Prosim vas nevie niekto ako je to s dm bodmi? Od koľko bodov sa dá uplatniť zlava? Ide o to ze dnes som bola na nákup, zbierala som tam body uz dlhsie a hovori mi pokladnicka ze tam mam body, môžem uplatnit zlavu na nákup.. Vravím ze zatial nie (mam v plane este jeden väčší nakup do vianoc a body som chca pouzit tam).. No cize neuplantila som a teraz pozerám cez app a mám tam 14 bodov!! Veď to ani nieje na zľavu myslim.. Je mozne ze mi tie body nejak zmazalo? Ci ona ich stiahla? Pr8 nakupe som zlavu nemala a nezadavala som ani pin kod pre použitie zlavy pri platení
@dharmasanata mala... Mám - 366bodov dnes
@dharmasanata ale nedala som si ich uplatniť.. Ja nechápem
Tak keď máš tieto body tak si ich môžeš uplatniť 🤷 ja nejak nechápem o čo ide 🫣😅 to máš zľavu 3,66 € na ďalší nákup ..
Tych 14 bodov mas najsko + za dnesny nakup
Mam odpocitanych 366 bodov. Ostatok mám 14
. Ide o to ze dnes som odmietla body využiť pri nakupe a napriek tomu mi ich strhli ( tych366) neviem čomu presne nerozumieš
@vanilkovazmrzka ide o to že mi strhlo 366 bodov za dnes... Ale ja som si ich nedala uplatnit..
Pozri sa na uctenku za dnesny nakup, tam mas napisane kolko bodov bolo pouzitych, ak boli pouzite, kolko si ziskala dnesnym nakupom, aj zostatok
Klikni na sipocku napravo od -366 ci su tam nejake detaily
@vanilkovazmrzka na uctenke nemám žiadnu zľavu, žiadne uplatnené body
Jaj tak ti ich zrejme odrátali z nákupu 🤷
Pozri na bločku
@dharmasanata práveže nie.. A ona sa ma pýtala či chcem odratat vravím Nie.. Navyše, vždy ak dávam uplatniť body pri nákupe treba pin.. Veď bez toho to nejde.. Tak ako mohla?
Odfoť aj bloček, pozrieme
Ja som bloček vyhodila asi, pozriem ešte v aute, ale po nákupe som ho pozrela.. Neboli tam naozaj žiadne uplatnené body.. Malý sa zobudí a pôjdem pozrieť do auta či tam nieje náhodou bloček.. Ale toto som si ozaj istá že tam neboli odratane tie 3,66€.. Ja v dm nakupujem roky, ale toto ma veľmi vytočilo..
Tak podla tych detailov to naozaj vyzera ze si body pouzila, ale co viem tak bez pinu to nejde, lebo si dobre pamatam ako som si ho nepamatala, nebolo mozne ho nijako zmenit, a trvalo to hodne dlho kym to dm vyriesili…
@vanilkovazmrzka áno.. Tiež aj mama nakupovala dnes a nevedela svoj pin tak nevedela uplatniť body.. A mne bez súhlasu a bez pin stiahnu? No už som písala email.. Akože nejde mi o tie 3 eurá ale nerozumiem tomu.. Naštvalo ma to
Mozno je to len chyba v systeme a zajtra sa to bude zobrazovat spravne
Len by si potrebovala ten blocek ako dokaz
@vanilkovazmrzka pin zmeníš v appke veľmi jednoducho
Autorka - otvor si appku - moje nákupy a tam sa pozri koľko si platila a či bola odratana zľava
@vanilkovazmrzka snáď 😏
@janai1 teraz uz ano ale ked prechadzali zo starej karty na novu + apku tak to bolo katastrofalne prepojit stary ucet s novym…
@janai1 nevidím tam moje nákupy. Len nákupný košík a ten je prázdny
@janai1 ja tam mám strašne staré nákupy 🤔
no a mas to vobec prepojene tu apku s kartickou? inak by si to pekne videla ten posledny nakup, resp, pouzivas karticku pri nakupe alebo apku v mobile?
@lenkahvh kartičku používam.. A v appke mi ukazuje čo som zvykla nakupovať takže je to prepojené
no ak pouzivas pri nakupe karticku a ukazuje ti nakup posledny z marca, tak to zjavne nebude spravne prepojene s apkou, to si musis dat najprv do poriadku
Stiahni si aplikaciu moja dm a tak si preklikaj cez active beauty prepojenie s tou kartou
Ja som to teraz robila aby som videla ako to zobrazuje toe body :D ale mne tam napriklad nedotiahlo historiu poslednych nakupov, mam ju celkom prazdnu a to nakupujem v dm pravidelne a vzdy pouzivam karticku… ja proste tomu ich systemu moc neverim…
@vanilkovazmrzka áno veď toto všetko mám. Používam kartu a v dm appke mám posledný nákup evidovaný z marca.. No už im neverím ani ja
Som zvedavá čo odpíšu.. Ale toto je za mňa klamanie ľudí. Proste mi strhli tie body bez môjho súhlasu.. A naviac mi ich z nákupu neodpočitalo
Veď si pozri prehľad bodov na konte aby si vedela či si vôbec nejaké body mala