Dobrý deň, v akom veku beriete svoje deti na hokejové zápasy pri plnej kapacite na štadióne? Nieje tam veľký hluk? Ďakujem za odpovede a prajem pekné prežitie Veľkonočných sviatkov 🙂
Asi by som nebral vôbec. Nie len pre hluk ale aj násilnosti. Najlepšie v telke sledovať a fandiť.
Chrániče sluchu na uši a šup si užiť, deti budú mať zážitok 🙂
@janinah ahoj, veď práve toho sa bojím, chrániče do uší by som isto vzala ale som na vážkach 🙂
@bloger ahoj vďaka za odpoveď, aj toto ma napadlo a takisto aj nehody hocičo sa môže nedajbože stať či puk odletí atď...ale tak nehoda sa ti môže stať hocikde aj doma...ale som zodpovedná preto sa informujem u rodičov ktorí s tým majú skúsenosti 🙂
@hsara99 vďaka za povzbudenie, musím to premyslieť predsa len som opatrný človek, dúfam že sa ozve viac ľudí, ktorý chodia s deťmi 🙂
Syn má 6 a dcéra 11, chodia do Michaloviec pravidelne ako sa im dá a teda nesťažuju sa na hluk, iba na tie nadávky. Ale zážitky majú neskutočné, to nie je TV.
Bol s nami raz keď mal 4 roky, hluk mu nevadil vrieskal s ostatnými,ale veľmi ho to nebavilo.. stále sa vrtel a otravoval. Ľad sledoval len vtedy keď tam vyšla rolba. Sedeli sme hneď pri ľadovej ploche. Tam to bolo chránené sklom. Vedľa nás bolo viacero detí, takých 7/8 ročných, tie to už bavilo.
@hiro verit mi fakt nemusíš, ale nikto sa nebil. Slovanistov bolo 900 divákov, spartakovcov 6000. Parádne to bolo. Škoda že remíza, ale teda super atmosféra.
Ináč lístky sú na meno a konkrétne miesto. Keď vchadzas, sníma ta zvlášť kamera, do ktorej musíš pozerať. Brala som tam aj muža an dcéru. 😁 áno, ja som brala..ja som tu maniak na spartak. 😁
@coccinellaseptapunktata ahoj, tak práve nad tým zápasom rozmýšľam..Michalovce - Košice, ktorý by mal byť teraz v Michalovciach 10teho 🙂
@laura07 a koľko bolo ťažkoodencov..nehovor , že 0
Lebo to Ti neuverím.. už roztrepali nejeden štadión
@miskakyska Ach jaj. Ťažkoodencov bolo asi dosť. Boli z opačnej strany ako my. Bola uzavretá Kollarova ulica po ktorej išli slovanisti zo stanice. Slovan mal svoj sektor (malý) pre fanúšikov, zvyšok sme boli zrejme 95% spartak + asi 5% slovanistov s deckami. Nikto sa s nikým nebil. Nikto nič nerozbijal.
Ale to tu budem úplne zbytočne písať, keď ľudia neboli v živote na takom futbale a čítajú tak topky s hrôzostrašným nadpisom “zase sa pobili”..alebo take niečo 🥱
Moji chodia na taketo podujatia s protihlukovymi sluchadlami... a je jedno, ci koncert, ci letecky den a ci zapas futbal/hokej...chodia radi...
@anjelicek26 vďaka za reakciu, tak slúchadlá sú super to je pravda 🙂 ak sa môžem spýtať v akom veku tak chodia vaše deti? ja mám 5 a 7 ročné a mám dosť strach 🙂
Fuha futbal-hokej chodia vzdy do family zony a tam sa podla mna fakt nema co stat a snad od 4 rokov... aby nemusel s nimi muz chodit furt na wc 😅 U nas v skolke aj skole casto dostavaju listky na zapasy, mame tu lokalne dost dobre timy, chodia casto... aj damsky aj pansky hokej futbal proste fajn...
Môj bol ako 5 ročný,hluk mu nevadil,ale niektorí primitívni podgurážení chlapi,to už je iné kafé.Strasne ako tam rozprávali,až som sa hanbila,takže treba si rozmyslieť,či je to vhodné pre deti
Aké veké dieťa?
Chodíme pravidelne a vidím tam aj deti tak od 5 rokov. hluk nie je az taky strasny, skôr by mi vadili vulgárni fanúšikovia....s tým musíš rátať, ze nadávky budu lietat krížom krážom...
My Zvolen- Spišská Nová Ves- posledné zápasy, ktoré hrali teraz vo Zvolene- syn7r. a dcéra 3r. 🙂 všetko bez problémov, od vstupu, až po odchod. Jednu tretinu dcéra aj prespala 😀 takže veľa záleží aj od dieťaťa.
@gejb s týmto počítam, moje deti už vedia čo sú nadávky keďže samozrejme už sa s tým stretli hocikde takže toto máme vysvetlené čo je neslušné a aj keď počujú - nepýtajú sa neopakujú tak toto je v pohode ... vďaka za reakciu 🙂
@bozenas no super stihla si dať aj šlofíka 😀
Ahoj, my sme boli pocas MS na Svk, maly mal 3 roky a uplne v pohode, zazitok mal neskutocny a fotku s maskotom 😉
Spýtala som sa môjho 10 ročného, čo by si také prial na narodky. A on,že chcel by bubon, aby s ním mohol chodiť na futbalové a hokejové zápasy🤦♀️. No hneď som mu to vyhovorila, kde dám potom bubon🙄
@autor áno presne a potom povzbudzovala ďalej, ale ona je milovníčka hokeja 🙂, ale ako som písala, veľa záleží od dieťaťa. Zažila som aj rodičov, ktorí museli odísť, lebo dieťa plakalo. A ďalšia vec, že keď sú tieto play-off zápasy, býva veľa ľudí, čiže dieťa by malo ako tak vydržať tú tretinu na mieste (ak nesedíte niekde na začiatku/konci radu, kde sa dá jednoducho odísť z miesta).
@bozenas presne aj toto ma napadlo že preistotu by sme brali miesta kde by sme neprekážali ľuďom keby trebalo niekam počas tretiny ísť 🙂
@autor no pozrite lístky čím skôr, lebo je to dosť rozchytané u Vás (ako som pozerala zápasy). Pre deti je to podľa mňa super zážitok, a teraz je tá atmosféra na zápasoch fantastická. Ak by som mala pozerať na to, že sa niečo môže stať tak žijem v permanentnom strese a sedím len doma a čakám kedy mi na hlavu spadne strecha 🙈
Ja som bola raz v živote a nikdy viac...skoro som ohluchla.