Dm drogéria - výpredaj vianočných balíčkov

bibssli
21. dec 2024

Ahojte prosím vás neviete kedy sa spúšťa dopredaj vianočných balíček 26 alebo 27 decembra ? Minulý rok som nestihla už bolo všetko vyrabované ak máte skúsenosť budem rada 😊❣️

zuzinka888
21. dec 2024

26. Su este DM zatvorene nie? Je to 2.sviatok vianocny!!- ci msju otvorene??

muchotrafka298
21. dec 2024

Tie balicky do zlavy cez sviatky s tym, ze sa to rozoberie uz pred realnym otvorenim obchodov 27/12. Maju objednavky jednak online a tiez osobne odbery. Musis sledovat stranku DM, kedy budu nahodene. Moze sa Ti ale stat, ze nebude to co chces alebo sa tu uz neujdu. Do zlavy ide len to, co ostane, balicky nie su pocas predvianocneho obdobia doplnane.

bibssli
autor
21. dec 2024

@muchotrafka298 ďakujem pekne ❣️

karolinakr
21. dec 2024

ja som tiež došla minuly rok a prazdne regale, naštastie Tesco to istí, má aspoň komzetiku v zlave, alebo teda mal minuly rok

zuzanap9
21. dec 2024

@karolinakr a v Tescu sú lepšie ceny?

muchotrafka298
21. dec 2024

@bibssli minuly rok som bola o 9,30 rano 27/12 a balicky na predajni boli. Bohuzial uz len to, ze co zostalo. Co sa tyka ceny, tak Tesco ma ovela lepsie ceny a momentalne uz je u nich vela balickov -50 %.

karolinakr
21. dec 2024

@zuzanap9
to je dobra otazka, ked su v akcii, tak ujdu

karolinakr
23. dec 2024

@zuzanap9 akurat som bola u nas v Tescu expres a vianočne baličky kozmeticke 50% zĺava, ale tam sa jedna skôr o šampóny, balzamy, sprchač mužský, ženský alebo pleťova voda Garnier okolo 7€ stoja

zuzanap9
23. dec 2024

@karolinakr ďakujem, pôjdeme asi aj my pozrieť 🙂

vemi23
25. dec 2024

@bibssli niekedy boli zlavy hned po 24 po pol noci uz vtedy treba mat veci nahadzane v košíku a rychlo zaplatit. Minulý rok dali zlavy este pred 24 🤔 momentálne zlavy este niesu aj ja cakam

feeewa
27. dec 2024

Baby balicky uz su, ale nedaju sa objednat inak ako expresne vyzdvihnutie a ked sa aj niekomu podari objednat, stornuju objednaky… nechapem!

muchotrafka298
27. dec 2024

@feeewa preto je lepsie ist priamo do predajne, ze vopred pozries, co tam maju a nasledne ist. Lebo takto sa Ti nemusi ujst nic.

niekto2hy
27. dec 2024

@feeewa Objednal som online,co bolo na predajni a aj tak niektore balicky sa vykupili (neskoro pripravovali objednavky).Kupil som nieco na predajni,co nebolo online.

bibssli
autor
27. dec 2024

@feeewa
@niekto2hy
@muchotrafka298
Žienky mne sa podarilo objednať asi 8 balíčkov len treba pridávať po 1 balíčku a zakaždým skúsiť či vás pusti k platbe lebo píše ze sú dostupné a niektoré už pravdepodobne niesu

zuzanap9
27. dec 2024

@bibssli presne takto som to robila a nejde mi nakoniec nič

muchotrafka298
27. dec 2024

@bibssli ja idem radsej osobne rano do predajne, co mam najblizsie. Robim to takto roky. Teraz tam nebol nikto.

milanemila
27. dec 2024

Maju vsetky online s 50% zlavou

zuzanap9
27. dec 2024

@milanemila Ano, online ukazujú že sú, ale keď chcem zaplatiť tak to nejde

vemi23
27. dec 2024

@zuzanap9 ja tiez nechapem rano som ai pozerala ze su skladom a nejde to online objednat. A osobne som si bola vyzdvihnut objednavku v predajni samozrejme co som mala v objednavke 3balicky tak som uz v objednavke nemala

feeewa
27. dec 2024

@milanemila ked to chce clovek zaplatit, online to nepusti… len osobne vydvihnutie, tiez som tak objednala a balicky mi vyhodili z objednavky… nabuduce sa na to vykaslem a fakt pojdem radsej do tesca 😂

zuzanap9
27. dec 2024

@feeewa boli sme dnes v Žiline v tescu a nič moc teda nemali, ani sme nič nezobrali

niekto2hy
27. dec 2024

@feeewa
@zuzanap9 Uz nemaju skoro nic v Tescu a co maju,tak za 50%.

niekto2hy
27. dec 2024

Ked zvolim ,,dostupne online" aj tak sa nedaju objednat.

milanemila
27. dec 2024

@zuzanap9 aha no ja vacsinou objednavam s vyzdvihnutim na predajni, takze mne to islo.

vemi23
27. dec 2024

Ja som akurat objednala. Ked pridate do košíka produkt musite vzdy po jednom a pozerat v doruceni.ci vam ho kurier doruci

zuzanap9
27. dec 2024

@vemi23 nejde to aj tak

vemi23
27. dec 2024

@zuzanap9 ide to musite za radom ked date do kosika napr balicek nivea a nejde vam to tak ho vyhodte. Potom pridajte iny napr axe to vam uz pojde a k tomu axe musite znovu za kazdym pridanym zistovat ci vam pojde doricenie alebo nie . Ak nepojde tie balicky povyhadzujte musite takymto spôsobom zistiť co vam dorucia

katarina_kacenec
27. dec 2024

mna pustilo ale uz mi 2x zrusili objednavku...kaslem na nich

feeewa
27. dec 2024

@katarina_kacenec asi tak, takuto akciu si mozu strcit do prdele 👌🏻😂

muchotrafka298
27. dec 2024

Toto sa tam deje v jednom kuse, nielen pri balickoch. Ze ukazuje stav na predajni, ide tam clovek alebo objedna a v skutocnosti tam nic take nemaju, alebo je to niekde v sklade na palete a neviem kde. S tymito balickami je problem vzdy, pretoze sa jednoducho vypredavaju uz od novembra, jak pridu do obchodov. Tieto veci nie su doplnane a pred sviatkami ostanu len zvysky, co sa nepredalo. A aj toho je velakrat malo, cize kto skor pride, ten ma.