Chodíte ešte do nákupných centier?

23. nov 2024

Ahojte,chodíte ešte do nákupných centier ? Mne sa zdá extrémne predražené všetko ,nechápem odkiaľ sa tam berie toľko ľudí pri tých cenách

klarissa25
23. nov 2024

Áno chodíme, však keď nám niečo treba, teda hlavne oblečenie obuv q podobne...

ivik4
23. nov 2024

Ano ,stale
Moja mamina az nedavno konecne pochopila ze oblecenie sa tam da vo vypredaji kupit ovela lacnejsie ako u cinana kam stale chodila .
Ale nielen co sa oblecenia tyka, chodime aj na zakusok, kavu, aj ked nieco treba

pluss
23. nov 2024

Tak aktuálne nie je veľmi kam inam chodiť...nehovoriac o Tom že je tam všetko pod jednou strechou tak jedným vrzom sa kúpi všetko potrebné

lasona
23. nov 2024

V našom meste nie je nákupné centrum, iba oar obchodov. Áno a aj mne sa zdá všetko drahé... málokedy dačo kúpim..skor kúpim v sekaci, alebo vin...sem tam zbehnem niekedy do vedľajšieho mesta, iba pozrieť na kávu ale ze by som šla na nákupy...to moc nie

lucia13022023
23. nov 2024

Už ani nie. Nebaví ma to. Milión ľudí sa stále niekam ponáhľa, sú drzí, strkaju sa, všade bordel 🤣 všetko objednávam cez internet. Do restiky ci na kávu chodím do restik, nie do centier.

martinkatinka
23. nov 2024

Tak ked ine obchody su otvorene len urcity cas a ja cez pracu nestiham. Navyse, vsetko kupim na jednom mieste a este aj kavu si mozeme dat.

katka700
23. nov 2024

Do chrámu konzumu idem len ak potrebujem niečo čo neviem získať iným spôsobom, napríklad topánky neviem kúpiť bez skúšania

viestta
23. nov 2024

Kedze moj najnavstevovanejsieobchod, Kaufland je v obchodnych centrach tak tam chodim. Chodim tam aj do lekarne, drogerie, Sportissima a aj do kina. Obcas sa ideme do obchodaku najest, ked nam nevychadza cas na varenie.

liaka
23. nov 2024

Treba zmeniť príjem a neplakať. My sa chodíme do obchodných centier koľkokrát len pokukať. Dáme kávu, mekáč, pokukáme atď. Netreba len peniaze míňať.

mane01
23. nov 2024

Ja tam chodim cielene, ked nieco potrebujem a neviem to zohnat inde. Napr. na kavu tam nechodim, ani do papiernictva. Za mna je to stres, cele nakupne centrum. Unavuje ma to a po pol hodine mi to tam lezie na nervy. Ale su obchody, ktore su len tam. A najma, uplne nelogicky nemame obchod, kde predavaju napriklad nohavice roznych znaciek, clovek musi ist do x obchodov a hladat v hrrrbe tovaru nohavice, lebo kazdy predava vsetko pod svojou znackou … 🙄

jaroe
23. nov 2024

to ako keby si sa spytala, ci si este kupujeme oblecenie, drogeriu atd....🙂 Samozrejme, ze chodim. Ale ak si to myslela tak, ze chodit tam zabit cas a oplieskat peniaze na zbytocnosti, ktore nepotrebujem, tak nie nechodim, ani som predtym nechodila.

pinkgirl
23. nov 2024

Koľkokrát som v nákupnom centre a nič neminiem. Cieľom návštevy nemusí byť nevyhnutne míňanie peňazí, hovorí sa tomu aj window shopping. Samozrejme nevyhnutné veci musím niekde kúpiť, takže aj v obchodaku.

sante81
23. nov 2024

Nechodím. Všetko objednávam cez internet, okrem nákupu bežných potravín
Radšej sa prejdeme do parku, na priehradu, nákupné centrá plne ľudí nemusím.

marcellka32
23. nov 2024

Ja si oblečenie a obuv musím skúsiť, aj omakat materiál....takže idem, hlavne pred letnou a zimnou sezónou si dokupim nejaké kúsky a potom mám pokoj...rovnako deťom keď treba, takisto kino, kaviareň sa tam dá ... teenageri tam mávajú stretka v McDonald's, lepšie ako na ulici sa flakat

zuzinabila
23. nov 2024

Len na drogeriu 😀posledne roky sa mi zapacilo nakupovat oblecko a obuv na v...d a podobncyh strankach

miskakyska
23. nov 2024

OC sú moja smrť 😂🤣 nepachnem tam, keď nemusím... keď musím,popredu dám Ibalgin...😅

laurita285
23. nov 2024

Nie, je to pre mňa najväčší horor a smrť. Smrad z oblečenia, kvantum ľudí, všade sklo a všetko sa mihoce. Max raz za rok aj to je mi z toho zle ešte do druhého dňa :D
Chodím radšej do butikov, prípade do malých značkových predajní. Mimo Vianoc tam nie je ani nohy, kľudne si môžem vyskúšať čo potrebujem, predavači prejavia záujem o pomoc a celkovo je to omnoho príjemnejší zážitok než hentie neosobné, gigantické, hnusné centrá.

