Cez čo kúpim lístky na Coldplay?

4. júl 2024

Prosím dajú sa ešte niekde zohnať cez oficiálny predaj lístkov lístky do viedne ? Neviem to nikde nájsť teda nájde mi nejaké stránky ale neviete ktorá je oficiálna ? Na státie lístok Viedeň. Poznám len ticket majster ale tam nie sú lístky

vanilkovazmrzka
4. júl 2024

Na stranke coldplay by ta presmerovalo na oficialny predaj, ale vsetko je zial vypredane.

mimi3008
5. júl 2024

Tu mi ukazuje vela volnych este, ale nvm, ci to je na statie
https://www.ticombo.sk/sk/music-tickets/indie-t...

fido69
5. júl 2024

Lístky na Coldplay ako anonymná téma? To fakt? 😳
Oficiálne lístky bol vypredané už po pár minutach. Teraz ich špekulanti predávajú za nasobky pôvodnej ceny. Tesne pred koncertom kúpiš za normálnu cenu. Množstvo ľudí z nejakého dôvodu nebude môcť prísť a špekulanti budú musieť nepredané predať. Ale pri kúpe z druhej ruky veľký pozor, pretože je hodne podvodníkov čo predávajú falošné listky alebo jeden lístok predajú viackrát.

fido69
5. júl 2024

@mimi3008 To nie je oficiálny predajca, ale tzv. resale - lístky z druhej ruky. Takže ceny sú tam násobné oproti pôvodným + ešte si k tomu treba pripočítať nie prave nízku províziu za sprostredkovanie.

luliu
5. júl 2024

To trebalo kupovať viac ako pár mesiacov späť 😉

muchotrafka298
5. júl 2024

Mozno v den koncertu pred stadionom. Na ofiko webe neboli par minut po zaciatku predaja. Smelinarske weby nedoporucujem z dovodu mozneho podvodu.

blonde_bella
5. júl 2024

Môj muž mi kupoval na narodeniny a povedal, že to ledva stihol...strašne rýchlo sa to vypredalo

vkatush
5. júl 2024

Kamoška kupovala na Eda Sheerana, tiež rýchlo vypredané.
Ale medzitým otehotnela a termín má presne n koncert, tak teraz predáva 😂
Takže za nájdu aj nepodvodníci, ktorým do toho niečo prišlo. Popozeraj nejaké stránky, či niekto neposúva (kto vyzerá aspoň trošku vierohodne).

autor
5. júl 2024

@fido69 a ako si dať pozor aby som nebola oklamaná? Napr na bazosi sú lístky len mam strach že niekto mi predá lístok na ktory pôjde niekto iný a mňa už nepustia a bude aj po lístku aj po peniazoch

zzzuzzzu
5. júl 2024

... skuste este cez viagogo, na futbalove zapasy a koncerty bookujem len odtial, a zatial nebol ziadny problem, daju sa cez nich listky nielen kupit, ale i odpredat, resp. swapovat, ak niekto napriklad nemoze ist, vrati listok (i ked nie za povodnu cenu samozrejme, ale zasa pomoze inemu, kto na listok striehne), drzim palce 🍀

https://www.viagogo.com/Concert-Tickets/Alterna...

sadamito
6. júl 2024

@zzzuzzzu prosím Vás, ako to tam funguje? Je tam nejaká ponúka, ale nevidím,kde konkrétne sú napr. ponúkané lístky....Už som naletela podvodníkovi, takže som už opatrná...Lístky sa prevedú hneď? Ďakujem 🙏

sadamito
6. júl 2024
fido69
6. júl 2024

Ako som písal, nekupuj lístky teraz. Teraz predavajú len špekulanti a kupujú milionari alebo hlupáci. Pockaj par dni pred koncertom. Vtedty predavajú ľudia, ktorí sa nemôžu zúčastniť.
Kup napriklad na FB od profilu s históriou a priateľmi. Alebo na osobnom stretnutí. Ak sú to drahšie lísrky, tak si vypýtaj obciansky preukaz, aby si si vedela overiť predávajúceho (ano v dnesnej dobe plnej podvodov je to bežné).
Viagogo je cesta, ale nezabudaj, že k cene si prirazia este svoju províziu.
Coldplay majú koncertov dosť. Naposledy, keď vystupovali v Budapešti bol bazos plný lístkov. Fakt sa zbytočne neponáhľaj. 😉

