Ahojte prosím o radu. Nikdy som na niečo take aké prekliatie alebo urieknutie neverila no stala sa jedna vec a existuje osoba o ktorej si myslím že má prekliala. Nikdy pred tým som nemala nejaké veľké zdravotné problémy a teraz mám jeden za druhým a z toho jeden z ktorého sa nemôžem už 4 mesiace dostať. Kamarátkina mama na to verí a je si 100% istá že má niekto preklial. Dá sa proti tomu niečo robiť ?
@18lauren10 ja tomu síce tiež neverím, ale ešte babka mi povedala, že keď ta niekto uriekne, že si treba kúpiť čistec, normálne sypaný čaj v cajovinach a v ňom sa okúpať! Neviem, nikdy som to neskúšala
Čím väčšiu silu tomu prikladás, zhmotnujes to energiou, o to horšie ti bude.. Príčina tvojich chorôb je len v tebe, ty ich musíš vyriešiť
Toto nehovor na uradoch,lebo ti zoberu obciansky.
Je to hlúposť. Pracuje tvoja psychika, namyslas si, že tvoje ochorenie ci problém spôsobilo "prekliatie". Tak je to samozrejme ešte horšie, lebo strachom sa ti ešte oslabí imunita, tak môžeš sa cítiť zle. Ale určite nie si prekliata, veď si uvedom, ako nezmyselne to znie.. Ozaj veríš, že existuje dáka čarodejnica, či niečo také? Ani v minulosti neboli, len ľudia z nevedomosti a strachu si vysvetlovali všetko, čo nepoznali, ako "kliatbu" a podobne.
Červený náramok na ľavé zápästie 7x uviazaný 🍀
@sunny8 napr veriaci ľudia by na takéto niečo už vôbec veriť nemali
Je to vec psychiky, keď veríš na zle, všetko bude zle. Keď na to neveríš, tak si vies logicky všetko vysvetlit
Voľakedy ľudia verili na urieknutie, lebo boli časté choroby, nevedeli ich liečiť, bola obrovská mortalita novorodencov a rodičiek, ľudia si nevedeli vysvetlit prírodné úkazy
Keď na urieknutie dnes niekto verí, tak buď je to labilnejsia psychika, alebo človek, ktorý je lenivý riešiť svoje záležitosti a bude sa vyhovárať na všetko mozne aj nemožné
@pribinak ehmm .. som veriaca ale verím aj na toto lebo som to zažila na vlastnej koži a nie raz ... Dovtedy som sa tiež z toho smiala ale také veci aké sa mi diali by som naozaj nepriala zažiť nikomu ..
Samozrejme keď mám nejaký problém tak si to riešim normálne. Keď je to vážne tak u dr keď to nie je vážne tak samostatne. Neprikladam každý problém k urieknutiu. Moja psychika je dnes už našťastie v perfektnom stave nie som lenivá riešiť svoje záležitosti vyriešila som si ich za posledný rok veľa (15 ročne depresie .. 10 ročne vaginálne výroky s ktorými mi gyn nepomohol a viacero dlhoročných fóbií) .. takže nesudit.
proti urieknutiu pomaha prestat verit na take blbosti.
@pribinak By si sa čudovala, koľko je takých. Čím ďalej ideš od "civilizácie", tým viac tomu veria. 🙈 Skoro som pred pár rokmi chytila vidly do chrbta, keď som nahlas povedala názor, ktorý si tu Ty napísala. 🤣
@18lauren10 treba vyhladať exorcistu. On ti s tým pomôže.
Názov témy jasný ale aj tak si sem primitivne trúby prídu honit ego 😂 ja zháňam knihu choroby z nenávisti skús si ju aj ty zohnať. A inak klasika pomáha cistec kúpiš aj v lekarni
@sunny8 Aj ja som sa presvedčila, že existujú ako píše vo svojej knihe T.Rosinský - Choroby z nenávisti - pri napr. závisti, nenávisti sú vyslané také negatívne myšlienky na osobu, ktorá sa potom akoby bez dôvodu cíti zle. Všetky nie rovnako, najmä ak je v tom nevinne, napr. niekto závidí, ale tá osoba si to získala svojou pracovitosťou a usilovnosťoua on nič nerobí, len by chcel mať. Keď je tá závisť, nenávisť neoprávnene vyslaná, tak by namala uškodiť, ale ak je to oprávnené, tak môže pôsobiť. Ľudia by mali riešiť nezhody medzi sebou odpúšťaním, len to je tá ťažšie cesta.
Veriaci ľudia by sa mali od takýchto stavov oslobodiť modlitbou, prežehnávaním svätenou vodou, spoveďou a ak je to ťažší prípad, tak aj porozprávať sa s farárom alebo exorcistom.
@lentilkaxxx ☹️
By ste sa cudovali, kolko ludi existuje, ktori na to veria. Moja svokra dennodenne "zhadzuje uhliky" komukolvek. Nevyjde z domu bez toho, aby si nedala naruby ponozku alebo gate a samozrejme, cervena snurka nesmie chybat. Ked som dosla do rodiny, tak prve co ma naucila bolo ako "odrabat".. cumela som ako puk, v zivote som sa s takymi vecami predtym nestretla.
Nedajboze niekto v jej pritomnosti spomenie, ze ho boli hlava a uz sa chysta na vykonavanie "ocistnych" ritualov 🤦♀️
Mam pocit, ze cim mensia dedina a cim viac veriacich a nabozensky zalozenych ludi, tak tym viac veria na taketo veci. Pritom idu sami proti sebe, ved porusuju prve prikazanie 🤷♀️
@diewcatqoo zdravá psychika niečo take nepotrebuje robiť
@pribinak to mi je jasne 🙂
@diewcatqoo to ani tak nepatrilo tebe, ako iným.
Neveriť hovadinam.. Ja toto nepochopím.. Aj tie červené maslicky na kococh, náramky a kraviny. V živote moje deti nič také na koči nemali a prežili to bez ujmy
@sunny8 prepac, mne to neda.. ako sa to da cez fotku?
@diewcatqoo ja neviem ako ja to robiť neviem 🙂 ale mne osobne sa to stalo ..
@sunny8 a ako si prisla na to, ze sa ti to stalo cez fotku?
doporucuje zmenit dodavatele drog a nebo snizil davku...
presne je to o tom aku silu tomu das tak taku to bude mat, psychika dokaze velmi vela!
Mojich kysuckých príbuzných stále niekto uriekne v autobuse, potom im je zle od žalúdka. Vôbec to nesúvisí s ich stravovaním - vysmazane a majonezove.
Neverím že v roku 2020 ešte niekto verí na urieknutie. Prestaň tomu veriť a hotovo. Sila sugescie je obrovská.