Ahojte. Co si myslite ak sa niekto s menom Karolína, prezentuje na sociálnych sieťach ale aj pri osobnom stretnutí ako "Lina"?
@zuzanka.zuzu nie je to detinske?
Prečo detinské? Ja som Martina a skrátila som to na Tina. Ona je Karolína, skrátila to na Lina..
Je to normalne. Zaujimalo by ma, preco ta to trapi ? 🙂 Ono ide aj o to, ze tie mena su dlhe, plus ludia (A aj dospeli) si tam casto davaju aj prezyvky...
@simca06022011 lebo ja som Karolina :D celý život ma volali Kaja, no mne sa paci Lina, no nechcem aby to vyzeralo ze mam 14 rokov
Nechci vedieť, ako sa volám ja na sociálnych sieťach. 😁 A to mám 44 rokov.
Nie, nie je to detinske. Je to uplne v poriadku, je to sucast jej mena. Poznam Carminu ktoru volame Mina, Klaudiu, ktoru volame Dia, Alexandra je Lexi, atd....
Viac sa používa Karo, to som už počula, ale však je to jej/ tvoja osobná vec ako sa nazveš. Či Karo, Lina alebo Karlína..😀 Lina je inak oriešková doboška..to by ma trápilo najmenej..
Detinské je rozoberať to. Ak chcem, aby ma oslovovali Lina, tak sa tak predstavím. Mam známu, ktorú všetci oslovujú Sisa. Tak je aj na sociálnych sieťach. Pritom je oficiálne Oľga, ale pod tým menom by ju nikto nikdy nenašiel.
@tinapa radšej keksik ako nápoj 😁
😀
@vroni ďakujem za názor, preto to riešim, lebo na jednej sociálnej sieti mam že Lina a podla manžela je to odveci :D
Ako nechapem, ak si to teda neni ty, preco by ta to malo vlastne trapit, ze ako sa tam dana osona prezentuje
Nudím sa v práci, tak mi napadlo ze sa skúsim opýtať tu :D
V pohode mozes, ale zase aby ta nasli, ti co ta nevolaju Lina 🙂)) Ak budu podla mena hladat.
A ja ked som Katarina, mozem byt Rina? 😀
@simca06022011 ďakujem :D
Ja som Monika a od malicka ma vsetci volali Nika. Na soc. sietach mam Nika a v praci, medzi novymi kamaratmi a pod. sa vzdy predstavim ako Nika. Nikto to neriesi, niektori ani nevedia, ze som Monika. Monzo si myslia, ze Nikola :D
Ked sa mi niekto predstavu ako Mato, tiez neriesim ci je to Matej ci Martin...
o aku socialnu siet ide? ak o FB, tak ak mas v adrese svojho profilu svoje cele meno, najdu ta, aj keby si svoju prezyvku zmenila..a Lina je pekne, mas super meno, s ktorym sa da "vyhrat"
Tak mu povedz, že známa slovenská speváčka Lina Mayer je tiež Karolína.
@pininka1 presne to som mu povedala,a Ja mam tiež priezvisko bez - ová, a on na to ci som speváčka :D
Bože chlapi
Ja mam na Facebook Zuzka. Pod tymto menom ma vsetci v UK poznaju.
Som Katarína a roky má volali Ina, a touz som mala dosť po 30 . Takze neviem
Ja som Zuzana, ale vsetci ma volaju Zuzka a co ako, nechapem preco by to malo byt detinske 😀
detinske je toto riesit 😉
Skôr to, že to komentuješ je detinské.
@pink_lady @dopolbokaodrata v pohode, myslím ze ešte mam na to vek že si môžem dovoliť sa správať detinsky :D
že je to jej vec bez ohľadu na vek danej osoby 🙂