Budeme sa báť o naše deti?

fialoocka
31. máj 2013

dievčatá, úplne náhodou som na nete natrafila na tento článok...
myslíte, že je pravdivý?
http://peterdiveky.sk/alex-jones-bohaci-chcu-za...

macamac
31. máj 2013

😲 😔

toto viem už dlhšie
nechcem si ani predstaviť naplnenie tejto strašnej vízie pár šialencov 😔

hviezdicka111
31. máj 2013

no tak toto je riadne, neviem ani co na to povedat :O dufam ze to tak nikdy nebude... :(

hexena
31. máj 2013

nechcelo sa mi to citat cele, ale to je blbost, kto by na nich robil vo firmach, , kto by im upratoval, soferoval auto, pilotoval lietadlo, spravoval v banke ucet....bohati ludia potrebuju cely zastup ludi, aby ich obskakoval a robil na nich

macamac
31. máj 2013

@hexena no veď im ten milión na to postačí zrejme.... 😖

kattrin5
31. máj 2013

Nieco na tom bude..

googlinqa
31. máj 2013

pocula som o takych veciach, ale nemyslim na to, neriesim, lebo to nijako neviem zmenit, zijem ako sa da

sympa1
31. máj 2013

dalsia sprava ktora ma v ludoch len vyvolat strach....paranoju... netreba citat taketo veci ani pozerat negativne spravy ktore nas krmia strachom a bude sa nam lahsie zit

sirinka
31. máj 2013

Existuje mnoho informacii a clankov... Ti, co maju pocit, ze sa nic nedeje... Skuste porozmyslat nad tym, ako by nas obycajnych ludi mohli ovladat? V com ste este samostatni? Viete si zohnat jedlo a vodu ked odstavia kohutiky a zavru obchody? Viete zabezpecit teplo ked nebude ustredne kurenie? Viete o tom, ze sa chysta velka privatizacia zdrojov pitnej vody a ze monsanto si pripravilo podu na vlastnenie vsetkych zakladnych plodin na svete? Hladny a smadny obcan nevydrzi dlho vzdorovat... Toto su fakty, realita... Ziadne vymysly. Deje sa to potichucky... Zdoraznuje sa ropa a zlato...a to dolezite nam unika pomedzi prsty....

terezka1947
31. máj 2013

@sirinka veru,ono je to vzdy tak(aj v nasej politike),ze sa umelo vytvori nejaka afera,problem,kt.zamestnava mysle ludi....no a pomedzi to sa nenaaaaapadne deju velke veci 😒 ...a nakoniec je clovek odrazu postaveny pred hotovu vec 😠

blue99
31. máj 2013
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

aj ja mám link podobný ak niektora máte záujem pošlem-tiež sa dozviete kopec zaujimavostí,ale treba to pozrieť dokonca 😉

prevenar
31. máj 2013

ale ved to uz bezi na plne otacky .. ^^

netreba si mysliet, ze niekto pride a zabije na mieste 80-98% ludi .. nie .. pomalicky zistis, ze si neplodna/neplodny . zistis ,ze mas v 40tke alzhaimera a nevies preco .. dietatko v 2ch rokoch dostane rakovinu a nikto nevie preco ..atd, atd .. nenapadne a velmi ucinne.

- ockovanie
- lieky - kortikoidy, antihistaminika.
- fluorid v zubnej paste
- zakaz oznacovania pozitivnych ucinkov na prirodnych vyzivovych doplnkoch.
- hlinik vo vakcinach , kremoch ..atd.
- zoznam by bol fakt dlhy ^^

kto by sa chcel nieco dozvediet o rizikach ockovania moze tak spravit v skupine > https://www.modrykonik.sk/skupina/1799/

staci si pozriet comu sa venuje taky Bill Gates napriklad : vakcinacia a sterilizacia ..aka pekna "dvojka" ^^

original :
http://www.greenmedinfo.com/blog/gates-foundati...

volny preklad by: Prevenar.