zzzuzzzu
6. júl 2024

@sadamito ... ja si zvyknem klikat na tie farebne policka na mapke a pod kazdym Ti ukazuje cenu a dostupnost ... Na Guns n'Roses do Prahy sme par rokov spät kupovali pol roka vopred, ale vstupenky zasielaju az tesne pred koncertom, netreba sa zlaknut, doklad o zaplateni mat budes, plus vies sa tam zaregistrovat a sledovat si pohyb/stav v objednavke. Teraz v marci taktiez, bookla som listky na ⚽️ AC Milano este v januari a do mailu mi prisli 3 dni pred zapasom, je to tam aj napisane, dostanes komplet mail s instrukciami, za seba mame s nimi opakovane len tie 👍skusenosti a bez starosti, je to oficialny sprostredkovatelsky portal na kopec podujati ... Inak suhlasim s @fido69 👍, ak Ti to mega nesuri, kludne pockaj, aj na viagogo je velky pohyb a mnohi mozu svoje listky este na poslednu chvilu odpredat, cim sa aj cena pohne este dolu ...

zzzuzzzu
6. júl 2024

@sadamito ... takto to poslu hned po zakupeni ✅️:

zzzuzzzu
6. júl 2024

... je to aj preto, ze pokial objednavas s casovym predstihom, moze sa menit cas podujatia (aj po minule roky sa nam viackrat menil cas ⚽️ zapasu), preto listky zasielaju "fresh" tesne pred podujatim, ale su max safe 👍, to mozem kludne potvrdit (vzdy idem najprv cez recenzie, az potom bookujem)

meryllin
9. júl 2024

Na ticketmaster treba sledovať každý deň, na 22.8 sú najlacnejšie lístky mne sa podarilo za 103€ dnes kúpiť len to musíte sledovať.

kristinka4
11. júl 2024

Na bazoši predáva lístky na rôzne kultúrne podujatia a klame ľudí, dajte ai pozor!
Ide o osobu, ktorá častokrát mení svoje meno, vystupuje pod rôznymi OP, ktoré vam zašle ako dôveru pri kúpe. Na tieto OP má viazane aj bankové účty, pričom ide pravdepodobne o niekoho, kto tieto OP druhých zneužíva a kradne potom peniaze od normálnych ľudí!
Bankové účty:
1. LT59 3250 0845 8555 7312 - Revolut
2. SK46 7500 0000 0040 3420 0797 - ČSOB
3. SK96 7500 0000 0040 3420 0770 - ČSOB

A určite ich ma aj mnoho viac…
Včera ma obral o 300€, pričom som kupovala lístky na Coldplay, tiež aj jedného pana rovnako obral o 300€ tiež na lístky Coldplay, ktorý reagoval na moju zlu skúsenosť s týmto profilom.
Včera bolo na neho podané trestné oznámenie, avšak ťažko povedať, či údaje a OP niekomu neukradol. Pričom vám aj zdvihne, povie že vam prevedie lístky cez ticketmaster, pošle vam aj OP, kde je vidno údaje ako rodné číslo. Pričom žiadate okamžite prevod práv a následne vás začne ignorovať a zablokuje si telefonne cislo, ktoré je pravdepodobne kúpené len na kredit. Už sa stalo že mi poslal dva takéto OP na meno Roman Zeman a Roland Samagyi… pod rôznymi príspevkami… posielam odkaz na niektoré inzeráty z bazošu, ktoré tam stále má a niekoľko pridáva počas dňa:@
1. https://vstupenky.bazos.sk/inzerat/166974368/co...
2. https://vstupenky.bazos.sk/inzerat/166774406/po...

