Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
Ja sa snazim pomoct jednej mamine, ktora na prelome tohto mesiaca a januara caka dievcatko a bohuzial je v situacii, ked nema ani vybavicku, ani oeniazky na nu...Uz sa nasla prva mamicka, ktora poslala balicek, nadhernych dievcenskych mini veciciek, strasne jej zato v mene tej maminy dakujem a verim, ze este sa nam podari pozhanat aj ostatne vecicky pre babo, aspon tie zakladne...este neviem ako to bude s kocikom a postielkou...no ak by ste maminky nasli nieco nepotrebne pre zimneho novorodeca, velmi by ste pomohli.... 🙂
Darujem zn tasku babrie za postovne pekna rada pomozem aj z vecani pre slecnu od 7rokov
Mozem poslat male vecicky pre dievcatko za postovne
..ahojte mamicky...vsetkym Vam velmi pekne dakujem za pomoc..niektore vedia v akej sme nie lahkej situacii a cokolvek mi pomoze...som VAm nesmierne vdacna....vdaka Vam verim v dobrych ludi...
@marinaro Ahoj, to by jej velmi pomohlo...pomalinky oblecko nazbierame, aj postielku s madracom uz mame..obliecky a hiezdo jej dam ja moje...este ten fusak a take zime vecicky by pomohli a potom uz len nejak nazbierat na kocik...To bude to najhosie, sice dostane potom porodne, no to by 2 mesiace kym to dostane nemala v com babo vozit... 😒
Kocky som rada,ze ste to tu nasli 🙂 ak to pomoze co i len jednej z nas,malo to zmysel 😀
Navrhujem sem zaradit aj VYMENY...ak hladate nieco KONKRETNE na vymenu za nieco ine 😉
@zuzana826 Baby ja vam nezavidim, je to tazka situacia...ja keby som mohla tak vsetkym rovnako pomozem... Tych babatiek mi je luto, ze sice s laskou ale do tak tazkych podmieok pridu...verim, ze sa to casom zmeni...Ona je sama bez chlapa, ten od nej odisiel, uz ma chlapceka 3 rocneho a teraz bude mat dievcatko..ona je navonok hrdinka a vo vnutri je tak znicena, ze to vyzeralo uz aj na predcasny porod... 😒
Držím palce a pozriem niečo doma po mojich babách a prispejem aj ja.
Maminky súrne hľadám dobrú dušu, ktorá by bola ochotná podarovať mamičke vo veľkej núdzi detské zimné topánky, zateplené ale nie veľmi, do takej miernej zimy, nepremokavé, v dobrom stave, na šnúrky alebo suchý zips, zips, niečo v tomto štýle http://oblecenie.bazar.sk/5307459-zimne-topanky , veľkosti: dievčatko v. 37, chlapček č.1 v.32, chlapček č.2 v.23. Dúfam, že sa niekto nájde(o:
ak mate moznost pomoct,kontaktujte mamicku @pia22
Pozriem doma aj u sestre a dam vediet.Rada pomôžem
kocky tato mamicka HLADA POMOC pre kamoskynu dcerku https://www.modrykonik.sk/fotoblog/janulka54/cl...
Mamičky mam doma chlapcenske oblecenie ,v roznych velksotiach,v dobrom stave,,,ja mam letne dietatko ,..podarujem serioznej mamicke v nudzi,,napiste 😉
stastna mamulka aj to dako propagujes toto tu aby sa o tom vedelo ? tak nenapadne aby to zas nestopli ...
takto ... kocky ... medzi nami je kopec mamin ktore potrebuju pomoc ...
ja zhanam pre kocku francuzske mliecko a plienocky huggies ... oblecenie pre dievcatko, aj topanocky ...od velkosti 80 ...
nie je hamba poziadat o pomoc ved nikdy nevieme komu to doma zbytocne stoji ...
a dnes tu pisala jedna mamina ze potrebuje pomoc pre 8 clennu rodinku ktorej zomrela mamicka ... ak chcete vediet viac napisem 🙂
Ahojte ---nerada sem pisem...ale ak by mala nejaka maminka na podarovanie obnosene satstvo pre synceka na jar leto.velkost 92,98...moze byt aj s dierkami -opravim,zasijem.
Staci take na dvor.
Sme v zlozitej financnej situacii...dakujem pekne
@michaela1986 prosim napism mi do IPo tej rodinke,alebo tu ak je,diky
@michaela1986 a pre chlapceka mas nejake vecicky?
@pepppe o ktorej ? Tych 8 surodencov co je ?
Pre akeho chlapceka ? 🙂 som dako mimo
@michaela1986 noo tu co detickam umrela mamicka a myslela som pre tvojho chlapceka,v brusku 😉
@michaela1986 Miska snazim sa ale tak mam taky uzsi okruh priatelov,ktory o tom vie 😅 ak by si hodila link do svojho blogu,budem ti velmi vdacna 😀 😀 😀 😉
@pepppe napisem hned ako uspim krpatu ... Mymame chvalabohu vsetko pre deticky ;) tak sa snazim pomoct dalej ale dakujem kraaaasne za opytanie !
@stastnamamulka hodim ;)
@michaela1986 jaj prepac,som myslela.... 😉 jasne potom napis, 😉
@pepppe Milé moje maminečky.Takto pred rokom ste niektoré z vás boli veľmi veľmi štedré a úžasné,pretože ste pomohli jednej smutnej rodinke s 8 detičkami ktorým zomrela maminka pri pôrode.Všetkému darovanému sa tešili a boli vďačný.Ak by ste mali chuť urobiť aj tento rok radosť tejto rodine,či už vecami,hračkami alebo inými drobnosťami budem rada.Krásny začiatok adventu a požehnaný milosti plný čas do Vianoc prajem
toto pisala dnes mamicka alelukmat ... deti sú vo veku chalani 14,12,,10,8 a dievčatá 13,11,7 a 1r.
tak 🙂
Babuleeeee... my sme akurát robili veeeeeeeeeelke poriadky v oblečení... ak viete o nejakej mamine, ktorá by chcela cca - zatiaľ 4 veľké vrecia dámskeho oblečenia (velkosti - 38,40,42) tak dajte vedieť... no bohužiaľ len osobný odber... ☹ oblečko je v takom nositeľnom stave - no moc značkového tam neni... niečo je žmolkové, ale niečo pekne zachovalé... no triediť sa nám to nechce... ak sa nik neozve dáme to do kontajnéra s textilom... no bolo by fajn, ak by to niekomu pomohlo...
..v skriniach 😅..