Bývalá je jeho suseda

5. júl 2022

Pomoooooc…. snazim sa s tym byt Ok, ale neviem.
Našla som si priatela, zijeme v meste ale priatel ma chatu na “dedine” a isty čas chodil so svojou susedkou. Nebolo to nic dlhe ani nič vazne (tvrdi on). Ja som s tym bola ok, chodime na vikendy. a tu chatu a v poslednom čase, ona ked uvidi jeho auto v momente mu vola vzdy pre nejaku hlupost (ci nam svieti svetlo na chate a podobne) potrebuje vzdy poradit s elektrinou (moj priatel je fyzioterapeut a nie elektrikar).
Nie nikdy s nou neflirtoval, normalne s nou komunikuje, ked mu ona kyva pozdravi sa. Ale mna ide roztrhnut…. uz ked pocujem ako krici Tomáááááaško mam tlak 200 na 100.
Včera sme dosli na chatu samozrejme hned blla na dvore. Slusne som jej pozdravila (Dobry den) a ona ani neodzdravila, ale s priatelom hned sla viest druzny rozhovor.
otazka: Ako ju mam znicit 😂

laura164
5. júl 2022

Ju tiež asi ide roztrhnúť keď sa jej zdravis, tak pekne s úsmevom sa zdrav, čo bolo to bolo, kašli na ňu

autor
5. júl 2022

@laura164 som slusne vychovana a je odomna starsia a je to “nasa suseda” tak som chcela byt slusna preto som pozdravila. Inak by som jej najradsej napľula do oci 🙂

dskjhfdlkdjhl
5. júl 2022

jedine, co pomoze je to, ze popracujes na svojom sebavedomi. Potom Ti moze byt nejaka ex ukradnuta😉

zmrzlinka2021
5. júl 2022

Ja nerozumiem tvojej nevrazivosti.
Co ti prekaza? Coho sa bojis?
Ja bezne tak komunikujem s muzmi, slboodnymi, zenatymi, aj tymi co maju len frajerky... uplne normalne kecame, smejeme sa...
Mozno sa ti preto neodzdravila, lebo z teba vnima nieco negativne.

To ze sa frajeri rozidu, neznamena, ze sa nemozu kamosit, mat dobry a korektny vztah. Prave to je znakom ich zrelosti, ze vedia pekne komunikovat a aj si vzajomne pomoct

kacena4
5. júl 2022

v dnesnej dobe ma takmer kazdy chlap a zena nejaku "sexualnu" minulost bud to prijmes alebo budes ziarlit na jeho minulost vyber si...

autor
5. júl 2022

ja som s tym nemala zo zaciatku, ziaden problem. Tak ako mam minulost ja ma ju aj priatel. Nikdy mi nedal najmensi dovod na nu ziarlit a ja som to akceptovala, ale posledny mesiac to je sialene ako ho bombarduje spravy telefonaty vzdy nejaky problem. K chate sa ide cez taku branku, minule som sla autom, branka bola otvorena tak som ju nechala otvorenu, zaparkovala som v nasom dvore (nemala som svoje auto ale priatelovo) ona v momente bezala na dvor a ked uvidela mna na jeho aute uplny cirkus zacala ze som nezatvorila branku tak som sa jej snazila vysvetlit ze ta branka bola otvorena (zjavne ju niekto nezavrel trebars ked ludia nieco robia a nosia tak ju zakazdym nezatvaraju) a zacala mi vykrikovat ze ona musi povedat Tomaškovi abby ma naucil aspon branku zatvarat.

simona92101
5. júl 2022

Tak si jej mala na to povedat,ze ty si svojpravna ale odkazes Tomaskovi aby ju naucil drzat hubu a nestarat sa do druhych..neznasam taketo helikopterove zenske,co len striehnu co kde kto, keby si jej otvorene povedala ze sa ti nepaci ako sa k tebe chova a ak ma daky problem,tak si ho pri pohari vina mozete vysvetlit.ak nebude mat zaujem,tak ju poziadaj aby vas prestala obtazovat 🤷‍♀️

slovenka753
5. júl 2022

Ono si myslím ze autorka vyčitila ze ex sa asi o niečo snaží ak s tým nemala v minulosti problém. Skus isi nejako 'označovať teritorium'. Hlučný sex na záhrade? 😄🙈

