Časté úmrtia v jazerách

21. júl 2024

neviem ci ste si všimli pomaly každý deň dakto umrie v jazere.
kde je problém? mne už je zle správy pozerať a bojím sa ist do jazera

jaskolka
21. júl 2024

Problém je v tom, že voľakedy neboli správy, socialne siete a kadejaké média. Čiže keď sa aj niekto utopil,ci inak zahynul, tak sa o tom jednoducho len nevedelo. Nepozeraj správy, a bude to ok

viestta
21. júl 2024

Je leto, ludia sa chodia kupat. V zime sa nebudu chodit kupat, budu zomierat inac.

jaskolka
21. júl 2024

@viestta v zime budú padať a lámať sa na lyžiach, pod lavinami, pripadne sa utrhne lanovka.

strejdo001
21. júl 2024

Načo pozeráš správy? Potom nechoď ani autobusom, lebo môže ho zraziť vlak, nechoď vlakom, lebo minule sa vykoľajil v okrese NZ, nebicykluj, lebo ťa zrazí auto, nechoď von, keď svieti slnko lebo dostaneš rakovinu kože. Aj o tom sa dozvieš v správach ;).

klarissa25
21. júl 2024

To je tým ze je leto...každý rok je to to iste...
Ľudia podceňujú svoje schopnosti vo vode

evcagabi
21. júl 2024

Lebo niektori lezu do jazera ked nevedia poriadne plavat, precenuju svoju schopnosti, idu aj na miesta kde sa neodporuca kupat sa atd. A aby som nezabudla, su aj individua co sa sli kupat pod vplyvom alko ci drog

autor
21. júl 2024

@strejdo001 medzi filmom davaju sproste uputavky na krimi noviny. :/

strejdo001
21. júl 2024

Moja, som byvalý policajt, teraz hasič a navyše aj profesionálny cyklista. Keby som uvažoval ako ty, tak skončím s traumami a mániodepresívnymi sklonmi na psychiatrii.
Tak si nájdi inú zábavku pri reklamách, zodvihni zadok počas reklám, stlm zvuk a choď nieco robit. Alebo si zaplat magio archiv a reklamy preskočíš.

viestta
21. júl 2024

Vsak nemusis sa chodit kupat na jazera ak sa necitis bezpecne. Chod na kupalisko, tam su plavcici

autor
21. júl 2024

@strejdo001 kde je problem? podcenia, ci plavaju nalogani ? pytam sa preto ze praveze chodim casto plavat, ale ide to do penazi ( kupaliska) tak som premyslala nad jazerom.

hiro
21. júl 2024

Očkovanie...

strejdo001
21. júl 2024

No veď to je ich chyba a je jedno, či su naloganí alebo podcenia. Vždy boli utopenci, vždy boli nehody, len teraz to schválne ukazujú viac v telke aby ovplyvňovali ľudí a vyvolali v nich strach, lebo najľahšie sa ovládajú ľudia, ktorí majú strach. Covid bol o tom istom.... Ľudia sú závislí na každodenej dávke dopamínu, ktorý sa im vylučuje pri pozeraní správ....

autor
21. júl 2024

@hiro vazne? no toto by ma naozaj nenapadlo. to je podla mna blbost

klarissa25
21. júl 2024

@hiro 🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ proti chrípke?

muchotrafka298
21. júl 2024

Je to rozne, ludia vacsinou precenia svoje schopnosti, velakrat tam zohrava ulohu aj alkohol. Vzdy boli utopeni v lete, len sa o tom tolko nepisalo a nebolo to v telke.

autor
21. júl 2024

@strejdo001 hej toto dava logiku. odputavaju pozornost asi od inych ( politickych tem)

deti95060810
21. júl 2024

@hiro blbosť..

autor
21. júl 2024
viestta
21. júl 2024

vsak mozes aj na jazere plavat, kup si boju co budes za sebou tahat, keby nieco tak sa jej chytis
https://www.swimaholic.sk/plavecka-bojka-swim-s...

viestta
21. júl 2024

ockovanie predsa moza za uplne, ale, ze uplne vsetko nestastie na svete. Preco by mali byt utopenci vynimkou?

autor
21. júl 2024

@viestta dakujem dobry napad.

katica06
21. júl 2024

@hiro alebo chemtrails

prasiatko30
21. júl 2024

V jazerach, v bazenoch, v riekach, v mori. Len pred dvomi dnami - 13 chalan sa ori potapani v bazene prakticky utopil - zaklisnila sa mu ruka do “odtoku”v bazene, deti co su zabudnute v aute v tomto teple, ludia co pri tychto horucavach padnu mrtvi - a co budes robit? Tak ostan doma a nevychadzaj.

autor
21. júl 2024

@prasiatko30 slusne som sa opytala. je v tom problem?

miskakyska
21. júl 2024

...lebo si niektorí myslia, že sú nesmrtelní... viď Šútovo.. zákaz kúpania a tam hlava na hlave

autor
21. júl 2024

@miskakyska ano to som si vsimla . vsade vela fotiek aj na FB su ze ako tam je krasne

fido69
21. júl 2024

@autorka V lete skoro každý deň plávam cca 2 km v jazere. Priznám sa, že ma už mnohokrát napadlo, že čo keby sa niečo stalo. Ale pre mňa je voda kolíska života. Vždy nám život dávala. Takže sa jej nemusíš báť, len treba k nej pristupovať s úctou a rešpektom. 😉

autor
21. júl 2024

@fido69 dakujem za peknu odpoved

tamitamitami
21. júl 2024

Veľa krát hrá dosť významnú úlohu alkohol, kúpu sa na miestach kde je to zakázané a podceňujú svoje schopnosti.

iwesska
21. júl 2024

Problem je v tom,ze su ludia hlupi a nepocuvaju nikoho okrem seba. Naschval sa pri jazere ozeru,skocia do neznamej vody po hlave,do studenej vody rozhoruceni, vyberu sa do stredu jazera,ked nevedia plavat...A potom su tie random okolnosti ako infarkt, CMP,ktore by chytili aj na susi.