Ahojte babenky. Kupila som od jednej mamicky meno zverejnim neskor plavky z oznacenim nove nenosene!!!
Prisli mi plavky v takokto stave.
Flaky spinave zafarbene vyblednute..a este na nohavickach jej vytory z....neviem lepsie nafotit mam blby telefon.. pisala som jej tak mi napisala mrzia ma tie gate no...zmazala inzerat. Vyzvala som ju v ss jenochotna mi poslat obycajne postovnr 1.10e. Tie plaky su suce kosa! Humuuus nechutne. A takato mamicka si smelo predqva na mk
tak kontaktuj admina cez ten link co som ti dala
@tipulova v nadpise mas FB
@veronikaszabova ooch hej. Mk som myslela..uz som taka vytocene ze neviem co pisem.
@tipulova mne sa stalo to isté, nové plavky a prišli mi použité s telesnými tekutinami😀, nechcela vrátiť peniaze tak som kontaktovala admina a nakoniec vrátila peniaze, plavky som jej naspäť neposielala, keď som balík otvorila tak som hned odfotila a hodila do koša, nebola som ochotná baliť to a trepať sa na poštu koli klamarke.
To len taká rada do budúcna: Plavky sú v podstate spodná bielizeň, aj keď ona môže tvrdiť že sú nepoužité, vidíš, že to nemusí byť pravda. Toto by som nikdy nekupovala z 2.ruky. Vo výpredaji kúpiš za túto cenu aj nové.
@chadkroeger fuj,hnus
Ahoj,máš ponaučenie, že plavky sa kupujú len v obchode. Pardon,ale to je ako kúpiť si podprsenku a nohavičky z druhej ruky. To by mi nenapadlo,je to prosto nehygienické. Nakoniec ani v obchode ti nevezmú spať tento tovar. Z hygienických dôvodov. Basta!
no ja by som ju nahlasila, plavky si vyprala a nosila doma po zahrade (ak sa ti zdaju tak "znicene") a uz NIKDY nekupovala taketo veci z bazosa. radsej si priplatim a kupim v obchode. radsej budem nosit jedny plavky vo vyssej cene 5 liet ako kupovat z druhej ruky. a uprimne - tie plavky vyzeraju presne aka bola ich cena!
@kikulienkadd nekupila by som pouzite nikdy. A skusate plavky na holo? Ja nikdy nohavicky povrch gati . Akurat podpiru na zapnutie hej
Poslala.ki 1.1e baby..smiesna je..
Hodnotenie si jej dala?kontaktovala si admina?
ak si kupila tu https://www.modrykonik.sk/faq/faq/#h-mam-problem-s-predajcom-kupujucim. Ak si kupina na fb tak neurobis nic