Otázka znie jasne: Čím vás muž dokáže zaujať? Alebo čím vás dokáže očariť? 😎
Hnedu
Ako sa hovori...spravny chlap musi mat ciste topanky a nechty...😀
@y0l0 krásne modré alebo zelené oči, pery a určite zmysel pre humor 😉 .... kedysi som si nepripúšťala že by ten zmysel pre humor bol podstatný, ale v poslednom čase mám okolo seba kopec suchárov. ale keď sa zjaví nejaky vtipný exemplár, tak mňa isto zaujme. ostatné veci analyzujem neskôr 😀
@y0l0 tak mňa musel zaujať povahou, tým ako sa vyjadruje, aký má úsmev a gestikulaciu. A musel mať aspoň aký taký vkus a nebyť oblečený ako debilko. Vôbec ma nepritahuju tie typy co majú lepšiu frizuru ako ja, chlap ma byt chlap a ne nejaký vycacany model. Žiadne náušnice, gél.... Ale mal by voňať. To je asi základ. Ženy letia na voňavých. Môj vonal kým ma nedostal, teraz ho už len nútiť treba 😀 mal byť sám sebou a nesnažil sa byť príliš vtipný. Ja som si môjho muža vyhliadla sama. A páčilo sa mi, že sa tvári ako vrah, tak drsne a sa nesmieval na všetky okolo a neflirtoval s babami. Hneď som vedela, že to bude muž pre mňa a nebudem ho musieť strážiť. 🙂 a nasla som ho v práci a nie v bare to bolo tiež podstatné pre mňa.
vona, to je zaklad!!!
urcite vona, povaha a usmev 🙂
usmev a iskricky v ociach (radsej hnedych, ale nie je podmienka)
Oči,úsmev a taký ten kukuč že viete,že k sebe patríte 😉
jednoznacne usmev 🙂
že je porádny chlap. 😀
@y0l0 zaujať by ma vedel zmyslom pre humor, zdravým sebavedomím, mužným vystupovaním, galantnosťou a takým tým ochranárskym postojom k žene a výškou...milujem ten pocit, keď som pri svojom 190cm vysokom mužovi ako školáčka 😉. Očariť ...to asi u mňa nie je nič jednoduché 😀 Musí tam byť feeling, niečo úplne výnimočné, čo necítim každý deň a ku hocikomu, to nemá nič spoločné s tým, ako muž vyzerá.
pozerám, že baby spomínajú vôňu a čistotu.....ale tak to je snáď úplný základ. Bez toho sa nebudem s chlapom ani vôbec baviť, ak by mal byť špinavý, alebo nedajbože nevoniať až smrdieť... 😀 😎
@alaguema mas pravdu🙂
keď už spomínate tie vône, tak ja ešte doplním, že nemám rada fajčiarov, takže takýto chlap nemá u mňa žiadnu šancu. Mne smrdí od cigariet tak či tak, darmo dá na seba kilo Huga Bossa alebo čohokoľvek iného. Cigarety sú hnus a ja nemienim bozkávať popolník 😀 😀
@ena70 tak s tymto mozem s tebou len suhlasit, ja to tiez neznasam strasne mi to smrdi
@martina27777 ja poviem tak, že o fajčiara by som ja ani bicykel neoprela 🙂 🙂
@y0l0
Oci