a su opatrne, lenze ty sa nesmies vzdat pri prvom neuspechu. tie prekazky treba prekonavat, prelomit lad, pracovat na tom, aby taka mamicka zacala doverovat.....
@kaktusik007 no ja asi tak tiez nieko som uz zatrpkol ale niekedy dojde na cloveka ked je sam depka ☹
@kaktusik007 no ale vy mamicky si chodite spolu ja nemam s kym ☹
@mawka presne si to vystihla...
@mini2peto je to tazke riesit teraz chlapa, jeden sklamal a odisiel zrovna ked ho clovek hodne potreboval a dokazat verit, ze sa najde niekto kto bude pri tebe??? ako uprimne, rozvedena zena s malym dietatom nie je ziadna vyhra, a ak su deti dve ako u mna tak to je este horsie....
chapem ze mas depku miestami, to je normalne, to kazdemu je niekedy tazko,.... ale neboj, zvladneme to 🙂) a bude dobre
@mini2peto podla mojho nazoru byt zatrpknuty je to najhorsie, co mozes urobit. Lebo takto mozes odplasit zenu, ktora by aj zaujem mala. Neber to zle, je to len moj osobny nazor. Pozri ja som tiez ostala sama v 7 mesiaci tehu, moj ex sa ukazal ako najvacsi grazel, ale preto si este nemyslim, ze vsetci chlapy su rovnaky a ja zostanem do konca zivota sama....len musim trosku pockat. Teraz s ani nie 2 mesacnym dietatom by som asi muza nenasla...aj ked... 🙂 😉 hlavu hore 😉
@barushkaaam preco ne ja som volny 😀 😀 😀
@kaktusik007 🙂 snad nieako ale predsa
@mini2peto ako ktore 🙂 ale sak odkial si??? z blavy?? ved kolko mamiciek - blavaciek je tam.... urcite si ta nejake vezmu k sebe do partie 😉
@mini2peto
@barushkaaam no vidite, blava obaja 🙂 tka chodte spolu kocikovat 😅
@mini2peto ja sa akurat trapim s kolikami, takze mam doma kazdy vecer koncert 😀 dve hodiny placu....podotykam vkuse, maximalna pauza 2 min. To by usiel aj ten najtrpezlivejsi chlap asi 😀
@kaktusik007 kocka neblbni, ja som povodne chcela Peta len trochu povzbudit a aha, co sa z toho vyklulo 😀
@barushkaaam neusiel, neboj.... aj ked zase - to, preto co ten moj vydrzal, bolo asi to ze to boli deti jeho vlastne.... 😉
@mini2peto mamicky to maju tazke este aj z ineho uhla - dost musis vyberat a preberat, kym dovolis aby si potencialneho partnera zoznamila s vlastnymi detmi...... kamoska, rozvedena, si nasla priatela, idealny vztah... po par rokoch to ukoncili.... a kto trpel najviac???? jej syn!!! 😖
@kaktusik007 ved toto...... stretavat sa s niekym a rozmyslat, kedy je spravny cas zoznamit s detmi noveho chlapa a potom sa moze stat to, ze zoznamis, zvyknu si a zrazu bum, rozchod.... trpia decka, nie my.
@kaktusik007 tak, tak...podla mna na tychto vztahoch je najtazsie to, ze musis najst cloveka, ktory nebude milovat len teba, ale aj tvoje deti. Tie su No.1...
@kaktusik007 😀 😀 😀
@mini2peto https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/nemam-si-s-kym-zalozit-rodinu/
@deguska, sup sup sem na zoznamovacky 😀