Glorifikovanie všetkých mojich chýb

25. aug 2024

...môj muž neustále vyhadzuje na oči, čo všetko robím zle. Mám pocit, že mi z toho začne preskakovať... Všetko ale že všetko je zle... Navarila si - on na to nemá chuť, dal by si palacinky ( čista, poupratovana kuchyňa po tom čo sme sa všetci normálne najedli) tak si ich ide urobiť sám - tristo komentárov ako mám všetko zle v kuchyni zorganizované... On bol s deťmi dnes vonku 2 hodiny (kým som ja robila s prádlom), hneď výčitka pred deťmi ako ON s nimi trávi čas narozdiel odomna...ako DPC chodím do roboty, cez týden fakt nemám chuť žehliť...v nedeľu si pustím telku, pozriem pritom film a pourpratujem si prádlo...zas zle...som nervózna - je zle. Som zlá matka lebo som nakricala na dieťa ...na tretie milé a normálne upozornenie nereaguje tak asi ho nenechám nech si robí čo chce? Iba preto aby som nebodaj na dieťa nezvysila hlas? Ideme so sesternicou v aute - aha kúpila mi toto, pri tom to vôbec nenosím,.neviem na čo mi to je!? Pozerám po ňom....to bol darček. Celé zle, ja som asi vadna.

autor
25. aug 2024

...a takto by som mohla pokračovať do rána

gribka1
25. aug 2024

Aj takí ľudia existujú, neboj príde zlom, že ti to bude úplne jedno. Už sa ťa to nijako nedotkne. Ale keby som sa mohla vrátiť v čase, tak to ukončím.

autor
25. aug 2024

Nepotrebujem žiadne ovácie ani konfety za to čo robím, ale takého neustále kritizovanie,.zhadzovanie a glorifikovanie všetkých mojich zlých vlastnosti má neskutočne ubíja..

cyberk
25. aug 2024

Co ti poviem, s chu*om si si narobila deti a s chu*om si aj ostala. Nevies sa obranovat, a deti maju krasny priklad do zivota, bud budu narcisti ako ten tvoj alebo handra ako ty. Chces to zmenit? Tak mu nieco na to povedz, a ak to bude pokracovat, tak ho posli doprec.

dskjhfdlkdjhl
25. aug 2024

Glorifikovanie? Naozaj?😀

gribka1
25. aug 2024

@dskjhfdlkdjhl No a už aj ty si ju skritizovala.

dskjhfdlkdjhl
25. aug 2024

@gribka1 Ale urcite som ju neglorifikovala a ani ten muz ju neglorifikuje😉

autor
25. aug 2024

@dskjhfdlkdjhl je to myslené ironicky

kylie1983
25. aug 2024

Ak chces mat doma kľud, musíš popracovať na sebe. Proste Maj jeho narážky v slušne povedane v prdeli 😉👍🏼😃

autor
25. aug 2024

K tvojej spokojnosti: neustále ironické komentovanie toho čo robím zle

vorkola
25. aug 2024

No nieco podobne, jak mam ja.Mne sa najlepsie robi ked nie je doma,

autor
25. aug 2024

@kylie1983 áno väčšinu času si to nevšímam, ale niekedy mi to naozaj lezie na nervy...doslova...mám pocit,.že sa o len v sebe neustále potlacam.... A to nie som ticho.

gribka1
25. aug 2024

Ale veď to je jednoduché, začni aj ty, nemáš čo krizovať? Určite máš. Môj kritizoval varenie a to som sa len učila a vieš čo? Nepáčilo sa, nech sa páči, var. No a varí.

dskjhfdlkdjhl
25. aug 2024

A ako Ty na to reagujes? Ved nech si urobi palacinky, ale potom by som vyzadovala vratit kuchynu do povodneho stavu. A este by som mu vysvetlila, ze nie je vhodny priklad pre deti, mal by zjest to, co je navarene. Trochu mu daj ochutnat jeho mediciny.

autor
25. aug 2024

@dskjhfdlkdjhl reagujem tak, že poviem: nejdem robiť palacinky, je navarené...

marthuska
25. aug 2024

Skus nabudúce: jeeej palacinky, wau, super napad, aj ja si dam 3ks poprosim a sadni si a vyloz nohy🙂) nebude chápať ze: po prve suhlasis, po druhe chvális ho, ze super naapd, a po tretie ze nenegujes nic..rano si daj magnezko...

pralinka25
25. aug 2024

Takze takto ta vidi. Clovek ktory by ta miloval by ta videl inak. Mne by to vadilo.
No tak mu na vsetko odpovedz s usmevom a otazkou "naozaj?" " nuz skoda ze ani ty nie si dokonaly" "vyborne urob si to sam" " si rovnako neschopny ako zena ktoru si si vybral" a kopec ineho. Ale po pravde zivot s takymto blbom by ma nebavil.

autor
25. aug 2024

@cyberk 👍

autor
25. aug 2024

@pralinka25 naozaj je to únavné

pralinka25
25. aug 2024

Verim ti to. Takto to fungovat naozaj nema. Je to ubijajuce a ponizujuce.

autor
25. aug 2024

@pralinka25 keď som bola doma s deťmi tak kde chodil má vychvaloval... Ako som začala chodiť do práce, tak mám pocit, že.mu za posledný rok preskočilo. A pritom má v tom podporoval, že chcem ísť pracovať..

lubossi
25. aug 2024

Sprav scénu že ti to vadí, inak neprestane (vlastná skúsenosť)

autor
25. aug 2024

@marthuska toto je inak dobrá strategia...lebo mňa tieto jeho reči už tak vycerpavaju, že reagujem podráždene.

autor
25. aug 2024

@lubossi pomohlo?

lubossi
25. aug 2024

Jo, spametal som sa :/

rozculena
25. aug 2024

@lubossi prečo si to robil?

lubossi
26. aug 2024

@rozculena keby som vedel tak stlačím čarovné tlačítko 🙂
A nehovorím že som úplne vyliečený, len si to proste treba zakaždým uvedomiť že dosť, toto je už cez čiaru.
Možno nejaká nahromadené frustrácie zo dňa, alebo neschopnosť prepnúť sa medzi super dokonalým prostredím práce a nedokonalou domácnostou.
Jak sme teraz doma u mojich rodičov tak som si všimol že otec je ešte horší - možno nejaké vzory správania čo som pochytil?

karolinakr
26. aug 2024

ja si myslim, že človek čo zhadzuje druhych od rana do večera, nenavidí sám seba, ma komplexy a jedina radost, ked sa citi lepšie, ked môže dat niekoho ineho dole..inak si to neviem vysvetliť, on z toho žije.
.je to zakomplexovany, udupany človek, čo sa teši z nešťastia druhych

Tvoj manžel bol zvyknuty, že všetko bolo tip top, kym si bola doma, teraz pracuješ a čaka tu istu uroveň zpred prace, že budeš 100%v praci a 100%doma

karolinakr
26. aug 2024

Nedobre robiš, že to toleruješ, jedine, čo tym dosiahneš, že sama budeš mať komplexy

rozculena
26. aug 2024

@lubossi presne toto..........ale je dobre,že si si to uvedomil