Deti na hokejovom zápase - hluk

6. apr 2023

Dobrý deň, v akom veku beriete svoje deti na hokejové zápasy pri plnej kapacite na štadióne? Nieje tam veľký hluk? Ďakujem za odpovede a prajem pekné prežitie Veľkonočných sviatkov 🙂

janinah
6. apr 2023

Ja som bola raz v živote a nikdy viac...skoro som ohluchla.

bloger
6. apr 2023

Asi by som nebral vôbec. Nie len pre hluk ale aj násilnosti. Najlepšie v telke sledovať a fandiť.

hsara99
6. apr 2023

Chrániče sluchu na uši a šup si užiť, deti budú mať zážitok 🙂

autor
6. apr 2023

@janinah ahoj, veď práve toho sa bojím, chrániče do uší by som isto vzala ale som na vážkach 🙂

laura07
6. apr 2023

@bloger no super. Už len telku budeme furt kukať. Náhodou. Ja som bola v nedeľu na futbale Spartak : Slovan a bolo to úžasne.

autor
6. apr 2023

@bloger ahoj vďaka za odpoveď, aj toto ma napadlo a takisto aj nehody hocičo sa môže nedajbože stať či puk odletí atď...ale tak nehoda sa ti môže stať hocikde aj doma...ale som zodpovedná preto sa informujem u rodičov ktorí s tým majú skúsenosti 🙂

autor
6. apr 2023

@hsara99 vďaka za povzbudenie, musím to premyslieť predsa len som opatrný človek, dúfam že sa ozve viac ľudí, ktorý chodia s deťmi 🙂

bloger
6. apr 2023

@laura07 Ako to je každého osobná vec. Ja som iba napísal svoj názor.

laura07
6. apr 2023

@bloger ✌️

Syn má 6 a dcéra 11, chodia do Michaloviec pravidelne ako sa im dá a teda nesťažuju sa na hluk, iba na tie nadávky. Ale zážitky majú neskutočné, to nie je TV.

hiro
6. apr 2023

@laura07 "Ja som bola v nedeľu na futbale Spartak : Slovan a bolo to úžasne." :D Tak ja som asi mimo, ale hromadne bitky neberiem uzasne 🙂 Neverim ze sa tam nemlatili hlava nehlava cely cas...

liloastitch
6. apr 2023

Bol s nami raz keď mal 4 roky, hluk mu nevadil vrieskal s ostatnými,ale veľmi ho to nebavilo.. stále sa vrtel a otravoval. Ľad sledoval len vtedy keď tam vyšla rolba. Sedeli sme hneď pri ľadovej ploche. Tam to bolo chránené sklom. Vedľa nás bolo viacero detí, takých 7/8 ročných, tie to už bavilo.

laura07
6. apr 2023

@hiro verit mi fakt nemusíš, ale nikto sa nebil. Slovanistov bolo 900 divákov, spartakovcov 6000. Parádne to bolo. Škoda že remíza, ale teda super atmosféra.

Ináč lístky sú na meno a konkrétne miesto. Keď vchadzas, sníma ta zvlášť kamera, do ktorej musíš pozerať. Brala som tam aj muža an dcéru. 😁 áno, ja som brala..ja som tu maniak na spartak. 😁

autor
6. apr 2023

@coccinellaseptapunktata ahoj, tak práve nad tým zápasom rozmýšľam..Michalovce - Košice, ktorý by mal byť teraz v Michalovciach 10teho 🙂

miskakyska
6. apr 2023

@laura07 a koľko bolo ťažkoodencov..nehovor , že 0
Lebo to Ti neuverím.. už roztrepali nejeden štadión

laura07
6. apr 2023

@miskakyska Ach jaj. Ťažkoodencov bolo asi dosť. Boli z opačnej strany ako my. Bola uzavretá Kollarova ulica po ktorej išli slovanisti zo stanice. Slovan mal svoj sektor (malý) pre fanúšikov, zvyšok sme boli zrejme 95% spartak + asi 5% slovanistov s deckami. Nikto sa s nikým nebil. Nikto nič nerozbijal.

