Čo môže robiť žena?

19. apr 2023

Ahojte, premýšľala som nad tým, pretože ma to dosť štve až zachádzať do depiek. Chlap ma stále čo robiť, môže opravovať auto a prkotiny v ňom môže si robiť v garáži veci a proste chcem tým povedať, že chlap ma stále čo robiť a nenudí sa a moja otázka znie, že čo take môže robiť žena ? Viete okrem upratovania a pečenia/varenia a učenia a chodenia do prace a dookola len toto iste. Tiež by som chcela niečo take ako chlap, že sa nenudí a stále si robí niečo čo ho baví. A ja sa nudim doma a na záhrade nemám moc toho čo robiť. A dookola variť piecť upratovať, existuje niečo take radostne ako robí chlap ? Viem táto otázka znie asi divne, ale fakt som z toho zdeptana.

sasanka605
19. apr 2023

Ta otázka znie velmi divne. Chod behať, maluj, urob si doma poličku, rýp sa v záhone … možnosti je ozaj milión. Ja nemam čas a nápadov kopu. Ja som rada ze stihnem co musim. Ty si zrejme nevieš užiť volny čas sama so sebou.

patus_2
19. apr 2023

Založiť si záhradku, hoci aj na balkóne, pestovať, starať sa o rastliny, presadzat, polievať. Alebo ísť do útulku vyvenčiť psíky, malovať, vyšívať, ísť do prírody, len tak sa prejsť alebo vyzbierať smeti a vyhodiť, nápadov je milión, len ty musíš vedieť, čo ťa bude baviť 🙂

maxalla
19. apr 2023

Aj zena predsa moze opravovat auto a robit v garazi, ak ju to bavi 🙂 minuly rok som repasovala stary stolik. Sice take jednoduchsie, ale o to vacsiu radost som z toho mala.

Nechapem, ako sa moze niekto nudit, ked sa da robit tolko veci. Sportuj, chod do prirody, ak chces nieco priamo na doma, mozes citat knihy, sit, hackovat, kupit si maliarske platno a vytvorit nejaky original obraz na stenu, pisat poviedky pre deti, dat sa na chovatelstvo, vytvarat dekoracie z drotikov, zo susenych kvetov, milion moznosti ako relaxovat.

autor
19. apr 2023

@sasanka605 je to pravda, že neviem si užiť čas sama so sebou a očakávam to od druhých, že sa viem zabaviť len, keď som buď s niekym alebo som takpovediac závislá na partnerovi

lindusss2016
19. apr 2023

Fakt divna otazka. Ja mam inu. Preco ma den len 24 hod? Zena moze robit hocico. Na zahrade robim uplne rovnocenne ako moj muz. Jasne, ze on viac tie hrubsie prace, ale zas sa nebude piplat so semiackami, nestara sa o kvety, tobim nove zahony, nove chodnicko, hocico a momentalne by som tam mohla stravit kazdy den aj niekolko hodin. Hackujem, aj pletiem, milujem to, no takmer na to nemam cas. Chodim do lesa, vnimam prirodu, cvicim alebo sa hyckam, alebo si len tak uzivam volny cas, hram sa s detmi, s mackami, tancujem.

tosomja
19. apr 2023

A prečo by si aj ty nemohla ísť do garáže a opravovať si auto? Čistiť, neviem čo v tej garáži sa dá toľko robiť? Aj ženy majú záľubu v autách, tak ako muži v záhradách.
Keď som sa nudila, išla som von na bicykel, či korčule, doma hačkovala, plietla. Chodila na zumbu, trampolíny .momentálne na to nemám čas, ale aj doma si viem nájsť robotu. Presúvamm nábytok a vždy niečo nájdem. Na balkón som si kúpila sedenie, pijem tam kávu, čítam časopisy.

autor
19. apr 2023

@tosomja ja milujem auta, ale čo, med všetko urobí na aute partner a to auto nie je aj tak moje takze moc toho nenarobím, a uz keď mu chcem pomáhať tak tam len stojím a občas mu niečo podám hoci by som aj ja chcela robiť to čo on :/

tosomja
19. apr 2023

No jasné, že do jeho auta nešahať. Kúp si svoje koníčky 😋

andreatytler
19. apr 2023

Tak si kup vlastne auto za par tisic, ktore je nepojazdne a vypiplaj si ho.
Preco nevymalujes, nedas nove kachlicky do kupelne, neurobis novu policku na knihy alebo korenicky, novu betonovu podstienku, alebo terasu zo zamkovej dlazdby?
Som sokovana ze sa taketo nieco pyta Slovenska v dnesnej dobe.

autor
19. apr 2023

@andreatytler byt je prerobený cely novo

andreatytler
19. apr 2023

Tak chod prerabat rodicom, priatelom, susedom.😀

tosomja
19. apr 2023

A čo chces také robiť? Len s autom sa hrať? Ty nepracujes?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
juliet86
19. apr 2023

co si milovala ked si bola mala? zena moze robut vsetko. hocico. tak ako muz moze hackovat a piect zena moze prestavovat byt a skladat auta ak ju to bavi. si vyhorena? co ta bavi? knihy? filmy? mna bavi chodit sama do lesa cvicit behat filmy serialy. absolutne si vystacim sama. aj do kina milujem ist sama. aj do divadla. hocico 🙃

fineta
19. apr 2023

Môžeš cvičiť, spravíš veľa pre seba, vyplavia sa ti endorfíny a zaberie to kľudne aj 1,5 s následnou sprchou. Maľuj, čítaj, vyšívaj, zašívaj, vyrábaj niečo pre radosť..... toľko toho je! 🙏 Chcela by som mať tvoj problém, úprimne. V domácnosti je stále čo robiť a aj zveľaďovať. Teraz sa k tomu pridala aj záhrada, neviem čo skôr. Včera sme robili napríklad poriadky s trávnikom, kvety sadila a pol dňa preč. Večer odkvacla a ani prežehnať som sa nevládala. Dnes máme zase toho toľko v pláne, neviem či vôbec stihneme. A to je fakt každý deň takýto. Zamýšľam sa, kedy bude konečne čas vyložiť nohy. Ešte šťastie, že takéto práce sú pre radosť.

