naozaj ta eurona funguje? Pocuvam na nu same chvaly ale tak nvm ci sa oplati ... a hlavne na vo su tie "hesla pre hosta" ... ze ptm ked zadate urcite cisla tak niekto sa stane vasim poradcom ci co ... nechapem
@evita68 garantuješ? A keď fungovať nebude tak čo, vraciate peniaze? To určite.
@damtiporiti o čo ti teraz ide?
@damtiporiti veď to že mne to príde ako ten kat predaj 😒
@evita68 napíš sem a mne stačí odpovedať na tie 2 otázky 😀
No takto 🙂 používam a pracujem s Euronou 3 roky.. garantujem preto, lebo som nemala nespokojného zákazníka, naopak, záujem rastie.. ak nemáš seriózny záujem, tak kašli na to 🙂
@evita68 aha takže zasa len katalogový predaj. 😒😒
Je to katalógový predaj, ale z mojej skúsenosti ti poviem ze už v ničom inom neperiem iba v eurone. Vyskúšala som viac produktov, nie všetko mi sadlo samozrejme ale môžem ti povedať, že odporúčam 🙂 nájdi si niekoho vo svojom okolí kto s tým pracuje a pýtaj si vzorky 🙂
Zasa len? Je v tom niečo zlé? Kúpiš snáď tieto výrobky v obchode? Aký by to mal byť podľa teba teda predaj, keď nie katalógový?
Oh a jasne ked zadam niekoho kod tak ja mam toho nic ale dotycna ma dalsieho akoby "pod sebou"
áno, je to tak všade.. aj v Avone, aj Oriflame.. klasika 🙂 výhodou ale je, že to môžeš urobiť aj ty... 🙂 a výhodou je aj to, že máš poradcu, čo v napr. v tejto Eurone potrebuje viacmenej každý v začiatkoch, pretože tieto prípravky nepoznáš.. a áno, tiež som začala prípravkom na trúby, pretože som mala naň dobré recenzie a poviem ti, nič lepšie nepoznám.. ja ťa k sebe nelákam, aby ti bolo jasné.. 🙂 zadala si otázku, tak som ti odpovedala 🙂 a za ďalšie, máš z toho niečo hlavne ty, lebo ty nakupuješ so zľavou oproti katalogovým cenám.. tak pre vysvetlenie 🙂 dúfam, že mi to zase admin nezmaže.. lebo prvú odpoveď mi zmazali, aj keď som ja nič neponúkala 🙂
Mamka si chváli presne to na rúry. Ja som ešte neskúšala 😀 ja zas ti poviem úprimne že na WC nepoznám nič lepšie ako biely domestos. Ale! WC Čistič z eurony je top na špáry. Nevravím ze savo nevybieli špáry ale neznášam pach sava a neviem si predstaviť robiť s nim bez rukavíc kdezto eurona v pohode. Vyskúšaj sama uvidíš. Keď si z Prešova tak ti dám zľavu ja objednávam 2 krát za rok🤷♀️🤣 a môžem ti dat ovonat avivaze mam vzorky.
Vyuzivam nonstop uz len euronu ☺
@taskataska 😅😅😅 schuti som sa zasmiala.. veď si kupuj z DMky no 😅
Pre ostatných - samozrejme, že zloženie je na kazdom výrobku .. za ekologické výrobky bola dokonca firma ocenená na Pražskom hrade.. ☺️
@taskataska prečítaj si.. určite nie z toho, čo fixinela.. 😊
Presne o tom hovorim ze zazracne funguje na vsetko v kazdom pripade asi skusim toto na ruru a na plesen a napr špáry ostanem pri SAVO 😀😀😀
@taskataska 😅 fakt sa smejem na tebe.. a naozaj sa mi nechce s tebou doťahovať .. mne stačí, že eurona fakt funguje, nikdy nebol nikto nespokojný, ruky nemám popraskané ako kedysi, keď upratujem a teší ma ako dôkaz kvality to, že ju výrobcovia cisticiek odporúčajú používať . Takze tak.. a ak sa ti zdá drahá, čo určite nie je, tak nakup stroje, zamestnaj desiatky ľudí a vyrabaj lacnejšie, budeme mať aj my Slováci výrobcu, nie len Češi 😊 peknú sobotu prajem 😊
@taskataska prepáč ale nedalo mi to...ak chces kľudne mi pošli niečo čo nevieš vyčistiť alebo vyprať a ja ti to Euronou vycistim alebo operiem... samozrejme báz nejakých ďalších oblbovakov a záväzkov
Tiež som tomu neverila kým som si to nevyskúšala na vlastné oči a vlastný nos..
Ja odporucam dlhe roky naozaj velky rozdiel
@andrea_prestastna ja ju používam 4 roky a fakt neviem ako som bez nej mohla byť..
@adriatica28 ja to zas tak vazne neberiem ale je to fajn vec sice urcite vyrobky aj tak po vyskusani kupujem inde a lacnejsie a tiez su bio, treba sa naucit pouzivat spravne pracku a nie do nej liat a liat to je cele o tom
@adriatica28 @andrea_prestastna co sa vam najviac osvedcilo z eurony? Ja som zatial skusila len avivaz. Kludne aj do IP dajte link na konkretne vyrobky, aby tu nebola reklama... Mozno skusim v buducnosti aj ja a najradsej mam uz overene veci 🙂. Dakujem.
@sonia. Za mňa najväčší wow efekt bol čistič na trúby a grily, lebo som nemusela nič drhnuť a trúba je ako nová, čistič kúpeľní lebo máme presklený sprchac a tie zaschnute kvapky ma neskutočne vytáčali a samozrejme macher agent ten dokáže aj nemožné so škvrnami, zajdenym grantiovym drezom, termoskami zcernanymi a je toho veľa..ak budeš chcieť pošlem ti aj fotky lebo mňa nesmierne fascinovalo čo všetko to dokáže tak som si to fotila no a to že to nesmrdí a nemám rozdrazdene ruky a mám všetky nechty to som fakt nechápala..ak budeš chcieť vedieť viac kľudne mi napis a poradím ti..😉
@andrea_prestastna ja hej je nás doma 7 k tomu veľký dom, tak si nevieš predstaviť čo mi to ušetrí času, peňazí a hlavne driny, nehovoriac o tom že to krásne vonia a nedráždi mi to ruky ani nos... takže pre mňa keď som to skúsila to bolo niečo úžasné..
@sonia. Na začiatok určite Agent, tým vycistis hrnce, odtoky, škvrny na oblečení.. kúpeľňový čistič, univerzál, čistič na trúby. Prostriedky na pranie krásne perú, vydržia dlho , lebo stačí máličko a prádlo vonia.. wc čistič.. a S.O.S. spray je zázrak z hľadiska zdravia.. kľudne piš otázky 😊