Ahojte nedávno som písala o duchovi alebo tá vec ktorá sa u mna usídlila. Nerobí nic zle iba otvára skryne, sufle, zhasína svetla, pohybuje sa po byte, desí naše drobce a večer vyklopava na dvere. Možno Vám to príde smiešne ale bohužiaľ sa to nabaľuje. Keď som doma ležala s covidom som dala vysvätit byt a tých 10 dni čo som bola doma sa nedialo nic tak som myslela, že to bolo úspešne no neni tomu tak. Dnes som našla mierne privreté dvere a určite som ich otvorila dokorán lebo neznášam keď nie sú otvorené až k stene a v noci ked som šla na wc z ničoho nic sa spustil kohútik a prúdom isla voda. A dnes ráno som našla v chodbe blatovu stopu od topánky. A blato nebolo navyše topánky schovávame kvôli drobcom a počujem zvuky nedajú sa identifikovať. Už neviem čo robit. Byt bol vysvätený ale nepomohlo.
napis do skupiny medzi nebom a zemou, sú tam baby ktoré majú rozsiahle skúsenosti s týmito “vecami”… a drz sa ❤️
Nie je to duch. Je to jinn /v kresťanstve - démon/. Vysvecovanie ti v tomto prípade nepomôže. Zabýval sa. Pravdepodobne sa mu u teba páči. Tieto bytosti obľubujú spinu a uchyluju sa do domov, ktoré majú ezoterické a modlosluzobne predmety.
Treba odstrániť všetky obrazy s bytosťami, aj zvieratami (ktoré máš vystavené), rovnako sochy. Priťahuje ich to.
Kým sa toho nezbavíš, budeš mat s tým problém donekonečna. Stále sa bude vracať.
hľadala by som radu u kňaza,a tak ako ti pisali,veštenie,preklinanie,ťažke hriechy,neodpustenie....aj to môže byť pričinou
@lenkakravcova no tu si dovolím nesúhlasiť... preštudovala som čo to o parapsychologii, paranolmalnych javoch, duchoch, aj som co to zažila...a veľmi dobre knizky na prekonanie strachu a hlavne pochopenie, prečo tu vlastne duchovia su je Duchovia medzi nami 1,2.... existujú duchovia, ktorý sú stále tu aby boli napomocní svojim blízkym, sú tu aj duchovia, ktori napríklad zomreli necakane, niekto ich zabil a nie su zmiereni so svojou smrťou, aj takí ktorí, ktorí si ani neuvedomuju ešte, že zomreli a tak robia iste veci ako pri bežnom živote.a potom aj takí, ktorí zomreli a zmocnili sa ich zle entity, ako nazyvas démoni.a tí robí už riadnu neplechu, vedia ubližovať pschyciky aj fzicky .. veľa prípadov bolo na sk...asi pred tromi rokmi alebo dvomi ,uz si nepamatam, kolovalo na fb video,ako nejaky duch robil zle dievčatku...boli tam aj SGH..ja ked som mala doma nejakeho nezvaneho hosťa, zobrala som hromnicnu sviecku a modlila sa poprechadzala kazdy kut v byte a nadrzovku nezvaneho hosta vyhanala...boli to vsak taki,co sa niekde obtreli...su vsak aj taki,ktori len tak sami A lahko neodidu...nieco ich tam drzi, no nemusia to byt hned démoni, ako píšeš.
Autorka, v prvom rade to co taketo zbludile duse aj priťahuje je strach, žiaľ natom si zgustnu.pohladala by som bud exorcistu,alebo nejake medium, ktoré sa s tou dusou dokaze spojit a poziadat ju aby odisla....este ma tak napadlo, nezomrel tam kde byvas niekto predtym? Moze sa hnevat,ze je to jeho a vadit mu,ze tam byva niekto iny...alebo nemoze to byť niekto z rodiny? Mne tak chodila prababka aj pradedko a zapinali v noci maleho hracky🙈😅az pokial som nezistila co vlastne odomna chceli..
@zuzinapipina a čo chceli? 😲
@nicicka no mali sme zlozite vztahy, moja mama s babkou, a ja s mamou...ja som sa hnevala na mamu a moja mama zase na babku, bolo to trochu komplikovanejsie...ale stacilo na tom zapracovat, odpustiť..a vyriesit vztahy mama s dcerou...a prabaka sa prestala u mna hrat s hrackami.. ale tak ja mam taky lepsi zmysel na tieto veci odmalicka, spankovu paralyzu som mala uz asi ako 5 rocna..a pradedko bol velmi zvlastny clovek,nepoznala som ho, iba z rozpravania a ked sa ten zjavil, som myslela, vtedy ze je to satan alebo kto...qle neslo mi do hlavy preco mal kabat a klobuk....az ked som po par rokoch zbadala jeho fotografiu, skoro som odpadla. Ale s nim to bolo trosku komplikovanejsie😅
Môžem u teba prespať? Pokojne si aj zaplatím. Iba neverím, že niečo také existuje a chcem sa presvedčiť.
