ahoj potrebujem poradit. mam herpes a vždy ked sa objavi je riadne velky a mam celu peru opuchnutu. neviem čo na to mastičky z lekarne som mala všelijake a nič 😠 je to otravne a aj nepekne.diky za rady
Taky používám cannadent - hned jak mě začne svědit ret, tak si tím místo pomažu a většinou se ani opar neobjeví. Tady je odkaz na něj http://www.krasa.cz/cannadent-serum-proti-oparu... , jinak ještě začnu brát B komplex forte.
o tom som nepočula skusim zohnat. 🙂
simou - vypadá to zajímavě,takže říkáš že funguje jo?
já na ně trpím strašně a vypadám jak nějaká černoška,když vyrazí a to jsem to už i přelečovala a dr.stejně řekl,že tělo se toho viru už nikdy nezbaví
aj mne povedala dr. že sa toho už nezbavime ked to už raz je 😠
pacna výborné jsou tabletky herpesin.Pokud na to hodně trpíš tak lze i preventivně užívat a tak tomu předcházet...znám dost lidí kterým pomohl.
ja som mala krem herpesin dcere zaberal ale mne nie 😖
Já jsem na opary trpěla hodně - snad každé 3 měsíce se mi jich několik objevilo - nafouklý ret posetý oparma. Poslední 2 roky se mi to daří ukočírovat (objeví se už jen tam 1x do roka) tím, že beru tak 2-3 x týdně B komlpex (já od Walmarku B-komplex + vitamín C). Takže ten vitamín a pak když cítím, že mě začíná svědit ret, tak si ho potřu tím Cannadentem a většinou se fakt nic neobjeví. Ještě mi na to taky pomáhá Tea tree oil. Ten používám když už se to fakt zase objeví - je dobrý že vysušuje. Jiné krémečky (Zovirax, Herpesin atd... mě to vždycky ještě víc nafukovali). Nejdůležitější je potřít ret hned jak svědí a určitě se opar neudělá. Jednou jsem dokonce potřela Cannadentem už nafouklý puchýřek (opar) a do rána hned zmizel.
herpesy su aj moji casti navstevnici... zial...po viacerych odberoch krvi mi zistili nejaky virus zo skupiny herpesovitych, a tak je to uz navzdy... lekarka mi radila pravidelne a cielene posilnovat imunitu, lebo je to s nou uzko spojene... mne osobne sa herpes vyruti vzdy po nejakom prilisnom strese, a ked uz je, tak nezabera nic, daju sa zmiernit priznaky (pouzivam tiez cannadent alebo eukaliptovy olej) ale uplne ho potlacit nedokazem... teraz uz druhy mesiac papkam "bio selen a chrom" na prirodnej baze+bekomplex. zatial klop-klop-klop
ahojte, bude to znieť čudne, ale mne veľmi pomáha aknecolor.. 🙂 dá sa kúpiť v lekárni, je to prakticky make-up na akné, horúčku ihneď zosuší. Alebo potom aj horúci sáčok bylinkového čaju pomáha tiež. Ale najviac sa mi osvedčil ten aknecolor...
Môj pradedko mal tiež "úžasný" recept na vyliečenie horúčky.. Niečo z ucha na horúčku 😀 ale človek by sa čudoval, jemu to zmizlo vždy za 3 dni 😉
maybee aknekolor mam možem skusit 🙂
pacne, za vyskúšanie nič nedáš, skús a uvidíš. Daj potom vedieť 😉
ok idem na to 😅
prepáč, zle som napísala Tvoj nick 🙂
pacna a skus aj tie hrozienka ako prevenciu 🙂
inak este som pozerala ten link od simonauh a ta cena.... ja som to kupila do 100,-sk normalne v lekarni,ze by to islo tak hore????
pacna mě krém herpesin taky nezabírá a tabletky hned... 😉
pacna mne zabera herpik, da sa kupit v lekarni v roznych koncentraciach 3%, 5% alebo 7%. je to extrakt z cesnaku, je to prirodny produkt. ja pouzivam ten 5%, akonahle to zacne svrbiet hned zacnem potierat to miesto niekolkokrat za den. vacsinou ani nevyjde a ak predsa, tak velmi rychlo zmizne. tea tree mi zaberal tiez 😉
Ja som mala herpesy v puberte asi stále. Bolo to strašné vždy mať oduté ústa. Použivala som na to calcium a teraz mi najviac zaberá herpesin. Teraz po po tehotenstve ich mám minimum 🙂. Nech to neprerieknem.
Môj manžel to rieši drastickejšie hneď keď sa mu objaví zoberie frote uterák a zoškrabe si to jemu to pomáha...Ja som na to nikdy nemala odvahu
mne velmi pomaha zovirax hned ako sa mi vytvori fliacik potieram si ho niekolko krat denne a zmizne mi je drahy ale ucinny
Homeo Rhus toxicodendron 9Ch 😉
myviel a to je čo? nejake info 😉 mas?
Homeopatia globulky v lekarni vedia od firmy Boiron.
ja som s tym tiez mavala desne problemy,aj trikrat za mesiac,potom mi niekto poradil -neviem presne ako sa to vola-z oriflame,taka masticka-male ruzove vajicko-ti co stym robia,to poznaju,pri prvych naznakoch natriem a na 100 percent sa mi nikdy neurobi-jedine ked ma zakerne prepadne v noci 🙂 odvtedy som mala asi 5 krat-a je ro uz par rokov teda.niekomu zaberie,niekomu nie,ale treba vyskusat vsetko.ja mozem len doporucit.
ozaj a neskusali ste niekto tie naplasti,co liecia aj zakryju?
sakura tak na tie naplaste som zvedava aj ja, chcem to vyskusat ale neviem , vaham, ....aj kvoli tomu,ze ja mavam teraz pre zmenu herpes v noce 😠
no a mne ta masticka z oriflame vooooooobec nepomaha..
ja som tie náplaste skúšala a mám ich aj momentálne lebo mám herpesy 2. na vrchnej aj na spodnej pere. Sú super v tom že herpes pekne prelepia a nešíri sa ďalej ako sa mi bežne stávalo, ale niekedy sa ti začne tá náplasť odliepať a dosť to bolí keď ju dávaš dole. Odporúčam dať si ju kým nie sú prepichnuté tie navreté pluzgiera a potom keď puknú a bolia ale tie mokvavé nechávam radšej na volno vysušiť lebo sa mi zdá že sa to tak hojí rýchlejšie. Dajú sa vraj v niektorých lekárňach kúpiť na kusy, ale celé balenie cca15 ks stojí približne 240 Sk
No a ja ti dam jeden domaci recept.Rozkroj strucik cesnaku a nim si to potieraj!Nevonia to bohvieako,ale pomaha na 100%. 😉 😀 😀 😀
veď to musí strašne štípať 😅 😅 😅 .
ja som mala tie naplaste pri dcere ona mala taky herpes že ani rozpravat nemohla už ho mala dosť velky tak to ta naplasť ani nezakryla, a ked sa odlepil tak ju to bolelo 😒 predavali ho na kusy ale myslim že som zan dala čosi cez dvacku.
ten hojivy zazrak z oriflamu mam ale nepomaha ked je opar už von kym svrbi tak ano no mna to prepadlo v noci a bola som leniva ist po masť 😅 tak mi treba 😝
ajoj pacna,aj ja mam momentalne ☹
treba papat hrozienka
ja si na to davam cannadent-100% prirodne regeneracne serum-rychlejsie prebehne cely proces 😉