Diplomová práca - Imrad

diana222dia
2. jún 2014

Ahojte prosím Vás písal niekto z Vás diplomovú prácu v Imrade?

klin39
2. júl 2014

Ahojte, to by teda zaujímalo aj mňa.

lila24
20. sep 2015

ahojte aj mne by trebalo nejaký vzor nato 🙂 ak máte strašne by ste mi pomohli dík. 🙂

linduska86
25. sep 2015

@lila24 file:///C:/Users/hicarova/Downloads/sociologick%C3%BD%20v%C3%BDskum%20alojz%20ritomsk%C3%BD.pdf

lila24
3. okt 2015

nieje tu niekto z Rožňavy čo minulý rok končil na VSžSV.Alžbety 2. stupeň a písal diplomovku v imrade prosím veľmi by mi pomohol nejaký vzor alebo aspoň osnova ako sa robí v IMRADE napíšte poštu ´dakujem 🙂

linduska86
3. okt 2015

@lila24 posli mi meil - poslem ti vzor.

hudeckova
30. okt 2015

ahojte, ak môžem poprosiť aj mne by sa zišlo, píšem DP v IMRADE a vôbec o tom nemám ani páru, potrebovala by som vidieť akúkoľvek prácu v IMRADE aby som sa mohla odraziť aspoň obsah....Ďakujem veľmi pekne

kubena
30. okt 2015

@linduska86 ahoj mozem poprosit aj mne ? dakujem

rudejsi17
17. dec 2015

@linduska86
Ahoj prosim poslala by si mi vzor podla Imradu na mail
Slavkaharmanova@gmail.com???

linduska86
17. dec 2015

@rudejsi17 mam len metodiku

lila24
26. dec 2015

posli aj mne tu metodiku ak mozes na lusinka25@gmail.com dikes

petka217
1. feb 2016

https://docs.google.com/forms/d/1n9DmdXLLcNczFS...

ahojte som externou študentkou 5. ročníka na VSsv.alzbety v Prešove a chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotaznika na moju diplomovu prácu. Vyplnenie dotazníka Vám nezaberie viac ako 5 minút. Ďakujem,
záreveň by som sa chcela opýtať ci vie niekto ako ma vyzerať práca v štýle IMRAD poprípade vedel by mi niekto poslat jej vzor termín odovzdania sa mi kráti a vela toho nemam Dakujem.

linduska86
2. feb 2016

@petka217 vyssie mas linky - kazda skola to ma sice inak ale napis meil poslem ti ako to ma vyzerat ma jednu metodiku doma 🙂

kubena
2. feb 2016

@petka217 chod do kniznice skoly tam by ste mali mat Ackove diplomovky tak mas vzorou az az

kubena
2. feb 2016

@petka217 inak nas Kollar na vyskume ucil ze ma byt vek a tieto zalezitosti na konci dotaznika, ze za to niektorý oponent davaju aj FX

linduska86
2. feb 2016

@kubena to je sikana lebo je to falt jedno kM to. Udas

kubena
3. feb 2016

@linduska86 nemyslim ze sikana to je skratka postup ako sa maju tvorit dotazniky, urcite si to mala v ucive

linduska86
3. feb 2016

@kubena mam v tom prax 😉 kazda skola, fakulta a kazda smernica to udava inak. tak isto aj IMRAD to uvazda inak. ale oponenti na tomto fakte nebaziruju- a len preto ze mas vek hore alebo dole ti FX nedaju.

lenkax22
3. feb 2016

prosim vas, mozete aj mne poslat ten vzor diplomovky kvoli IMRADu, dakujem velmi pekne... mail: suchonovalena@gmail.com

linduska86
3. feb 2016

@lenkax22 to nieje vzor dp ale metodika poslem vecer

lenkax22
16. feb 2016

snáď mi to pomôže, ďakujem za poslanie! ;)

karin01
17. feb 2016

Dobry den, ja som koncila pred rokom a dotaznik je len forma prilohy. Skor sa dba naa formalnu upravu, vysledky vyskumu a zaujimavosti z vyskumu podane prostrednictvom ppt. A pomerne rovnako to bolo vo vsetkych komisiach. 70% vyskum 30% teoria. Vzor z teorie nie je potrebny ...,asi a co sa tyka vyskumu...je to ondivodualne, lebo stanovujetw hypotezy....

karin01
17. feb 2016

Ospravedlnujem sa za preklepy, pisem na telwefone...

lenkax22
18. feb 2016

@karin01 Karin, mohla by som Vas poprosit, ze by ste mi poslali Vasu pracu? lebo sa trapim s vyskumom a takto po precitani by som aspon vedela,ze ako na to .. teda ak by Vam to nevadilo, bola by som Vam velmi vdacna... moj mail: suchonovalena@gmail.com

karin01
18. feb 2016

@lenkax22 odpoved mate na gmail ucte

karin01
18. feb 2016

! a este jedna reakcia, ktora mi vzhladom na moje aktivity v tejto oblasti neda .... ako moze niekto ohodnotit FX sociodemografiu v uvode dotaznika, ked vo VYSKUME sa tvoria vztahove tabulky prave zo sociodemografickych udajov, cize su VYCHODISKOM pre spracovanie vyskumnej casti ?? Ak by sa take nieco stalo mne, ziadala by som metodicky pokyn podpisany rektorom alebo nariadenie ci co z MS SR, kde to tak niekto mudry uvedie. Obavam sa, ze v sucasnosti nic take neexistuje, a teda by som sa za seba BILA 😀 Ak sa mylim, pls vyvedte ma z omylu ak sa mylim... vsetkym prajem vela ZDARU a stojte si za svojim, ak si myslite, ze mate pravdu. To, ze niekto sedi v komisii, este neznamena, ze sa nemoze mylit. Mne sa to stalo na Bc statnici a vybojovala som si A !!!! pekny vecer Karin

lenkax22
29. feb 2016

@karin01 na gmail ucte zial nic nemam, pozerala som aj medzi spam :( .. boli by ste taka dobra a poslala by ste mi to este raz, dakujem

sisinger
1. mar 2016

@karin01 mohla by som Ta poprosit aj ja o tvoju DP aby som si precitala. asi som blba ale moc tomu nerozumiem ako to ma vyzerat v praxi. prosim posli mi to na mail. sissa.dobrikova@gmail.com. dakujem velmi pekne 🙂

linduska86
1. mar 2016

@sisinger poslem ti metodiku ako to ma vyzerat