Ahojte prosím vás neviete kedy sa spúšťa dopredaj vianočných balíček 26 alebo 27 decembra ? Minulý rok som nestihla už bolo všetko vyrabované ak máte skúsenosť budem rada 😊❣️
Tie balicky do zlavy cez sviatky s tym, ze sa to rozoberie uz pred realnym otvorenim obchodov 27/12. Maju objednavky jednak online a tiez osobne odbery. Musis sledovat stranku DM, kedy budu nahodene. Moze sa Ti ale stat, ze nebude to co chces alebo sa tu uz neujdu. Do zlavy ide len to, co ostane, balicky nie su pocas predvianocneho obdobia doplnane.
@muchotrafka298 ďakujem pekne ❣️
ja som tiež došla minuly rok a prazdne regale, naštastie Tesco to istí, má aspoň komzetiku v zlave, alebo teda mal minuly rok
@karolinakr a v Tescu sú lepšie ceny?
@bibssli minuly rok som bola o 9,30 rano 27/12 a balicky na predajni boli. Bohuzial uz len to, ze co zostalo. Co sa tyka ceny, tak Tesco ma ovela lepsie ceny a momentalne uz je u nich vela balickov -50 %.
@zuzanap9
to je dobra otazka, ked su v akcii, tak ujdu
@zuzanap9 akurat som bola u nas v Tescu expres a vianočne baličky kozmeticke 50% zĺava, ale tam sa jedna skôr o šampóny, balzamy, sprchač mužský, ženský alebo pleťova voda Garnier okolo 7€ stoja
@karolinakr ďakujem, pôjdeme asi aj my pozrieť 🙂
Baby balicky uz su, ale nedaju sa objednat inak ako expresne vyzdvihnutie a ked sa aj niekomu podari objednat, stornuju objednaky… nechapem!
@feeewa preto je lepsie ist priamo do predajne, ze vopred pozries, co tam maju a nasledne ist. Lebo takto sa Ti nemusi ujst nic.
@feeewa
@niekto2hy
@muchotrafka298
Žienky mne sa podarilo objednať asi 8 balíčkov len treba pridávať po 1 balíčku a zakaždým skúsiť či vás pusti k platbe lebo píše ze sú dostupné a niektoré už pravdepodobne niesu
@bibssli ja idem radsej osobne rano do predajne, co mam najblizsie. Robim to takto roky. Teraz tam nebol nikto.
Maju vsetky online s 50% zlavou
@milanemila Ano, online ukazujú že sú, ale keď chcem zaplatiť tak to nejde
@milanemila ked to chce clovek zaplatit, online to nepusti… len osobne vydvihnutie, tiez som tak objednala a balicky mi vyhodili z objednavky… nabuduce sa na to vykaslem a fakt pojdem radsej do tesca 😂
Ked zvolim ,,dostupne online" aj tak sa nedaju objednat.
@zuzanap9 aha no ja vacsinou objednavam s vyzdvihnutim na predajni, takze mne to islo.
Ja som akurat objednala. Ked pridate do košíka produkt musite vzdy po jednom a pozerat v doruceni.ci vam ho kurier doruci
@zuzanap9 ide to musite za radom ked date do kosika napr balicek nivea a nejde vam to tak ho vyhodte. Potom pridajte iny napr axe to vam uz pojde a k tomu axe musite znovu za kazdym pridanym zistovat ci vam pojde doricenie alebo nie . Ak nepojde tie balicky povyhadzujte musite takymto spôsobom zistiť co vam dorucia
mna pustilo ale uz mi 2x zrusili objednavku...kaslem na nich
@katarina_kacenec asi tak, takuto akciu si mozu strcit do prdele 👌🏻😂
Toto sa tam deje v jednom kuse, nielen pri balickoch. Ze ukazuje stav na predajni, ide tam clovek alebo objedna a v skutocnosti tam nic take nemaju, alebo je to niekde v sklade na palete a neviem kde. S tymito balickami je problem vzdy, pretoze sa jednoducho vypredavaju uz od novembra, jak pridu do obchodov. Tieto veci nie su doplnane a pred sviatkami ostanu len zvysky, co sa nepredalo. A aj toho je velakrat malo, cize kto skor pride, ten ma.
26. Su este DM zatvorene nie? Je to 2.sviatok vianocny!!- ci msju otvorene??