Dieťa ako dar

narovinu
23. nov 2012

Pre vsetky snazilky ktore idu umelou cestou- jedna velmi podstatna vec na zamyslenie: dieta je dar a nie pravo. Nikto nema pravo si dieta dat vyrobit -akoby na mieru, nikto nema pravo odobrat dietatu dostojne pravo vzniku v matke, nikto nema pravo si nechavat svoje vlastne deti v mraziaku-pre buducnost. Kto nesuhlasi-kludne sa vyjadrite,ale zrejme tato tema bude zamknuta skor ako vznikne.

tanitta
23. nov 2012

uz to zacina.. navrhujem zamknut skor ako to zacne 😀 😝 😝 .. preco o tom vlastne diskutovat?... kazdy podla seba a za seba... akokolvek a kdekolvek.. v presvedceni ci nie.. s vierou ci bezviery.. kazdy podla svojich moznosti a stavu.. the end....

slavik79
23. nov 2012

z nejakej sekty? tak to vyzera ze ano..dnes si sa zaregistrovala a uz mudrujes kto ma na co pravo..lepsie urobis ked sa postavis pred tesco a tam budes ponukat svoje mudrosti, nie tu, zenam ktore sa snazia otehotniet a robia co je v ich silach...bozeee, to uz kde sme dosli, ked na stranku venovanu materstvu a veciam okolo toho, budu chodit kazat kdejaki sektari..

miskakyska
23. nov 2012

@tanitta
@slavik79 žeby piatoooooook 😲 😲 😀

miskakyska
23. nov 2012

@narovinu nejako to tu dobre poznáš,ohľadom toho zamykania 😕 😅

slavik79
23. nov 2012

@miskakyska no, piatok, niekto nevie co od rozkose 😀

sendy182
23. nov 2012

@narovinu čo by si rada?

magica78
23. nov 2012

ty si asi ta co ide prat slipy a je tehotna preto ty to nemoze pochopit 😠

zuzanockamt
23. nov 2012

@narovinu aj ja navrhujem zamknut ... dnesna registracia a hned takato tema ... kazdeho vec si myslim ... vobec sa mi nepaci ten tvoj prispevok

leusska
23. nov 2012

@narovinu ??? poslala som adminovi navrh na zatvorenie...

lea641981
23. nov 2012

toto je o com?

lea641981
23. nov 2012

@narovinu 🙄 chod spat 😅

talula
23. nov 2012

ale zeny co sa hned burite, co niekto nemoze mat svoj nazor..?? ja osobne som ZA umele oplodnenie 🙂 a suhlasim s tym, ze dieta je dar a tento skaredy svet nieje spravodlivy!! podla mna by mala navrhnut skor temu, tiez s nazvom dieta je dar a rozoberat tam potrat... pride mi skor nedostojne zabit dieta! vzdy je lepsie dat niekomu zivot aj ked umelo ako ho zabit a nedat mu sancu ani sa nadychnut a uzriet svetlo tohto sveta...

talula
23. nov 2012

@magica78 nechapem, je tehotna a ide prat slipy?? co? 😅 pisala to pred tym?

kveta
23. nov 2012

@narovinu Pred rokmi mi jedna dievcina urobila presne taku prednasku ako pises v prvom prispevku. Po rokoch ma zaujimalo ako sa jej vodi. Vydala sa, dieta nikde a... podstupovala umele oplodnenie.

Inak fajn, ze deti su dar a maju pravo na dostojny vznik. Prosim, chod to vysvetlit seriovym raperom /muzom, co znasilnuju zeny/. Tam budes uzitocnejsia. 😉

talula
23. nov 2012

@kveta paci sa mi ta odpoved, mas 100% pravdu, ked uz tu rozoberame dostojny vznik...

lea641981
23. nov 2012

@talula co??ja to chapem tak ze aj od prievanu chyti tehotenstvo nepotrebuje ani chlapa 😀 😀 😀 😀 taka co rodi ako ceresna a nechape zeny ktore nemozu otehotniet s chlapom 😖 😖 😖 😖 😖 😖 🙄 🙄 🙄
to hras ze nechapes??alebo co?? 😝

talula
23. nov 2012

@lea641981 ja som to fakt nepochopila.... mna hned napadlo, ze ju pri prani napina 🙂 asi sa musim vyspat 🙂

lea641981
23. nov 2012

@talula to sa stava aj mne 😅 nic si z toho nerob 😉 ale aspon som sa zasmiala no dik 😀 😀 😀

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
talula
24. nov 2012

@lidaslim ale nerob si srandu, tato tema niako nesuvisi s chudnutim...

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lea641981
24. nov 2012

@lidaslim si zabila na 200percent 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lea641981
24. nov 2012

@lidaslim co sa skeris? 😀 ty si tomu dala no 😅

lea641981
24. nov 2012

no nech to tu uz zamknu 😀

talula
24. nov 2012

@lea641981 ja uz z nej dneska nemozem, sa smejem 🙂 do kazdej diskusii to dava, aspon sa tu nieco deje, ale az kym ju admini nezablokuku... 😒

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lea641981
24. nov 2012

@talula 😀 sa tu smejem 😀 topim sa v oceane slz od smiechu 😀 som pridusena dokonca,inak by som decka pobudila a chlapa 😀

lea641981
24. nov 2012

@lidaslim hybaj spat 😀

talula
24. nov 2012

@lea641981 ale vsimni si, aj temu darcek pre ocina... odpadla som!