Ale to tu budem úplne zbytočne písať, keď ľudia neboli v živote na takom futbale a čítajú tak topky s hrôzostrašným nadpisom “zase sa pobili”..alebo take niečo 🥱

anjelicek26
6. apr 2023

Moji chodia na taketo podujatia s protihlukovymi sluchadlami... a je jedno, ci koncert, ci letecky den a ci zapas futbal/hokej...chodia radi...

autor
6. apr 2023

@anjelicek26 vďaka za reakciu, tak slúchadlá sú super to je pravda 🙂 ak sa môžem spýtať v akom veku tak chodia vaše deti? ja mám 5 a 7 ročné a mám dosť strach 🙂

anjelicek26
6. apr 2023

Fuha futbal-hokej chodia vzdy do family zony a tam sa podla mna fakt nema co stat a snad od 4 rokov... aby nemusel s nimi muz chodit furt na wc 😅 U nas v skolke aj skole casto dostavaju listky na zapasy, mame tu lokalne dost dobre timy, chodia casto... aj damsky aj pansky hokej futbal proste fajn...

andreakg
6. apr 2023

Môj bol ako 5 ročný,hluk mu nevadil,ale niektorí primitívni podgurážení chlapi,to už je iné kafé.Strasne ako tam rozprávali,až som sa hanbila,takže treba si rozmyslieť,či je to vhodné pre deti

ibrunova
6. apr 2023

Aké veké dieťa?

gejb
6. apr 2023

Chodíme pravidelne a vidím tam aj deti tak od 5 rokov. hluk nie je az taky strasny, skôr by mi vadili vulgárni fanúšikovia....s tým musíš rátať, ze nadávky budu lietat krížom krážom...

bozenas
6. apr 2023

My Zvolen- Spišská Nová Ves- posledné zápasy, ktoré hrali teraz vo Zvolene- syn7r. a dcéra 3r. 🙂 všetko bez problémov, od vstupu, až po odchod. Jednu tretinu dcéra aj prespala 😀 takže veľa záleží aj od dieťaťa.

autor
6. apr 2023

@gejb s týmto počítam, moje deti už vedia čo sú nadávky keďže samozrejme už sa s tým stretli hocikde takže toto máme vysvetlené čo je neslušné a aj keď počujú - nepýtajú sa neopakujú tak toto je v pohode ... vďaka za reakciu 🙂

autor
6. apr 2023

@bozenas no super stihla si dať aj šlofíka 😀

trgypadl
6. apr 2023

Ahoj, my sme boli pocas MS na Svk, maly mal 3 roky a uplne v pohode, zazitok mal neskutocny a fotku s maskotom 😉

kocurikpupcek
6. apr 2023

Spýtala som sa môjho 10 ročného, čo by si také prial na narodky. A on,že chcel by bubon, aby s ním mohol chodiť na futbalové a hokejové zápasy🤦‍♀️. No hneď som mu to vyhovorila, kde dám potom bubon🙄

bozenas
6. apr 2023

@autor áno presne a potom povzbudzovala ďalej, ale ona je milovníčka hokeja 🙂, ale ako som písala, veľa záleží od dieťaťa. Zažila som aj rodičov, ktorí museli odísť, lebo dieťa plakalo. A ďalšia vec, že keď sú tieto play-off zápasy, býva veľa ľudí, čiže dieťa by malo ako tak vydržať tú tretinu na mieste (ak nesedíte niekde na začiatku/konci radu, kde sa dá jednoducho odísť z miesta).

autor
6. apr 2023

@bozenas presne aj toto ma napadlo že preistotu by sme brali miesta kde by sme neprekážali ľuďom keby trebalo niekam počas tretiny ísť 🙂

bozenas
6. apr 2023

@autor no pozrite lístky čím skôr, lebo je to dosť rozchytané u Vás (ako som pozerala zápasy). Pre deti je to podľa mňa super zážitok, a teraz je tá atmosféra na zápasoch fantastická. Ak by som mala pozerať na to, že sa niečo môže stať tak žijem v permanentnom strese a sedím len doma a čakám kedy mi na hlavu spadne strecha 🙈