knieza_pribina
23. nov 2024

Mne sa obchodné centrá "prejedli". Maximálne zájdem do DMky, občas na vypredaje, ale aj tak si potom poviem, že túto "handru" kúpim že tretinu na vi...d 🤷🏻‍♀️ topánky si kupujeme online, vyskúšame a čo nesedí, vrátime. Podobne aj oblečenie.

amelie2017
23. nov 2024

Raz do roka idem, pridem domov vzdy hotova. Alebo este ked mame dlhsie cakanie na bus v BA, takze opat len raz rocne preletim par obchodov na stanici. Neznasam nakupovanie. Kedysi som musela aj ja vsetko skusat. Ale uz dlhsie si drzim rovnaku vahu, mam svoje overene znacky a strihy, takze si objednavam cez net. Deckam bud cez net, alebo ideme do jedneho obchodu vo vedlajsom meste, vzdy v case, kedy viem, ze tam bude prazdno.
Ale do obchodov s domacimi potrebami a nabytkom by som mohla chodit kazdy den 🙈

zuzanockamt
23. nov 2024

Minimálne. Neznášam tieto preplnené priestory. Možno za celý rok 5-krát (alebo menej). Všetko, čo potrebujeme, objednávam. Aj potraviny.

mikadooo
23. nov 2024

Áno. Tu v ba mi to nepríde predražené, v podstate neviem kam inam by som šla oblečenie kupovať, jedine potom asi k číňanovi 🤷. Ale to zas nič nevydrží. A v nákupnom centre si tiež môžeš vybrať či ideš do pepca/sinsay alebo nejakej lepšej značky nakúpiť...

danica2711
23. nov 2024

nijako extra ich nemilujem, ale keď si chcem kúpiť niečo, čo treba vyskúšať, považujem za praktické, že je tam pod jednou strechou viac obchodov, nesadnú mi topánky v jednom, pár metrov ďalej je ďalší obchod.... a ceny v OC sú rovnaké ako v samostatne stojacom obchode na periférii. Nič nie je čierno-biele, všetko má svoje plusy aj mínusy

slavomira236
23. nov 2024

Ak by som sa isla prejs keby u nas nejake bolo na vychode. Najblizsie poriadne v kosiciach. No koli centru tam urcite nepojdema nakoniec nic nekupim.Objednam radsej cez net

liusa82
23. nov 2024

no ja musim oblečenie dobre popozerať,pochytať.Hlavne kabáty alebo hrubé svetre.Už x krát sa mi stalo,že mi z netu prišla len taká tenká lipizdinka aj keď na foto to vyzeralo ako hrubý,dobrý materiál.Na koláč,kávu nechodíme ani my vo velkom.Sem tam.Ja hlavne ak kupujem zákusky v cukrárni tak dávam domov zabaliť a v klude si zjem doma.To isté aj s iným jedlom ak balia aj domov.Nemám rada dakde vysedávať a jesť tam.Nikde si to jedlo v klude nevychutnám tak ako doma🙂 tak a s cenami my nespravíme nič

sssss123
23. nov 2024

Chodím cielene, keď viem co potrebujem, oblečenie a obuv potrebujem vyskúšať, co sa da objednat objednam, obcas si zoberiem kavu so sebou, jest tam nechodim, na mňa príliš hlučné. To radšej pizzeria ci cukráreň co mam kúsok od bytu.

panonia
23. nov 2024

Nemám rada nákupné centrá, idem tam asi 3 x za rok😀

zuzinabila
23. nov 2024

@liusa82 mne trvalo cca 5 rokov presondovať kvalitu konkrétnych značiek a ked nakupujem cez net, na 90% mi vždy všetko príde podľa mojich predstáv, lebo už viem kto používa aké kvalitné materiály, aké má strihy, ako sedia veľkosti🙂 už som ako módny guru😀

cina1
23. nov 2024

nebavi ma to tam, idem minimalne. min. tyzden som bola, objednala som si topanky na predajnu pre skusanie, a to uz okolo 10 milion ludi...vystavuje ma to

svokrinjazykmonika
23. nov 2024

Veru už nie. Výnimočne. Všetko zoženiem na internete.

wolf_
23. nov 2024

Výnimočne. Nemám rada priestory, kde je toľko ľudí 😐 A je pravda, že mne sa to v OC zdá všetko zbytočne predražené. Využívam eshopy. Pohodlnejšie aj ekonomicky výhodnejšie - dajú sa zohnať aj lacnejšie a zároveň aj kvalitné veci, rôzne zľavové kódy, cashback...