No daj fotku tej blatovej stopy, isto máš nejakú, neverím tomu, že keby niekomu nechá duch na chodbe blatovu stopu by ju zotrel a neodfotil ju
Ahoj , skús si pozriet meditáciu od Mira Zelinka - odstránenie nehmotných parazitov . A mimochodom sú tam s ním aj rozhovory na túto tému . Dúfam že trochu pomôžem .
Ja mam tiež skúsenosti. Ja cítim keď je niečo nadprirodzené u nás doma alebo niekde inde. Ci je to zlá energia alebo spomínaný duchovia. Môj prvý zážitok bol s mojim starkym. Neboli sme s ním v kontakte pár rokov pre jeho smrťou. Rodinné problémy. Keď zomrel ale nevedeli sme o tom sa v mojej izbe rozbila žiarovka v lampe na stole. Všetko sklo bolo za stolom na jednej kope. Na druhý deň sme ho museli ísť identifikovať a bol to on. On zomrel tak ze ho zbili v parku a zomrel na zranenia. Kým sa to nevyriešilo stále bol u nás doma. Bolo počuť jeho kroky jemu stále tak pukali členky chodil. Alebo sa diali aj iné veci... Potom sme s mužom začali prerábať starý dom v ktorom žila jeho starká a aj tam zomrela. Ja som ju nikdy nevidela lebo zomrela pár mesiacov ako som sa zoznámila s mužom. Muž ráno odiel do prace. Ja som bola ešte v posteli a zrazu som počula ze ide niekto po schodoch. Ostala som ako paralizovana. A kukla som sa smerom k dveram a t stala ona. Ja som nevedela najskôr že to bola ona iba keď som ju opísala mužovi a povedal ze tak chodila stále oblečená starká. A potom sa začali u nás doma diať všelijaké iné veci ale to už nebola starká. Tiež sa zaoinalo svetlo, buchitali hrnce, videla som tiene. Potom už aj muž videl tiene. Raz sme aj s malým museli odísť preč z domu lebo tak všetko buchotalo v spálni. Malý tiež stále hovoril ze vidí uka tetu... Ja mam doma stále svatebu vodu a išla som dom vysvetliť všetky kúty som kropila. A to co sa stalo neprajem nikomu riadne som cítila ruky na mojej hrudi ako ma vytláča ju z domu. Tak sme pár noci strávili mimo domu a nasli sme jednu pani ktorá nám pomohla. Ona poslala tých duchov preč boli traja a neboli veľmi priateľský. Môžem ti dat na ňu kontakt. Ale stále máme doma pár návštevníkov. Ale ako keby prišli tak aj odídu. Mne ta pani povedala ze oni cítia že ja ich cítim a viem ze sú a chcú odo mňa pomoc ale ja o také nemám záujem.
@zuzinapipina Písala som zo skúseností, ktoré mal priamo jeden môj kamarát s veľmi podobnou situáciou. Nie nejaké výmysly a prieskumy.
To co píšeš - rohy, to je to, čo píšem aj ja. Miesta, kde sa hromadí prach..
Modlitba samozrejme je dôležitá.
Najlepšie je skombinovať všetko toto vypísané. Vtedy sa už nevrátia.
No mňa by naozaj zaujímalo, kde na takéto veci chodíte. Mne sa nikdy žiadna nadprirodzena vec nestala a nebola som ani jej svedkom, nepozvete ma medzi svojich duchov? Alebo sa len nudite a chcete byť zaujímavé?
@lenkakravcova ospravedlňujem sa ak to tak vyznelo, myslela som,ze nesuhlasim s tym, ze je to hned demon...moze to byt len obycajna zbludila dusa, a nie hned demon...len toto som myslela, k ostatnemu som nechcela komentovať.