autor
19. apr 2023

@mamula20 nemám deti

kacena2022
19. apr 2023

Môj koníček je záhrada,máme 10 árov tak vždy je tam čo robiť plus predzáhradka.Mam radosť z toho keď niečo tam porobim zasadim atď a potom sledujem ako to rastie kvitne.Len bohužiaľ málo času popri robote,deti a domácnosti.Rada chodím aj von s deťmi prechádzky bicykel,do mesta do kina,na výlety..

diewcatqoo
19. apr 2023

Och, tak to ti zavidim, ze sa nudis. Tiez by som sa chcela obcas nudit - uz som aj zabudla, ake to je. Pre mna je 24 hodin malo na jeden den.

galganka
19. apr 2023

Žena môže robiť to, čo chce, baví ju. Keď nevieš, čo ťa baví, skúšaj. Nikde nie je napísané, ze to musia byť iba ženské veci ako ručné práce, či maľovanie, záhradka... kľudne rozoberaj motor, zváraj sochy z odpadu, loz po horách... majn got, možností je nekonečno...
...alebo seď doma, fňukaj a hľadaj dôvody, prečo sa hento a toto nedá a nuď sa... 🤷‍♀️

mamamasama
19. apr 2023

Nerozumiem otazke. V dnešnom trans gender šialenom svete žena nemôže robiť čo chce? Choď do fitka, nauč sa strieľať z luku, otužuj, choď na ryby, na pivo, opravuj motorky. 🤷🏻‍♀️

babulkomale
19. apr 2023

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
pridi mi pomoct 🤦 uz som citala vsetko teraz

h2
19. apr 2023

Tak teraz mi doslova padla sánka. 😯 Ako sa jedna žena, žijúca v dome so záhradou, vôbec môže nudiť? Ja osobne neviem, čo skôr a aj keby som teraz hneď mala úplne prestať chodiť do práce (čo nehrozí), tak by som mala čo robiť celé dni. Buď rada, že máš toľko času. Venuj sa sebe, športuj, čítaj, vzdelávaj sa, na tej záhrade si vymysli nejaký nový projekt a pusť sa doňho, alebo v dome... tých možností je snáď milión! A keď potrebuješ niekoho, kto ti urobí program, kúp si psa.

mamelka
19. apr 2023

No nechápem, som na materskej a nenudím sa

zorkahorka
19. apr 2023

Mame dom a veru sa nenudim. Kto chce, ten si pracu najde

iva4444
19. apr 2023

Ahoj.ja momentalne prerabam spajzku😁omietam,malujem a dnes idem davat konecne podlahu,lebo nam doma vybuchla bomba.robim vsetky prace okolo domu sama (sem tam sa pridaju decka,priatel ak je u mna vtedy),kedze som matka samoživiteľka a dom potrebuje opravy..najdi si nejaku zalubu ak mate vsetlo porobene.behaj,citaj,kresli,fot,tvor z dreva cokolvek..ja by som sa tak strasne chcela uz nudit konecne😂😂😂a nic nerobit.

nnnuuunnn
19. apr 2023

Ušiť si šaty, urobiť si vianočné dekorácie, zacvičiť si, namaľovať sa, urobiť si šperk, a kľudne aj opraviť auto ako chlap. 🤦🏻‍♀️

luccija
19. apr 2023

Uč sa jazyky, nejaký kurz, cvic, dnes je tooolko možnosti návody na webe, aplikácia Pinterest a hneď si niečo najdes.Trafila si klinec po hlavičke asi si závislá na partnerovi.Nauc sa robiť vence a predavaj.Chod za kamarátkami.vyuzi čas, že ešte nemáš dieťa a môžeš robiť čo chces.Nakup kvety sprav si záhony, nauč sa robiť si gélové nechty.Nakup si latky a sprav si hrantiky na kvety, bylinky.Ja som zase v strese, že chcem veľa veci a nič nestíham.Comu si sa venovala doteraz?

jaskolka
19. apr 2023

Urob si dieťa, hneď bude po nude! 😆Ale nie žartujem, mat dieťa z nudy je nezmysel.
Máš milión možnosti, ako ti tu už písali, si dospelá, nemôžeš žiadať, že ti iný človek bude robiť animátora, lebo ty sa nudíš. My ti môžeme písať, že maľuj, skladajú puzzle, čítaj, výšivaj, tapetuj steny, modeluj sochy alebo hoci lez po horách, keď to teba nebude baviť. Ak ta teda bavia autá, kúp si dáke staré z bazáru a celé ho prerob, premaluj, bavkaj sa s ním tiez ako chlap

lenkakravcova
19. apr 2023

Keď nemáš čo robiť a chce sa ti maľovať steny, tak môžeš prísť k nám. 😂😄😀 Je to záživnejsie než upratovanie, ale bolia po tom ruky. 😄

mane01
19. apr 2023

Chce to najst si hobby…moznosti je vela… napriklad nieco tvorive, kurz sitia, pletenia… vyrabat nieco z hliny, alebo upcyclovat stare policky, stolicky… alebo sport, akykolvek…mozes sa zacat ucit novy cudzi jazyk… mozes sa stat clenom turistickeho klubu a chodit s nimi na vylety, mozes sa stat buddym, mozes dobrovolničit…