Divní ľudia

franko_
20. máj 2023

Bol som v meste s priatelkou. Ja som ani nechcel ísť do mesta ale ona je veľmi mladá tak že reku nech sa vyblázni. Boli sme pri bare ona vykecávala so svojim spolužiakom a jeho frajerkou tak som jej dal peniaze že niečo objednaj aj im aj mne aj tomuto vedla... Ja som sa tam ale nudil lebo jej spolužiaka som nepoznal a ani ma nebavilo sa s nim rozprávať nemal som náladu (inokedy mavam ale včera ozaj nie proste včera som bol totálne pasívny síce som sedel pri nich ale nepočúval som o čom sa bavia lebo ma to nezaujímalo). Tak som čekoval okolie, kukám že jeho priateľka by stála za hriech oči sa mi zastavili na jednom mieste, ale ja som zadaný a moja priateľka bola rovno pri mne takže smola. Niežeby som mal chuť ju podjebať iba ak v myšlienkach (som predsa chlap) ktoré som ale hneď zavrhol, nudil som sa teda... a znudene som popíjal fernet s pivom a colou bez cukru

No a zrazu za mnou prišiel nejaký chalanisko. Nevedel som kto to je, ale on sa mi pripomenul. Vraj sme spolu rozprávali vtedy a vtedy o politike. Tak som si spomenul čo bol skoro zázrak. Ale popravde podľa výzoru by som sám nezistil že kto to je. Začal so mnou rozprávať tak som sa aj ja rozprával s ním šak nebudem mlčať.

Prehodili sme pár viet na a potom mi zahlási že: prepač musím ísť. lebo prišiel neviem kto a musí ísť a že sa možno neskôr za mnou ešte vráti. WTF:

1. ja som ho neprosil aby sa mi venoval, on prišiel za mnou, tak nerozumiem začo sa mi ospravedlňoval mne tým že odišiel nespôsobil žiadnu ujimu. Ajtak sa ma pýtal na veci ktoré ma nezaujímali.

2. Za druhé ja som ho neprosil aby sa za mnou vracal, popravde sme plánovali isť s priateľkou inde a v tom podniku sme boli len na skok pozrieť či sa tam oplatí ostať.

Tak som len mlčky prekvapene pozrel a pomyslel si "chlapče ty si inde"

Niektorým ľuďom nerozumiem. Proste chlapec si myslí že je jediný vo vesmíre a ja padám na riť aby som sa s ním mohol porozprávať lebo je nenahraditeľný. Ešte keby to bola nejaká osobnosť, celebrita, alebo pekná holka. tak to pochopím že má o sebe vysokú mienku... niektoré holky si namýšlajú aké sú neodolatelné lebo im neskúsení chlapci komplimentami hladia ego.... Ale kua bol to len random chlap, ktorého som videl druhý krát v živote a ani netuším kto to je. a keby som ho stretol na ulici určite by som ho nepoznal. Proste keď sme vonku v meste tak bežne smalltalkujem s možno 20 - 30 luďmi za večer a fakt si rozhovory pod vplyvom chlastu neukladám do pamata lebo pre mňa nemajú žiadnu hodnotu. a popravde na 90% z nich zabudnem po pár minútach ako rozhovor skončil (ak tých ľudí nepoznam). Ale niektorí ľudia si asi fakt myslia že sú jedineční a každý sa trhá o ich prítomnosť.

doriiis
20. máj 2023

Jediný,kto si o sebe myslí,že je stred vesmíru si ty sám.Cely príspevok je písaný egoisticky,sexisticky,manipulatívne a zavádzajúco jednosmerne určeny iba na tvoju osobu.Ten chlap sa len slušne ospravedlnil,že odchádza v strede rozhovoru.To inteligentní ľudia robievaju.
A ty hneď tu taký výlev o sebe....kamoško ty si toxický asf

lindous
20. máj 2023

Čo ti ja viem, mne to príde normálne a beriem to ako bežnú vec sa ospravedlniť, keď odchádzam uprostred rozhovoru aj keď to je len small talk s náhodným človekom v bare... a to že sa možno ešte zastaví je tiež len taká zdvorilostná frázička a z ničoho čo si napísal nemám pocit, že by bol ten chalan o sebe presvedčený, že je stred vesmíru... divnejšie ako jeho správanie mi príde, že sa tým vôbec zaoberáš a to dokonca tak veľmi, že si to musel opísať do detailu

petamich
20. máj 2023

he? to naozaj bolo treba napisat traktat o tomto? prosim ta ty mas kolko rokov?

je slusne na akomkolvek kolektivnom podujati sa ospravedlnit, ked som sa s niekym rozpravala a utnem rozhovor a odchadzam - prepac Zuzi, idem este na chvilu za Marekom, ked tak potom este pridem

franko_
autor
20. máj 2023

lindous teraz si trafila kliniec po hlavičke zdvorilosť inými slovami pretvárka ktorá vlastne len oberá obidve strany o čas a nedáva zmysel. a prečo takej prkotine venujem taky dlhy prispevok, lebo niekedy mam chuť filozofovať a zaujimaju ma nazory inych ludi aj nad nepodstatnými malichernosťami. to čo si napísala sa dosť zhoduje s tým čo som si predtým myslel. takže asi to tak bude...

doriiis odbačame od temy, ale sexizmus je snaď normalny ak sa to nepreháňa. však nežijeme v kláštore, sme dospelí a snáď sa nebudeme hrať na bezpohlavné asexuálne bytosti, lebo to by bola len ďalšia pretvárka.

jakoma
20. máj 2023

Cii pana, to bol vylev.. moj muz by sa presne takto ospravedlnil ;) a uz by asi neprisiel naspat za takymto clovekom.. ja som vacsinou dost mila, ale po tvojom vyleve dufam, ze ta nepoznam, nikdy nespoznam..a keby som ta spoznala, asi by si tiez stal za hriech, lebo by som ta isto niecim ovalila..

