Predstavte si, že dostanete 300€ len pre seba - na čo by ste ich minuli? Niečo len pre vás pre radosť, úplne sebecky, žiadne "šli by sme s mužom na wellness" a podobne 😉.
Isla by som sama niekam na wellnes, vypnut hlavu a mat pokoj 😀
kúpila by som vnúčatku niečo krááásne,nič by ma momentálne nepotešilo viac
A keby ma najviac potešilo ísť s mužom na wellness to nemôžem napísať? 😅 Veď to človek netúži sebecky po spoločnosti partnera? . keby mi dal teraz niekto 300€ na čokoľvek, tak vlastne ani neviem.. asi by som si objednala izbu v nejakom hotely na dve noci kde by som si šla zaplávať do bazéna a potom by som si v tichu čítala nejakú dobrú knihu a jedla jedlo ktoré som nevarila 😅.. ale dlho by som to asi nevydržala..
Určite nejaký výlet 🙂 chytila by som prvé lacné letenky, našla airbnb a už by som aj kufre balila 😀 ale cestovanie osamote asi nie je pre každého ... ešte mi napadlo, že do prerábky izby by som to investovala, to by mi potom robilo dlhodobú radosť 🙂
Ja by som si kupila let balonom alebo lietadlom. Laka ma ten vyhlad. Ale strasne sa bojim vysok 😁
Je to vela ,ci malo?300€ len pre seba... Investovala by som do gramofonu a platne ,to by som isto dala bez vycitiek😉
Išla by som sama na wellness 🧘🛀💆
Bud tetovanie,alebo by som si dala spravit copiky na leto,kupila by som si nejake lepsie oblecenie :D
Hneď by som sa objednala ku kaderníčke, kozmetičke aj na nechty, najlepšie v jeden deň a do toho nejaký dobrý obed v dobrej reštike…. Alebo čokoľvek kde by som si mohla užiť čas sama pre seba bez dieťaťa a bez stresu ;)
Kúpila by som si aktuálne, semena, substráty, niečo do dielne, a asi objednala tesco dovoz😂😂
Ani neviem,kde by som od radosti oplieskala 300€ aj malo by mi bolo. Urcite by som isla na vylet,do divadla alebo by som si kupila gramofon alebo naramok,o ktorom snivam aj novy notebook by sa mi zisiel 🤣 nie som narocna 🤣
Velky stromcek alebo krik v kvetinaci na terasu 🙂
Masaaaaaaz,kozmetika a nove knihyyyy😍🤩🤩
Kúpila by som si inline korčule na leto, a určite by sa ešte niečo našlo 😁
Fyzioterapia
Zaplatila by som niekoho, kto by za mna dva dni pracoval, a ja by som sa venovala svojim milovanym.
Nekúpila by som si nič . Schovala by som ich do obálky k ďalším 100-Vkam z Vianoc a narodenín a tešila sa sa , ako sa tam pekne kopia😜…. A potom by som samozrejme kúpila nejaku absurdnú vec ako vždy, napríklad teraz muzovi nove golfove palice a tešila som sa z toho ako sa teší 😂❤️🙊
Nejaky vzdelavaci kurz
Zehlicku s parnym generatorom. A bolo by mu fuk, ze z toho bude mat uzitok cela rodina. Tesila by som sa z nej velmi.
Namontovať digestor
Isla by som do zahradnictva dolozila by som este aspon 300€ a oplieskala to na rastliny 😂😂😂 bez vycitiek 😂😂😂
Ja by som vypadla niekam, to je jedno kam, na dovolenku. Vycistit hlavu trosku, nacerpat silu, zmenit vzduch... z tychto materialnych veci mam vsetko, co potrebujem...
Vedela by som si vybrať
viacero vecí, napr šperk, aj veci do domácnosti ma vedia potešiť, napr dizajnový retro spotrebič, krásny porcelán, lepší príbor, ďalej nejaký zaujímavý kurz, nejaká skrášľovacia procedúra, dobrý kaderník... možností je habadej
ja som mala fajn odmeny na konci roka a este co to pod stromcekom od strýka, zatial som nic neminula, lebo vlastne nic take nepotrebujem, ale zisla by sa nova kabelka, nové sandale, nejaka kvetinka do bytu, zimna bunda, nieco kozmetického charakteru...a určite ma počas roka niečo napadne
Nakupila by som dalsie stromy, kríky, ruze a trvalky do zahrady 😍
Bez ohľadu na sumu masáž, kadernik, kozmeticka, doplnit mi treba satnik. Uz sa rozpada všetko v ňom 😂 a kozmetika potrebuje inventuru tiež... a to by bola aj ta suma málo 😂 alebo by som si uplne sebecky kúpila za vsetko cvicenie s fyzioterapeutom...
Niečo, čo by mi každý rok prinieslo/vynášalo ďalších 300€. V lete bazén.
Šperk