Ahojte podľa vás hodia sa tieto šaty na svadbu? Svadba je v septembri.
aj za mňa nie
Mne sa pacia.
Nie, neprídu mi spoločenské.. skor ma bežné nosenie
Su pekne, ale za mna nie.
taketo velke kvety mi vzdy prislo gycove, ako z naivneho retro obrazu.
Ďakujem za rady 🙂 aj mne sa zdá že tie kvety sú moc veľké, možno keby že sú menšie. Strih šiat sa mi veľmi páči. Budem hľadať ďalej. Poprípade keď viete stránku kde majú pekne šaty môžete hodiť link 🙂
@vanessa0311 ak mas instagram, pozri si "marekkajan" - presne tieto saty mala jeho partnerka na svadbe, kde boli nedavno
@vanessa0311 problem nie su kvety, ale latka a strih. Toto su jednoducho letne saty. Nie spolocenske a nie na svadbu.
tak boli na koňovi iné hnusoby kde baby písali, že "oooch áááno" 🙄 tieto nie sú spoločenské ale keby si ich niekto dá na moju svadbu, tak to prežijem 🙂
Tiež mám pocit že sú akceptovateľné aj na svadbu...
Mne sa pacia
Pozrela som ten profil na ig a ano,hodia sa. Su krasne
kľudne môžu byť...
@vanessa0311 ja si myslím že sú v pohode na septembrovú svadbu
to su saty z Mohita? videla som ich tam a podla mna sa urcite hodia na svadbu...na zivo vyzeraju fakt krasne a aj material je super
@michaelam2 áno z mohita.
@veronika_pb pozerala som, vyzerajú krásne na nej. Prídu mi vhodné na svadbu, sú krásne na nej.
Ďakujem za každú odpoveď, ešte budem hľadá ale keď nič nenájdem tak beriem tieto. Nechcem dať za šaty 100€ ktoré mi budú stáť v skrini 🙂
@vanessa0311 ja som kupila saty za 60€ s tym, ze ich este musim dat upravit, lebo su mi dlhe a aj ramienka trocha skratit 🙂
@vanessa0311 podla mna v pohode, su pekne. Niektore by chodili iba v kratkych puzdrovych, alebo dlhych taftovych toaletach asi. Ked sa ti pacia, a zdaju sa ti ok, a citis sa v tom dobre, tak si ich daj. Kolkokrat sa tu pytaju na nazor, pekne/skarede, hodi sa/nehodi, a potom ked daju priklad, co by si dali ony, tak je to uplne iny styl/vkus, taka rada je podla mna zbytocna potom. Lebo je to nieco, v com by si sa necitila mozno dobre, alebo sa ti to nepaci.
Šaty sú veľmi pekné. Dokonca také hľadám už dlhšie v sekáčoch, rada by som s také zohnala na nosenie do práce či len tak do mesta. Svadba je ale spoločenská udalosť a toto nie sú spoločenské šaty. Ale sú veľmi pekne. len na svadbu za mňa nie
Ak je to z materialu podobneho ako hodvab, tak sa hodia, ak su z bavlny tak nie….ale september byva zradny, ak sa ochladi, tak nie….su vyslovene na letne svadby
@vanessa0311 pekne
Videla som ich naživo sú pekné a určite vhodné na svadbu..vôbec nie sú letného typu... kvalitne a spoločenské šaty..ja som si ich chcela tiež kúpiť na svadbu...no mne ten strih šiat žiaľ nesadol
@vanessa0311 letné saty do práce. Nie sú spoločenské podľa mňa.
Mne pripomínajú prababickine obliečky na periny, ale strih nie je veľmi formálny/svadobny
@vanessa0311 osobne by som si ich ja na svadbu neobliekla, ale myslím si,že v pohode môžu byt
@vanessa0311 nie