monkasponka
5. júl 2022

Drbnuta žena 😁. Evidentne žiarli na teba. No jedine ju predbehnuť , to znamena, že: Dobryyyy suseda, za hoďku je tu Tomaško, ak vam zas treba pomoct, povrdzte mi, dam mu vedieť 😀. Alebo možno povedať priateľovi či by ju kus nevedel ignorovať, aspoň na čas. Každopadne ty si jeho priteľka a može ti vyliesť na hrb, ale verim že to lezie na nervy 🙄

timing
5. júl 2022

Ved klasika😆. Nezakopla on ked bol slobodny, teraz to je iny level, žiarli,ze si nasiel niekoho🤦🏼‍♀️a vymysla so blbosto,aby uputala pozornost.
Nerozumiem tymto zenam,naco je toto dobre.
Moja rada: ju ide rozdrapit viac,lebo TY si s nim.
😉 Dalej by som nahodila temu s frajerom, ze ako zena vies s chladnou hlavou zhodnotit,ze to co robi susedka uz je cez ciaru,lebo evidentne ma problem,ze ma inu. Tak ci by bol ochotny neskakat okolo nej ako psik, ale taktne ju odmietnut.
Inak ten hlucny sex nie je na skodu. 🤭😆

autor
5. júl 2022

Na dvore mame taku borovicu, o ktoru sa prikladne starame (je pri plode takze zasahuje aj do jej dvora) ta borovica je tu roky, doteraz jej nevadila vobec. Raz priatel medzi recou povedal, ze si ju chcem ozdobit v zime a ze to budeme mat ako eko vianocny stromcek, nakolko na chate nemame vianocny stromcek a klasicke “umelaky” mame doma. Odvtedy proste trva natom, ze ten strom treba vyrubat (vravim ten strom tu rastie roky a nikdy jej nevadil)

nika11103
5. júl 2022

Tak ja ti poviem moj prípad 🙂 môjho partnera ex je jeho suseda na dedine . Bývajú od seba pár krokov . Teda keď ešte býval doma - jeho rodičovský dom a jej dom sú od seba asi 300 metrov . K tomu je kamarátka s jeho mamou , najlepšia kamarátka s jeho tetou a veľmi dobrá kamoska s jeho sesternicami aj s jeho sestrou - aktívne sa stretávajú a na Silvestra na sviatky prídu zavinsovat aj k ním domov . Prvý rok som mala podobne pocity ako ty , zozierala som sa keď tam išiel sám čo keď pôjde ha ňou čo keď sa stretnú atd . Keď som ju stretla porad som sa rozklepala . A dnes vieš čo ? Kúpili sme dom vedla jeho rodičov ;) takze budeme od nej asi 500 metrov . Ono je to naozaj ako tu kocky pisu o zdravom sebavedomí . Ja som na tom svojom popracovala, samozrejme som dozrela a teraz má to absolútne vonkoncom netrápi . Priateľ s ňou kontakt neudržiava , ak sa stretnú tak sa stretnú , no bože verím sebe a verím jemu . A keď ju stretnem nič to so mnou nerobí . Proste som fakt asi dozrela . Ako pisu baby , každý má nejakú minulosť s tým nič neurobíš . A ak ste vy v pohode ste spllu šťastní , nemáš sa čoho báť . Držím palce aby si sa ponad to preniesla .

autor
5. júl 2022

@slovenka753 @timing Aktualne by som krivdila priatelovi ak by som povedala ze okolo nej skače. On s nou vedie slusnu konverzaciu ako so susedou, naozaj nikdy som nevidela ani naznak niečoho, zeby s nou zaflirtoval. Vcera ked sme dosli na chatu ona hned na dvore, sme vyberali veci z kufra a priatel hned pusa mne a objimačka, ale mne to pride take…. ja mam 31 pritel 38 a ona 43….. ved nie sme deti, nie sme pubertiaci. Ale v poslednom čase ma to fakt otravuje.
Tomasko a Vam svieti svetlo na chate, reku nie dopc ja tu mam svetlusky v hrnčeku (pritom bol večer, cela chata rozsvietena, musela vidiet ze svietime 😂)

timing
5. júl 2022

Joooj 😆😆 tak potom bud v klude fakt. Premen tie nervy na smiech. Ja uz by som si z nej robila srandu zakazdym.
Nechcem nikoho urazit, ale si mladucka ona stara. Trosku si s nim uzila a teraz ked vidi, ze ma mladsi kus tak to zamava s egom 😁

maminkadeticiek
5. júl 2022

Tak povedz priatelovi ze ti vadi,nech ju uprace a zacni k nrj byt ustipacna a sarkasticka a posli ju do prdele,neboj sa ona sa nakoniec zdekuje sama led k nej budete obaja neprijemni.

elenka74
5. júl 2022

Ja by som pred ňou dala priateľkovi taký francuzák, že by ju rozdrapilo od zlosti a závisti 😀

pragmaticka
5. júl 2022

A čo tak sa s ňou skúsiť zoznámiť blizsiei a možno dokonca skamaratit? Nabudúce keď tam bud eby som ju večer pozvala na drinka...

