Pre vsetky snazilky ktore idu umelou cestou- jedna velmi podstatna vec na zamyslenie: dieta je dar a nie pravo. Nikto nema pravo si dieta dat vyrobit -akoby na mieru, nikto nema pravo odobrat dietatu dostojne pravo vzniku v matke, nikto nema pravo si nechavat svoje vlastne deti v mraziaku-pre buducnost. Kto nesuhlasi-kludne sa vyjadrite,ale zrejme tato tema bude zamknuta skor ako vznikne.
z nejakej sekty? tak to vyzera ze ano..dnes si sa zaregistrovala a uz mudrujes kto ma na co pravo..lepsie urobis ked sa postavis pred tesco a tam budes ponukat svoje mudrosti, nie tu, zenam ktore sa snazia otehotniet a robia co je v ich silach...bozeee, to uz kde sme dosli, ked na stranku venovanu materstvu a veciam okolo toho, budu chodit kazat kdejaki sektari..
@narovinu nejako to tu dobre poznáš,ohľadom toho zamykania 😕 😅
@miskakyska no, piatok, niekto nevie co od rozkose 😀
ty si asi ta co ide prat slipy a je tehotna preto ty to nemoze pochopit 😠
@narovinu aj ja navrhujem zamknut ... dnesna registracia a hned takato tema ... kazdeho vec si myslim ... vobec sa mi nepaci ten tvoj prispevok
toto je o com?
ale zeny co sa hned burite, co niekto nemoze mat svoj nazor..?? ja osobne som ZA umele oplodnenie 🙂 a suhlasim s tym, ze dieta je dar a tento skaredy svet nieje spravodlivy!! podla mna by mala navrhnut skor temu, tiez s nazvom dieta je dar a rozoberat tam potrat... pride mi skor nedostojne zabit dieta! vzdy je lepsie dat niekomu zivot aj ked umelo ako ho zabit a nedat mu sancu ani sa nadychnut a uzriet svetlo tohto sveta...
@narovinu Pred rokmi mi jedna dievcina urobila presne taku prednasku ako pises v prvom prispevku. Po rokoch ma zaujimalo ako sa jej vodi. Vydala sa, dieta nikde a... podstupovala umele oplodnenie.
Inak fajn, ze deti su dar a maju pravo na dostojny vznik. Prosim, chod to vysvetlit seriovym raperom /muzom, co znasilnuju zeny/. Tam budes uzitocnejsia. 😉
no nech to tu uz zamknu 😀
uz to zacina.. navrhujem zamknut skor ako to zacne 😀 😝 😝 .. preco o tom vlastne diskutovat?... kazdy podla seba a za seba... akokolvek a kdekolvek.. v presvedceni ci nie.. s vierou ci bezviery.. kazdy podla svojich moznosti a stavu.. the end....