Ahojte prosím Vás písal niekto z Vás diplomovú prácu v Imrade?
ahojte aj mne by trebalo nejaký vzor nato 🙂 ak máte strašne by ste mi pomohli dík. 🙂
@lila24 file:///C:/Users/hicarova/Downloads/sociologick%C3%BD%20v%C3%BDskum%20alojz%20ritomsk%C3%BD.pdf
nieje tu niekto z Rožňavy čo minulý rok končil na VSžSV.Alžbety 2. stupeň a písal diplomovku v imrade prosím veľmi by mi pomohol nejaký vzor alebo aspoň osnova ako sa robí v IMRADE napíšte poštu ´dakujem 🙂
@lila24 posli mi meil - poslem ti vzor.
ahojte, ak môžem poprosiť aj mne by sa zišlo, píšem DP v IMRADE a vôbec o tom nemám ani páru, potrebovala by som vidieť akúkoľvek prácu v IMRADE aby som sa mohla odraziť aspoň obsah....Ďakujem veľmi pekne
@linduska86 ahoj mozem poprosit aj mne ? dakujem
@linduska86
Ahoj prosim poslala by si mi vzor podla Imradu na mail
Slavkaharmanova@gmail.com???
@rudejsi17 mam len metodiku
https://docs.google.com/forms/d/1n9DmdXLLcNczFS...
ahojte som externou študentkou 5. ročníka na VSsv.alzbety v Prešove a chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotaznika na moju diplomovu prácu. Vyplnenie dotazníka Vám nezaberie viac ako 5 minút. Ďakujem,
záreveň by som sa chcela opýtať ci vie niekto ako ma vyzerať práca v štýle IMRAD poprípade vedel by mi niekto poslat jej vzor termín odovzdania sa mi kráti a vela toho nemam Dakujem.
@petka217 vyssie mas linky - kazda skola to ma sice inak ale napis meil poslem ti ako to ma vyzerat ma jednu metodiku doma 🙂
@kubena to je sikana lebo je to falt jedno kM to. Udas
@linduska86 nemyslim ze sikana to je skratka postup ako sa maju tvorit dotazniky, urcite si to mala v ucive
@kubena mam v tom prax 😉 kazda skola, fakulta a kazda smernica to udava inak. tak isto aj IMRAD to uvazda inak. ale oponenti na tomto fakte nebaziruju- a len preto ze mas vek hore alebo dole ti FX nedaju.
@lenkax22 to nieje vzor dp ale metodika poslem vecer
snáď mi to pomôže, ďakujem za poslanie! ;)
Dobry den, ja som koncila pred rokom a dotaznik je len forma prilohy. Skor sa dba naa formalnu upravu, vysledky vyskumu a zaujimavosti z vyskumu podane prostrednictvom ppt. A pomerne rovnako to bolo vo vsetkych komisiach. 70% vyskum 30% teoria. Vzor z teorie nie je potrebny ...,asi a co sa tyka vyskumu...je to ondivodualne, lebo stanovujetw hypotezy....
Ospravedlnujem sa za preklepy, pisem na telwefone...
! a este jedna reakcia, ktora mi vzhladom na moje aktivity v tejto oblasti neda .... ako moze niekto ohodnotit FX sociodemografiu v uvode dotaznika, ked vo VYSKUME sa tvoria vztahove tabulky prave zo sociodemografickych udajov, cize su VYCHODISKOM pre spracovanie vyskumnej casti ?? Ak by sa take nieco stalo mne, ziadala by som metodicky pokyn podpisany rektorom alebo nariadenie ci co z MS SR, kde to tak niekto mudry uvedie. Obavam sa, ze v sucasnosti nic take neexistuje, a teda by som sa za seba BILA 😀 Ak sa mylim, pls vyvedte ma z omylu ak sa mylim... vsetkym prajem vela ZDARU a stojte si za svojim, ak si myslite, ze mate pravdu. To, ze niekto sedi v komisii, este neznamena, ze sa nemoze mylit. Mne sa to stalo na Bc statnici a vybojovala som si A !!!! pekny vecer Karin
@karin01 mohla by som Ta poprosit aj ja o tvoju DP aby som si precitala. asi som blba ale moc tomu nerozumiem ako to ma vyzerat v praxi. prosim posli mi to na mail. sissa.dobrikova@gmail.com. dakujem velmi pekne 🙂
@sisinger poslem ti metodiku ako to ma vyzerat
Ahojte, to by teda zaujímalo aj mňa.