Apropo prečo sa jej zdraví dobrý deň??? Ci je medzi vami 20rokov???sak priateľky ahoj...

autor
5. júl 2022

@pragmaticka Zas odtial potial, nemam chut byt kamoška s priatelovou ex. A zdravim sa jej dobry lebo je o 13 rokov starsia a priatelky nie sme. Je to susedka na chate. Nemam ziadne predsudky ani nic podobne.

timing
5. júl 2022

@pragmaticka coze?
Ma hľadat kamosku v zene ktora v minulosti sexovala s frajerom? Dakujem neprosim.

andreafa
5. júl 2022

😂😂😂😂😂 ty nemozes byt pri zmysloch. Popracuj na sebavedomi. Lebo Tomaaaaassko ta vymeni

pragmaticka
5. júl 2022

No ja ti neviem...! Už len tým pozdravom sa stavias do role malého nevyzreteho decka... Osobne pri prvom stretnutí by som išla za ňou podľa jej ruku ahoj ja som... Pri druhom by som ju pozvala na drinka a zoznámila sa s ňou.. Ci sa chcete takto obchádzať ďalších 20 rokov???

Na takéto správanie ti ale chyba vyzretost a sebavedomie... Tak sa trap ďalej 😂😂

andreafa
5. júl 2022

Ale mas predsudky a obrovske

pragmaticka
5. júl 2022

@timing je to jej suseda... Ci ma na ňu zazerat a žiarliť ďalších 20rokov????to je lepšie riešenie...?!
Tomasko mal asi dôvod prečo to s nou skončil...! Baby trosku sa treba povzniesť nad určitými vecami v živote a riešiť naozaj len to podstatné.. Zato ze niekto je niekoho bývalá nemusí byť ešte zlý človek.

Ach zabudla som. Bývalé treba nenávidieť!! 😂😂😂🙈

bessie12
5. júl 2022

mat tak tvoje problemy. 🤦‍♀️ Mojho priatela ex zije v tom istom meste. Par domov od nas a nerobim z toho tragediu. Ona ma svoj zivot a ja ( my ) ten svoj. Nech s nou bude v kontakte ak chce. Mne to absolutne neprekaza a nemam dovod ziarlit.

autor
5. júl 2022

@pragmaticka Neviem ako ti mam vysvetlit, ze som s nou bola Ok, dokonca sa pozname, zoznamili sme sa, neobchadzali sme sa a co sa tyka tykania, je o 13 rokov starsia tak nepridem za nou “Čauky Eva ta čo jak sa mas?” nebolo by to vhodne a podla mna ani slusne. Ona sama nenavrhla tykanie tak prečo by som mala ja, predsa som mladsia.
Zjavne nevies citat s porozumenim. Nechodim s priatelom den ani tyzden. Doteraz to bolo Ok. Najlepsie kamosky z nas nebudu, to je logicke. No posledny mesiac je neznesitelna.

tykat
5. júl 2022

Chod vsade s nim. My sme mali taku susedu, muz bez nej ani na krok. Vzdy chodili spolu resp.ona s nim.
Alebo za nou zabehni sama ked vola ohladom elektriky... polutuj ju a daj cislo na nejakeho elektrikara.

tykat
5. júl 2022

"...ked uvidela mna na jeho aute uplny cirkus zacala..." na to by som sa usmiala a povedala "pozeram ze riadne vas nasralo ze to som len ja a nie Tomasko co?" 😁 "a branicku zatvorim ked ju otvorim, chata nam svieti a elektriku vam neopravim, este nieco?"

deti95060810
5. júl 2022

ona 43? však je výrazne staršia od teba, môže ti akurát tak závidieť....
manžela ona nemá? Lebo ak nie , tak je vyslúžila stará dievka, ktorá sa stará asi do kde koho...

sharpay
5. júl 2022

svetlušky v hrnčeku..😀

betulinka1
5. júl 2022

Ja by som povedala priateľovi aby ju trosku upratal, ze mi to jej spravanie vadi. Jasne, susedia si maju pomahat ale aj to ma svoje hranice. Padol tu dobry napad, ked ho zavola chod s nim.