Dnes som otvorila pohar s o zavaraninou konkretne cierne ribezle a zistila som ze bublinkuju. Zrejme zle zavareny pohar. Chutovo nie su zle a je mi to luto vyhodit. Pemyslala som ze si to vylejem so smoothy. Mozem alebo by som to mala vyhodit? Nie je to plesnive ale neviem ci ten chemicky proces ktory sa tam odohrava je skodlivy. Viem ze napr aj vino ked sa robi tak kysne. Cierne ribezle maju vela antioxidantov. Su zachovane tieto latky ak ovocie skyslo v pohari? Bola by som vdacna aby sa vyjadril niekto kto to tomu rozumie. Nebudem to jest pokym nezostim ze mozem 🙂.
Ak je chuť príjemná, myslím, že by sa nič nemalo stať. Aj pravá malinovka sa tak robí. Alebo ich nechaj skvasiť ešte viac a môžeš vypáliť ríbezľovicu 🙂.
asi mas z toho burcak 😉