Otazka hlavne pre veriacich.Co si myslite ze ludia robia v nebi???Kedze sa tam neda umriet,co tam robia donekonecna???
To je jedna z tých milých otázok...
Ale čo robia ľudia v pekle?
Tam musí ísť čas pomaly. ..
No a v pekle ich varia v kotli tiez donekonecna
Nic, nepoznajú casopriestor.... Proste su ....
@hendikep ako si to prosim Ta predstavujes...ten stav
Nebo mas jak nekonecny orgazmus a peklo ako vaginalnu infekciu.. pre cca predstavu🙄🤭
No to hlavne nie sú ľudia, ale duše, nie?
snad si vazne nemyslis ze v pekle ich varia v kotli 😀
specifikuj veriacich pretoze nabozenstiev uznanych je viac a kazde ma na to svoj pohlad. v niecom sa zhoduju v niecom nie ale kedze nikto na zemi to realne nevie je toto uplne jalova tema.
No jasne ze nikto to nevie,len ked je tolko veriacich ludi,ma zaujimalo ako si to predstavuju po smrti ..ja teda neverim ani v peklo ani nebo
@queen_mary 😂👍
Kresťanská viera učí, že život sa smrťou len začína ... ja som veriaca, prečítala som kopu literatúry, aj takej, aj onakej ... úplne nazaujate, zo zvedavosti ... osobne si myslím, že duše sa vracajú na zem, zakaždým do iného fyzického tela, aby sa naučili to, čo v predošlom živote nedokázali ... je to len môj názor, nerýpem sa v tom ... lebo, keď sa hovorí, že Boh je spravodlivý, prečo niekto celý pozemský život trpí a iný nie? Prečo jeden má a druhý nie? ... nikdy si nezažila "deja vu"? ... za mňa nebo, peklo neexistuje, je len medzipriestor, v ktorom sa duša pripravuje na ďalší pozemský život.
To stým varením v kotli je dobré
@dzulli1980 mam to nejak podobne...ale zaroven dalsich milion otazok...a som chlap😉
ja verim na dve moznosti, bud sa dusa opat narodi, cize reinkarnuje sa, alebo nic, neverim, ze sa ide do "neba" alebo "pekla"
A niekto musí robiť aj kotolníka.😎
@niekto2hy 🤣🤣🤣
A ked sa dusa doreinkarnuje,ze sa teda vsetko nauci,co potom dalej?
autor - rozplynie sa stastna v nirváne 😀
Otázka je zle napísaná.Ako trávia ľudia voľný čas v nebi,tak mala znieť, keďže sa už narobili dosť.😎
A bude uz navzdy rozplynuta...hmmm
@niekto2hy Niekde som cital,ze sa niekomu zjavil v sne jeho mrtvy pribuzny a hovoril,ze tam v nebi normalne chodia do roboty...brrrrrr 😎😎😎
Ked sa vsetko naucime, splynieme do jednoty..
Ale pocula som ze v pekle varia v kotli len kresťanov, ostatní maju nekonečne orgie a pôžitky. A kresťanov varia v kotli lebo to tak chceli 😀
Neustále se radují a chválí Boha.
pomahaju nam
Toto je velmi dobra otazka. Tiez som sa nad tym zamyslala, hlavne ked som bola dieta a hovorili mi o vecnom zivote v nebi. Podla mna to nie je velmi domyslene. Asi by som sa tam nudila.
Zevraj muslimovia maju v nebi sex s pannami. 🙂 Aspon to maju konkretne vysvetlene.
Ked sa dusa doreinkarnuje a vsetko nauci, dosiahne nirvanu a prestane sa reinkarnovat. Reinkarnaciu chape vacsina europanov zle. Chapu to tak ze navrat duse na tento svet v inom tele je dobre, lebo ma moznost dalej zit, ale v budhizme je cielom skoncit reinkarnaciu, lebo kazdy navrat na tento svet je utrpenie v dalsom zivote.
Ked duse dosiahnu na planete zem vsetko ucenie, inkarnuju sa na ine planety pokial nedosiahnu maximalneho ucenia a stavaju sa majstrami, ktori plnia omnoho vyssie ulohy. Takze ano aj v nebi chodia duse do “robity” ale je skor na duchovnej urovni 🙂. A samozrejme je tych moznosti - co robi dusa po smrti tela- urcite omnoho viac.
vo večnosti nepociťuješ plynutie času ako na zemi… čiže sa ani nenudíš len existuješ v maximalnom stave uspokojenia :D