- odvolaný šéf enviropolicie
- odvolaný riaditeľ SND
- NAKA končí.
To aby si voliči nevšimli správu, že plyn už štát od 2025 nebude dotovať a ceny pôjdu hore o ca 31%.
Pre menej chápavých: potraviny pôjdu opäť hore, vaše platy nie.
Ale tento národ stále verí, že volil dobre.
@veklipo tu už pomôže len defenestrácia. A to som mierumilovný človek.
Dobrá stratégia. Nepopulárne rozhodnutia robiť cez vianoce alebo aspoň školské prazdniny, keď ľudia nie sú doma a nebudú klásť odpor. 😉
Pred 12 rokmi Gapsar zakladal NAKA za vlady Fica, zrazu uz NAKA netreba, teda uz netreba tu zlozku, ktora mala odhalovat korupciu. Takze je to dobra sprava pre kazdeho, ci volica ci nevolica. My uz korupciu nemame, takze niet co vysetrovat a Utvar boja proti korupcii je nam zbytocny. Dnes zacala platit novela Trestneho zakona a z vaznic prepustaju zlocincov.
Este tie ceny potravin doladit a bude tu raj na zemi.
Na východnom Slovensku pôjde aj cena vody hore od januára. Dnes správa vonku.
NAKA končí? Nechápem
Zajtra zasada vlada, ja sa normalne obavam co z nich este vypadne, pretoze toto urcite nie je koniec.
@heni79 obec sa vyjadrila že je to šikanovanie
O kaštieľ v Budmericiach sa od roku 2019 staral integračný sociálny podnik Obecné služby Budmerice. Vlastní ho obec a zamestnáva ťažko zdravotne postihnutých a znevýhodnených zamestnancov. Práve oni sa podieľali aj na chode kaštieľa.
No zrejme si povedali že tu odhalenu oslavu si ako vypijú do dna
Tato vlada je to NAJHORŠIE co sa nam mohlo stať. Ja uz sa nerozculujem, len konštatujem ✌🏼
však budu riešit zdanovanie šialene bohatých , len si neuvedomujú že v blave to nie je šialene bohaty plat už
@dominikamacakova áno. Rozkúskujú to, sťažia a niekomu bude dobre
https://domov.sme.sk/c/23367012/naka-ku-koncu-a...
To sú mi veci... Ja som ráno započula len o odvolaní Drličku...
@veklipo co sa ti nepáči, hlavne ze nemame 72 pohlaví !!! Koho zaujma nejaká ekonomika, kultúra, právny štát, to sú všetko tie liberálne výmysly! To tu my nechceme
Dobre nam je tak ako to je, však sa trosku uskromníme a bude dobre. Na MDŽ aj kvietok dostaneme od pána premiéra nechápem co sa všetci sťažujete. 🤷🏼♀️
@michellemary a to ešte ako ho odvolali , to nemá obdobu alebo presnejšie čo už len môže človek od nich čakat nejaké iné správanie
@michellemary idu ako parny valec... dejiny pisu, ze nakoniec pod nim skoncia...
SND skončí ako Bibiana 🥲
@sara07 odvolanie ako z komédie...
ja len stále rozmyšlam či to vyčinanie tarabu a šimkovičovje je schválne aby bolo nejaké krovie pre ostatné veci alebo su vládnuce strany naše v takom srabe že musia od sns čo tu dorabajú strpiet a nechat zo seba robit blbcov ......... alebo oboje
na striedačku doslova ...idu
môžete sa k tomu prosím vyjadriť voličky terajšej vládnej koalície??
kde ste teraz zašité??
Ja sa pytam kde je opozicia? No dobre, Spisiak dal status k NAKA. Staci to? Co sakra robi opozicia? Co este ma nastat aby bola opozicia razantnejsia? Opozicia nema svojich volicov, ktori do nich vlozili doveru?
@veklipo ešte si zabudla, že naša pani ministerka kultúry dala uzavrieť kaštieľ Budmerice pre verejnosť od dnešného dňa