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
20. máj 2023

No ja zdvorilosť za zlú nepovažujem, jednoducho sa mu s tebou asi dobre rozprávalo... a hlavne ak sa bavíme o rečiach človeka, ktorý má už asi čo to aj vypité... sám hovoríš, že si tie rozhovory následne nepamätáš, tak načo ich rozoberať... chcela som sa spýtať, či ty nikdy nepovieš niečo "len tak" a potom som si uvedomila, že odpoveď poznám - príkladom je zakomponovanie myšlienky o tom ako by si v mysli pretiahol kamošku bez toho, aby to bola akokoľvek podstatná info k tomu čo vlastne chceš riešiť... no a potom sa nemôžeš čudovať, že ľudia odbáčajú od témy... a tiež myslím (dúfam), že si mýliš sexizmus so sexualitou, lebo sexizmus normálny a v poriadku určite nie je

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
listy456
21. máj 2023

to co za trapas toto 🤣 chalanko nema frajerku ani kamaratov tak nam tu fiktivne pribehy pise aby sa v jeho hlave aspon na chvilocku stali realitou 🤣 neni mozne aby sa dakto s takymto vyjadrovanim aj rozmyslanim aj vnimanim sveta vobec zaclenil do spolocnosti 😂 ja nevim preco sa dakto takto rozhodne o 1 rano ist anonymne ponizit na mamickovske forum. No a jak si este predstavim ze real clovek sedi za mobilom a pise tu tieto hovna tak mi je strasne do smiechu 😂😂 uroven zakladka.. povie ze zdvorilost je pretvarka a povazuje to za filozofiu 😂 nie zlatko to je len nevzdelanost najskor musis dospiet aby si pochopil o com je tato veda. Ja nechapem ze tomuto tu dakto veri. 😂😂

vanilkovazmrzka
21. máj 2023

Ty si dobre mimo

nataly420
21. máj 2023

Zase sa niekto nudi 😅 a ak náhodou to je pravda čo pochybujem tak si teda riadne divný

lienka.7
21. máj 2023

@franko_ pointa tvojho príspevku???

jaskolka
21. máj 2023

Zaujal ma názov diskusie, tak ze reku pozriem, o čom to je. Tu hla, guláš slov o udalosti, ktorá sa dá podať 3 vetami.
Prečítala som to už len z dôvodu, že žasnem, o takej somarine sa dá napísať toľko zbytočných taranin.
A nie, autor, ten dotyčný nebol divný.. Divný je niekto iný...

janetinka27
21. máj 2023

@franko_ jedine, co ma zaujalo bolo, ze objednaj aj im aj mne aj tomuto vedla. Komu vedla?
A este cola bez cukru 😄

eva112014
21. máj 2023

@franko_ Bežne sa používajú frázy v živote Prosím, Prepáč a Ďakujem. Príde mi zvláštne ak sa niekto nad týmto pozastavuje a rieši, že kto a koľkokrát a kde všade používa túto frázu.

katka700
21. máj 2023

@oonnaganamakusai to je tak keď príspevok založí chatgpt

moonlight1210
21. máj 2023

@janetinka27 ten detail s colou bez cukru pobavil aj mna.

terezka1947
21. máj 2023

@franko_ použijem tvoje slová:"chlapče ty si inde"

dskjhfdlkdjhl
21. máj 2023

No, z celeho toho traktatu mi pripada, ze divny si Ty😉

denden77
21. máj 2023

chlapce, to ty si uplne inde 😁

bloger
21. máj 2023

Je zaujímavé, že si pamätáš to, že sa ospravedlnil. Pri takej kombinácií fernet s pivom a colou bez cukru.

marca12
21. máj 2023

@franko_ clovece inak si v poriadku? Takuto hlupost riesit? Uplne inde si ty a nie ten chudak,co sa ti v dobrom prihovoril.

reddflowerlife
21. máj 2023

Nerozumiem ze muz vypisuje na modrom koniku.

onedaynick
21. máj 2023

@reddflowerlife to je ten najmensi zadrhel na celom prispevku

danica2711
21. máj 2023

za takéto trollovanie neplatí Prigožin ani Súmračná, túto duševnú blitinu musíš mať sám zo seba a zadara...

viera27
21. máj 2023

Nezaujimave,po par vetach som vzdala. Popracuj na stylistike,vsak rozpravky by mali byt zaujimave.

viestta
21. máj 2023

Ked je pre teba zdvorilost strata casu, tak si jednoducho buran. Nic ine sa o tom neda napisat.
A tie tvoje sebevstredne traktay? Myslela som si, ze toto dokazu len pubertalne dievcata, vdaka za otvorenie dvierok do inej komnaty poznania. Doteraz som zila v omyle.

yvanielka
21. máj 2023

@franko_ Lebo písať takýto random zážitok o polnoci na modrého koňa je úplne normálne 😅 To ty si inde a ten opis situácie...🫣

moonlight1210
21. máj 2023

@reddflowerlife nahodou, tento pobavil.

Na vcelku malej ploche vysvetlil, preco ma ovela mladsiu frajerku.

viestta
21. máj 2023

@moonlight1210 ja sa celkom cudujem, ze toto vobec nejaku ma. On ma sancu zaujat len mladucku naivnu, inac od neho vsetky zeny utekaju skor ako sa frajerkami stanu