Chodíte same do kina?

25. jan 2024

Ahojte, boli ste uz niekedy same v kine? Ja zial nemam ziadnu kamosku,ktora by isla so mnou do kina. Sestru mam daleko, aj svagrinu a nemam ani sesternicu ziadnu. Kamosky som mala ale prestali sa so mnou bavit. Uz som volala 3x kolegyne ale vzdy nieco…tak rozmyslam ze by som isla sama.len je to asi divne a nudne

petronellla87
25. jan 2024

Chodievala som keď som bola bezdetna. Teraz nechodím už sama ani na wc 😂

autor
25. jan 2024

@petronellla87 fakt si isla sama?ja som mala kamosky ale ztvrtlo sa vsetko a nemam s kym ist 😕

milanemila
25. jan 2024

Nebola som este sama, ale videla som viacero ludi takto. Nevidim na tom noc zle. Teraz ked mam 2 male deti rada by som aj sama isla :D

domkakvet
25. jan 2024

Bola som uz sama v kine, ked som chcela vidiet jeden film a nikomu sa nedalo.

petronellla87
25. jan 2024

Jasné veľakrát som tak bola keď som v týždni po práci nemala čo robiť 😉

lexie321
25. jan 2024

Aj sama. Asi dva krát dokonca aj na film kde nas bolo dokopy menej ako 15 😂 keď sa sústrediš na film tak to ani velmi nepostrehnes popravde.

galganka
25. jan 2024

Áno. Sú to veľmi pekné, tiché a oddychové premietania.

viestta
25. jan 2024

Ano, chodila som, keby mozem idem aj teraz. Chodim sama na vychadzky, na kavu, na nakupy a aj do kina. Nepotrebujem ku vsetkemu animatora ani sprievod, som sebestacna.

tatramatka
25. jan 2024

Prečo nie? Radsej ist sama ako s niekym nasilu. Mam znamu co takto sama si chodi do divadla, na balet… Ja napr. sama rada nakupujem a aj na kavu si rada sama zajdem, a kludne aj do kina by som isla sama.

majada35
25. jan 2024

Ja som bola sama uz aj v divadle. 🙂 Na rýchlo som nikoho nezohnala a keďže som to predstavenie chcela vidieť, tak som išla hoc aj sama. A myslím, že to bola celkom dobrá volba. Aj nabudúce 😊.

bolarazjedna
25. jan 2024

Môj manžel chodil aj chodí bežne sám. Však aj tak sa tam nerozprávaš s nikým, ale kukáš film a papáš popcorn 😃 prečo by to bolo nudné, keď tam ideš sama?

beataxxx
25. jan 2024

Bez problémov idem sama, ved čo je na tom zle?mam rada klubové filmy, tie nevyhovujú každému,vyskúšaj to a zistíš, že to nie je nič deprimujúce, ani ponižujúce🙂🙂🙂

lukbe
25. jan 2024

Áno.

ivik4
25. jan 2024

Nudne ? Vsak ked som v kine aj tak sa nerozpravam a sledujem film akoby som bola sama.
Ja chodim sama aj na kavu do mesta ked kamosky nahodou cosi maju. To je potom nudne 😃

nikoletta1712
25. jan 2024

@viestta Chválim…Presne ako ja…👍🏻

pinkgirl
25. jan 2024

Už som bola aj tento rok sama v kine. Keď nie je s kým ísť, tak nemám problém ísť sama. Chodím viac x za rok sama a na rôzne žánre.
Tiež je to dôsledok toho, že keď mám čas a chuť na kino, tak okolo mňa je zrazu každý vyťažený - rodinou, deťmi, alebo je chorý, odcestovaný... A najnovšie som dostala odpoveď: "na taký dlhý film už nebudem chodiť (160minut), radšej si ho doma stiahneme a pozrieme". Hm, hej ale bezo mňa. Takže riešením je, že idem do kina sama a som spokojná. 🙂

viestta
25. jan 2024

@nikoletta1712 keby sa dalo, chodim castejsie, chodim aj na dovolenky sama, len uz mam rodinu, tak sa neda. Najkrajsia moja dovca boli 4 dni sama v Prahe. Robila som co chce, isla kde chcem, nikomu som sa nemusela prisposobovat a ani mi nikto nechybal. A sadnut si niekde v lete na terase s kavou a zmrzkou a celu pol hodinu odo mna nikto nic nechce, nikomu nemusim nic vysvetlovat, podavat, utierat... (a napriek tomu nie som odlud, mam rada aj ludi aj spolocnost, dokonca aj s rodinou rada travim cas)

eleanor2510
25. jan 2024

Uplne bezne chodim sama, a nielen do kina. Kino je praveze zo všetkých "podujatí" najlepsie na to, aby clovek isiel sam. Pocas filmu aj tak nerozprávaš, prestavka tam nie je, tak nemusíš nutne s nikym byť.

eleanor2510
25. jan 2024

@lexie321 ja som raz bola v celej kinosale sama 😃

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
25. jan 2024
candii
25. jan 2024

@kittykat22 jejda to je super 😁

ada510
25. jan 2024

Nechodím ale mať tak čas išla by som veru 🤷

h2
25. jan 2024

Nie, nebola som sama v kine, ani sa nechystám.

suge
25. jan 2024

@kittykat22 Aj ja som tak bola, ale musela som si kúpiť až štyri lístky, pretože inak mi to nechceli premietnuť, vraj sa im to neoplatí.😀😆
K téme konkrétne, do kina chodievam sama pomerne často. Najmä kvôli výberu filmov, na ktorom sa s málokým zhodnem a tiež času, lebo nie každý má čas vtedy kedy ja. Takže nie, nevidím nič čudné na chodení do kina sólo.

aliziana
25. jan 2024

Samozrejme. Omnoho viac som bola v kine sama ako s niekým...

jamimo
25. jan 2024

chodila som sama a chodím... Idem tam kvôli kinematografickému zážitku, nie kvôli prísediacemu. Ja som však typ, ktorý je v pohode aj sám so sebou. Ja by som šla aj na dovolenku sama, ak by chlap nešiel, alebo nechcel🤭

bmolko
26. jan 2024

Samozrejme chodím sama do kina, do divadla, ked chciem nieco vidiet a nikoho nechcem zhanat, alebo sa rozhodnem prave v ten moment, tak idem. Aj na dovolenku, ked potrebujem vypnut po narocnom obdobi a kazdy by mi tam vadil....

nikoletta1712
26. jan 2024

@viestta Ja chodím len a len sama na dovolenky…Takže ti úplne rozumiem…Možno keď deti podrastú, tak budeš mať možnosť opäť cestovať sama…☕️🍷❤️

maminkadeticiek
26. jan 2024

Ano ja.Od minuleho roku.Nebola som schopna nikde sama.chodit,tak som sa to zacala ucit.Sama do kina,na kavu a tak.Bolo to najprv pre mna zvlastne ale potom uplne skvele.Potrebovala som sa naucit ze nepotrebujem nikoho aby som niekam isla.