Ahojte,
zvažujem kúpu galvanickej žehličky konkrétne http://www.dixo.sk/galvanicka-zehlicka-biowave/. Nikde však neviem nájsť aké prípravky sú potrebné pre použitie tejto žehličky. Má niekto takúto žehličku? Alebo nejakú inú a vysvetlí mi čo k ošetrovaniu potrebujem? Prečítala som veľa diskusií ale odpovede sa rôznia.
Ďakujem
Ahoj, rozmýšľam nad tým už dlho, ale nedokážem sa rozhodnúť pretože každý tvrdí niečo iné. Väčšina velebí žehličku od firmy NU skin a ich prípravky, ale zdá sa mi, že ich ceny sú prehnané. Na druhej strane ak si mám kúpiť žehličku a potom k nej nezohnať správne prípravky tak mi je zbytočné ju kupovať. Som z toho zmätená preto by som chcela počuť názor niekoho kto s tým má skúsenosti.
Nuskin
Ahojte, ak by ste mali záujem posúvam galvanicku žehličku od NuSkin celý set za veľmi výhodnú cenu🙂 nová, vhodná aj ako darček
@dreammoda cena žehličky
@popoluska35 písala som správu
Zdravim, chcem sa opytat,ze ci ste uz predali žehličku, alebo je ešte aktuálna?
Ju
@zazvorka87 neviem ci je to vhodné na hranie pre deti nakoľko pred tými "svetliekami" je potrebné ochrániť si oci 😉
@zazvorka87 napisem ti do IP
Ak ma niekto galvanicky pristroj z nuskinu a potrebuje gely, tak teraz su v 40%-nej zlave a mam este par baleni navyse 🙂
@majja007 poprosím Vás koľko stoja gély
@popoluska35 máte správu 🙂
@dreammoda dobrý deň máte ešte žehličku na predaj ??
@majja007 zdravim ťa. Prosím ťa,dajú sa aj ku galvanickej žehličke z nuskin použiť aj iné gély?
@matikdrabyik galvanic má programi a každý program funguje s gelmi a produktami k nemu. Gely obsahujú náboje, aby to spolu fungovalo. Čiže nie, iné gely k nej nebudú fungovať. To si radšej nekupuj od Nuskinu potom
@gapri1176 dobrý deň poprosím info do správy
@janka_23 cau, aj ja som nad tou vecickou uz rozmyslala, som zvedava, ci to tu niekto ma a ako je spokojny..