@verkaveverka akože možno niektoré veci nie sú pravdou, ale teda niečo medzi nebom a zemou jestvuje, neraz som sa už aj ja o tom presvedčila a chápem, že človek často keď si nezažije, tak neverí, ale teda netreba iných spochybňovať 🙂
@zuzinapipina vpohode. Možno ide o to, ako tento pojem chápeme (nedorozumenie 🙃) . V mojej viere jinn nemusí byť len "zlý". Sú to bytosti so slobodnou vôľou akú mame i my, ktoré sa učia, tak ako my, len ich nevidíme. Sú medzi nimi aj také, ktoré sa časom vrátia na správnu cestu (s tými ale veľmi problémy nebývajú). 🙂
Nekúpila si nejakú starozitnost? Nedoniesli ste domov neku vec z druhej ruky?
@lenkakravcova s akými bytosťami?
@verkaveverka nemyslim si, ze je to o tom, aby uputali pozornost, aj ked u niektorych ktovie... napriklad ja s manzelom sme velmi pragmaticky zmyslajuci ludia, on veriaci, ja ateista. v nasom spolocnom prvom byte sa nam stali tiez " divne " veci, ktore sme sa snazili vysvetlit si rozumne, avsak, akosi to neslo . jednalo sa o kaluzu vody, alebo nejakej tekutiny uprostred obyvacky . nikde nic netieklo, nikto nebol doma. dva krat po sebe, dva dni po sebe, ked sme dosli domov tam bola, a nevedeli sme najst rozumny dovod . potom nejake svetelne prejavy, kedy sme mali svetla nastavene na pohybovy senzor a zo spalne len vidime ako sa nam zasvecuje chodba a kuchyna, zhasne a o par minut opat zasvecuje... ale to sa da vysvetlit mozno nejakym prudom v zasuvke alebo tak ... bytovka bola postavena vedla stareho zniceneho zidovskeho cintorina. takze tam uz moze neskor aj psychika pracovat...
teraz byvame na dome, mimo susedov, trochu v tme a klude . nebojim sa tu. teda skor nejakych zlodejov.
ale ako nam zomrela dcera, tiez sa nam stalo viac veci, s ktorymi sme sa tu stretli . a hoci sa povazujeme za rozumnych, pripisali sme to tomu, ze to bola " ona " lebo toho bolo uz vlemi vela, co sme si vysvetlit nevedeli . ale zas neboli to ziadne take neprijemne veci... skor naopak
@verkaveverka roluj.. Keď sa ta to netyka
@macekovam No s tými jinnmi. Ak sa pýtaš na toho kamaráta. Počuli s manželkou v byte detský plač, kroky, skripanie, dokonca krik v noci. Padali im veci z políc. Najprv si kamarát myslel, že mu preskakuje, potom mu ale žena oznámila že vníma to isté v byte.. A jeho mama tiež.
Modlili sa, vypratali celý byt - od prachu, odpadkov (pod sedačkou atď), vyhodili všetky sochy a dali pred obrazy s ľuďmi a zvieratami. Od vtedy majú pokoj. Nevrátilo sa to vôbec.
vysevetenie nepomohlo? kto byval v byte pred vami? skus zistit historiu…
Ahoj. Vysvätiť byt je super. Ak si ale katolíčka, isto treba žiť v milosti posvacujucej, spoveď, sväté prijímanie a celkovo žiť vzťah s Bohom. Naplniť seba Bohom, aby nezostalo miesto na nič iné. Samozrejme nehovorím, netuším, ako to máš 🙂 len ak náhodou ti toto nenapadlo, tak píšem. Súhlasím aj s @amonet. A ak máš nejaké predmety v byte, ktoré sa akokoľvek viažu s ezoterikou, preč s nimi (knihy, sošky, amulety, talizmany, horoskopy,...). Neboj sa. Boh je väčší.
Som neveriacia. Bola u mna baba čo je údajne tá čo vníma tie entity a hovorila mi že keď vošla, že ho okamžite cítila. Ale že ho cíti pri mne a že po byte sa pohybuje iba keď spím inak je na mne nalepená len vraj nerozumie ako sa do bytu dostala keďže mám doma micku a podľa nej je to strazkyna duchov. A že neni nebezpečný že jej to skôr príde ako duch ktorý ma chráni. Ona vraví že nemam nic robit že pokiaľ nic nerobí tak neni zlý. Ale hovorila som jej že videla som duchov. Aj u rodičov som vedela stať na schodoch tmavú postavu ženy ale tej som sa bála necítila som z nej nic dobre. A v praci tiež občas zácujem že tam je niečo čo tam nemá byt hlavne na nočnej službe cítim obrovský strach.
V tom byte nikdo neumrel je to novostavba
Cítiš aj hnilobu?
Chod na miestnu faru a vypytaj si kontakt na exorcistu