Ahojte maminy, nemaminy, žienky, čitateľky...mám veľku prosbu, odporučte NAOZAJ dobru knihu, pri ktorej mi budu stať chlpy dupkom a mráz pojde po tele 😀 😀 už som prečítala bars čo, ale hladám ďalšie tipy na naozaj dobrú napínavu knihu. v Panta Rei mi nevedeli nič odporučiť iba Upírske denníky 🙄 🙄
Môže to byť o upíroch, duchoch, mrtvych, a podobne javy... pojdem na dovču taknech sa na pláži nenudím.
V knihách som skôr naročný masochista ako nežná Steelova.. Ďakujem za každý tip a príspevok 🙂
Mne sa pacila seria Nekroskop, citala som to sice davno ale za mna dobre 🙂
No kazdemu beha mraz z niecoho ineho...ja som strachopud, mna desia knizky od Jo Nesbo.
Ja som sa zatial najviac bala pri slovenskej knihe od Jozefa Kariku - Strach. Normalne som bola dokakana, musela som to citat len vo dne a ked bol doma manzel 😀
A este Lars Kepler - Piesocny muz, pripadne Hypnotizer alebo Stalker 🙂
Odporúčam: Cintorín mŕtvych zvieratiek,Cujo,Vrece Kosti
Martin Moudrý- Temné záblesky....nie je to zrovna strašidelné, skôr nechutno vtipné, ale ja to šupa 😀
No za mna kinga - jerusalem's lot. Ja som není strachopud, alw pri tej knihe mi fakt stali vlasy dupkom...
Mňa osobne King nebaví, skúšala som, nezaujalo, takže za mňa odporúčam Zoznam zákazov /K.Zanová/, Devátá dívka /T.Hoag/, alebo Úkryt /Lisa Gardnerová/, príp. ma ešte baví Kepler a Nesbo.
ja som sa bála pri Justit Cronin Priechod a Dvanástka, ale aj pri Metro 2033
horory uz dlhu dobu necitam, iba detektivky /najradsej mam severske, tie veru nemaju od hororov daleko, len su teda o dost realnejsie/, takze radu dat neviem - ale porozmyslam este, ci som nahodou nieco take necitala..
ja len ze sa musim strasne zasmiat nad tymi upirskymi dennikmi 😀 😀 😀 normalne mi to zlepsilo naladu takto na vecer.. to bol nejaky brigadnik co ti radil? 😀 😅
Ze Upírske denníky 😄😄😄
No a k veci, kadečo od S. Kinga, Justit Cronin Priechod a Dvanástka, Guilermo deL Torro a jeho trilógia Žihadla. Napr 🙂