kristinka4
11. júl 2024

Prikladám aj foto OP

autor
11. júl 2024

@meryllin ako to prosím pozeráte ? Pozerám už dva týždne asi, a stále je cena 335. A môžem sa spýtať aký je rozdiel keď to na ticket ukazuje na jeden deň tri lístky ? Viem že každý je inde ale keď si dám Viedeň coldplay, tak v ten deň mi ukáže tri lístky (akože nie že jeden deň- jeden lístok a výber si aký chces )a až keď kliknem na lístok tak tam sa dajú vybrať rôzne ceny. A rôzne miesta. Ako to prosím pozeráte ?

autor
11. júl 2024

@kristinka4 ďakujem za upozornenie. Veru by ma nenapadlo, keby mi pán pošle aj OP, že sa jedna o podvod a naletela by som mu aj ja

kristinka4
12. júl 2024

Už som našla dalších dvoch ludi, ktorí mu naleteli rovnako ako ja…pan vo veľkom meni OP a klame ľudí

sadamito
12. júl 2024

@zzzuzzzu dakujem za tip a vysvetlenie 🙏 Vyzerá to fajn, ale čítala som si aj dosť zlých recenzií a keďže to plánujem ako darček pre kamošku, že pôjdeme spolu, potrebujem mať záruku ,že áno, ideme 😉 Veľa ľudí písalo,že čakali na lístky a nakoniec tesne pred podujatím im napísali, že lístky nemajú ..Akurát minulý týždeň sme sa s manželom riadne popálili, lebo sme naleteli podvodníkovi Ponúkal lístky cez bazoš a ako tak čítam, bude to asi ten hajzlik,o ktorom písala @kristinka4 ...My sme naňho podali tiež trestné oznámenie,ale ako pozerám, on si stále veselo predáva na Bazoši a stále pod iným menom 🤦

sadamito
12. júl 2024

@meryllin áno, prosím aj ja o vysvetlenie 🙏

sadamito
12. júl 2024

@kristinka4
Je to asi ten istý

zzzuzzzu
12. júl 2024

@sadamito ... uplne Ti rozumiem, cez bazos vstupenky NIKDY, aj keby boli priamo na podium 🤐, je to privelky risk, kedze bazos je sice velmi popularny, ale najma nechraneny inzertny portal na vlastnu zodpovednost ... Seriozne licencovane agentury by takyto hazard s reputaciou a znackou nepodstupovali, staci aj jedna jedina negativna recenzia a mohlo by to byt pre nich likvidacne 🤷‍♀️ ... Nam sa cez viagogo este nestalo, ze by listky nedorucili, a to sme cez nich bookovali uz fakt hodne eventov 🤔, ale mohlo sa stat, a nielen cez nich, ze doslo k tzv. oversale alebo overbookingu, kedy sa v online priestore predalo listkov viac ako bola realna kapacita (nemalo by sa, ale obcas sa to napriek opatreniam vyskytne), v takom pripade ale garantuju plny refund, no ako pisem, my sme sa este s tym nestretli 🙏 ... Velmi drzim palce, nech sa listky podari zohnat, zvlast ked je to darcek, urcite to bude stat zato 🍀

meryllin
12. júl 2024

Pozerám na tejto stránke klasika ticketmaster

https://www.ticketmaster.at/artist/coldplay-tic...

Vyberiem si deň kliknutím na tu modrú šípku vpravo.
Kliknem na: vyberte moje miesta->potom klik na "all prices" ->a potom ti ukaze na tej čiare najlacnejší a najdrahší lístok. Každý deň to sledovať najlacnejší ako píšem boli na 22.8. Ved môžeme to spolu sledovať a dám vám vedieť hneď keď budem vidieť lacny lístok. Mate fb alebo nieco take rychle kde si vieme dat echo?Do akej ceny max chcete investovať?

meryllin
12. júl 2024

@sadamito mate vysvetlené. Je to zrozumiteľne ci?

meryllin
12. júl 2024

Teraz majú akurát na 21.8 za 183 €😍