Esmero zákazníci

lenka1231
27. okt 2023

Ahojte, ak ste si niekto objednali zimnú záhradu/pergolu od firmy Esmero s.r.o. , zaplatili ste zálohu a nič ste nedostali, tak mi prosím napíšte správu, pridám vás do FB skupiny. Ďakujem

alickapusinka
27. okt 2023

Ta firma je v Skalici.

lenka1231
autor
27. okt 2023

@alickapusinka áno a bohužiaľ podviedli mnoho ľudí.

alickapusinka
27. okt 2023

@lenka1231 aj vy ste prišli o peniaze

hanka_se
27. okt 2023

Dobry den, prosim Vas, viete mi povedat viac info? Kludne do spravy.... Znama nad nimi uvazovala, ze si da spravit zimnu zahradu, tak teraz ma tato tema zaskocila. Dakujem

lenka1231
autor
27. okt 2023

@alickapusinka vyzerá to tak, že áno

lenka1231
autor
27. okt 2023

@hanka_se pisem IP

kristinakika888
27. okt 2023

My sme si to chvalabohu na poslednú chvíľu rozmysleli, lebo sme našli, že firma má veľké nedoplatky na sociálnom a zdravotnom poistení. Predsa len keď niekto neplatí odvody zamestnancom, tak potom ako môže platiť ostatné záväzky.

18maria
30. okt 2023

Ahoj, prosím tiež pridať do skupiny. Zálohu sme zaplatili už v apríli koncom júna sme mali mať terasu hotovú, stále nám predlžujú termín a neviem sa tam dovolať

kristinakika888
30. okt 2023

@18maria koľko ste platili zálohu? Nám vystavili zálohovú faktúru tuším na 800 eur, no ani to nebola zálohová faktúra, nemala náležitosti zálohovej fa a teda na základe tohto som si preverila firmu, lebo takto neprofesionálne vystavenú fa by firma nemala mať. No a už sme raz zlú skúsenosť mali, že sme zaplatili zálohu a vonkajšie žalúzie nikde.

18maria
30. okt 2023

@kristinakika888 6000€ 😢

kristinakika888
31. okt 2023

@18maria 😲🤨 to je teda dosť, tak snáď sa dočkáte buď zálohy späť, alebo terasy.

zeldazelda
31. okt 2023

@lenka1231 čo to trepeš? nie sú zo Skalice ale Senice

lenka1231
autor
31. okt 2023

@zeldazelda ja som nepísala odkiaľ sú, tak nechápem , prečo mi vypisujete a odprosim si aj ten tón

hanka_se
31. okt 2023

@zeldazelda myslim, ze v SE maju len prevadzku - vyrobu. Ale sidlo neviem ci nie inde. Na dodavkach mali SI SPZ a aj chalani boli vacsina z Gbelov a okolia, do SE denne dochadzali. Majitelia, resp. na osobnych autach mali BA SPZ ....

hanka_se
31. okt 2023

@zeldazelda https://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=568747&SID=2&P=0
https://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=656613&SID=2&P=0 neviem, ktore to je presne, pretoze v oboch je rovnaky konatel 🙂 cize skor nejaka "pracka" penazi

metveci
1. nov 2023

@lenka1231 dobry den prosim o fb stranku,oklamali otca

lenka1231
autor
1. nov 2023

@metveci stránka sa vola: zákazníci firmy Esmero, pridajte mi napíšte do IP meno a pridám vás.

motylka
1. nov 2023

@lenka1231 pisala som Vam spravu. Neviem najst sama na fb tu skupinu, mozno je neverejna alebo tajna

tibor70
2. nov 2023

ahoj, asi aj my sme oklamaní spoločnosťou esmero, v auguste sme mali mať dokončené 2 terasy, termín nám posunuli na december, ale mám pocit, že len naťahujú čas, aby upratali po sebe bordel, aj keď ako taká komunikácia tam je. nie sme na FB, tak poprosím kontaktovať na tiborturansky@gmail ak sa bude riešiť nejaké hromadné oznámenie, určite sa pridáme. Sme z BA. ( výška zálohy bola 13000 )

rybarikovat
2. nov 2023

Ja som tiež zaplatil zálohu. Dodanie malo byť v auguste. Stále nič.

rrrrrrrrrr
3. nov 2023

@kristinakika888
@rybarikovat my sme im dali 2x 9000 eur ako zalohu.... sme uplne drbnuti verili sme im,
peniaze sú nenavratne v prdeli zdá sa
zahrada mala byť v oktorbri, pred mesiacom a pol volali, ze bude až v máji, vcera som dostala mail ze asi skrachuju. Obchodny zastupca je vyhodeny z prace. Všetky mail kontakty majú zrušené. Svine sú to

rrrrrrrrrr
3. nov 2023

@tibor70 my 18 000 eur
na paragon nam to dali ..... my sme doverčivi debily

kristinakika888
3. nov 2023

@rrrrrrrrrr treba na nich podať trestné oznámenie

miroslavrada
5. nov 2023

@lenka1231 dobrý den zaplatili jsme zálohu a zaměstnanec firmy už tam nepracuje. Peníze ne vrátili prosím přidat do skupiny

rybarikovat
9. nov 2023

Mne naposledy odpísali, že sú v sklze ale že si záväzky splnia. In

lenka1231
autor
9. nov 2023

@rybarikovat no na FB je v skupine už okolo 400 ľudí, z toho je minimálne polovica čakajúcich na zimnú záhradu. Takze asi tak.

hanka_se
10. nov 2023

mam info od zamestnancov tej firmy - zial skoncili, zamestnanci dostali vypovede ☹ takze asi tak. Jedine, ak by rozbehli inu vyrobu, s nejakymi inymi, alebo mozno nejakych nechali, to uz nevedeli povedat, ale vacsina dostala vypovede

mateskooo
16. nov 2023

Ahojte, no ja som skoro takto naletel firme BALKONA, ale nakoniec som si ju cekol cez Web a zistil som, ze boli podpovdnici. Preto pisem o firme BALKONA, lebo presne takto isto sa tato firma spravala, resp. majitel, vyberal zalohy a nic nerezalizoval, alebo len cast atd.. Vcera som videl reportaz o firme Esmero a hned som si pomyslel, ze tieto dve firmy mozu mat na pozadi tych istych majitelov. Dokonca majitel BALKONY (myslim, ze je vo vazbe) pochadza zo Skalice, no aka nahoda, ze je zo zahoria?! Chcem len udporucit vsetkym poskodenym, ze nech sa inspiruju pribehom BALKONY a nech sa spoja a daju hromadnu zalobu! Drzim palce

rybarikovat
19. nov 2023

@lenka1231
@lenka1231 neviete nieco nové o firme esmero. Ako to riešite.

lenka1231
autor
19. nov 2023

@rybarikovat dali sme to právnikovi, ale vyzerá to byt “stratené”, takze pravdepodobne neuvidíme ani záhradu a ani peniaze. A vy ?