Bill & Melinda Gates nadacia odstartovala program Velke Vyzvy v Globalnom Zdravi spolu s Narodnym Institutom pre zdravie v roku 2003. Zatial bolo udelenych 45 grantov v investicnej sume 458 milionov dolarov pre vedecke projekty zahrnujuce 30 krajin.

Ale do coho vsetky tie peniaze idu ? Do cistenia a zabezpecenia pitnej vody ? Do zakladnej podpory stravovania , ktore optimalizuje imunitny system ? Tak to ani z daleka !
Napriklad 100 tisic dolarov bolo nedavno odovzdanych profesorovi psychologie na univerzite v Connecticute S.C. Kalichmanovi a to na projekt "Zalozenia , sledovania, vyhladavania a analyzovania Anti-vakcinacnych skupin za ucelom vytvorenia mis-informacii a komunikacnej proti-kampane"

Bill Gates v interview na CNN tvrdi ,ze matky ktore neockuju zabili tisice deti . ^^

Dalsie podporene projekty :
-Synteticke Lymfove uzliny - polymerove zariadenie ktore , bude zavedene pod kozu a bude do tela vypustat vakciny podla "potreby" + v pripade externej vakcinacie , bude vypustat adjuvanty pre lepsi "ucinok" ^^
-Bez ihlova vakcinacia na baze nanocasticoveho spreja - tato vakcina moze byt aplikovana na pokozky, alebo vdychnuta.
-Podnik na produkciu umelej RNA vakcinacie - jedna sa o produkciu virusovej bielkoviny skombinovanou s RNA antigenom - napriklad pre pripravovanu vakcinu proti malarii .
- Ziskova produkcia vakcin v novo vznikajucich trhoch. -strategie a planovanie pre maximalizaciu zisku. ^^
-Geneticky Programovane patogeny -hladaj a znic. (!!!) ochranne bunky schopne produkovat v pripade kontaktu s votrelcom produkovat toxin a tym ho zabit .
-Vakciny v solnicke - nizkonaklavy pristup k problemu. ockovanie proti salmonele pritomne v soli - bez nutnosti chladenia .
-Geneticky "poclovecena" mys - mys urcena na pokusi novych vakcin , ktora ma simulovat pokusi na ludoch (!!!)
-Alternativa k materskemu mlieku - vyrobena z geneticky pozmeneneho salatu a ryze ..do ktorych bude vpraveny protein materskeho mlieka ^^
- Nehormonalna antikoncepcia.
-Fermentacne bakteria s obsahom vakcin pre urcene pre "rozvojovy svet" ..potraviny ,ako fazula fermentovane touto bakteriou sa stanu ockovacou latkou urcenej na konzumaciu ako jedlo.
-Nanoechlologia na ucel antikoncepcie . tieto castice budu v posve likvidovat spermiam biciky .
-Nastroj na vykonanie obriezky v Afrike
-Objav chemosenzorickej molekuly na ucely antikoncepcie - tato latka ma dezorientovat spermiu a ta nikdy nenajde vajicko .
- Transgenna krava - krava ktora bude produkovat antibakterialne mlieko .. momentalne sa testuje, co na to povie ludsky zaludok ^^.
-Ultra zvuk - za ucelom dlhotrvajucej a zvratnej antikoncepcie. ..utrazvuk ma v semennikoch zlikvidovat spermie.

1ingrida1
31. máj 2013

@fialoocka vraj sme pre nich len darmozraci co drancuju prirodne zdroje a planetu.potrebuju zachovat planetu, a to sa da len z nizzsim poctom populacie.

1ingrida1
31. máj 2013

@sympa1 spravy nas krmia strachom a absurditami ucelovo..toto co sa tu pise nikdy v spravach neuvidis 🙂

fialoocka
autor
31. máj 2013

@macamac
@kattrin5
@googlinqa
@blue99
@1ingrida1 myslím si, že nič dobré nás nečaká ☹ nepoznám nikoho osobne kto žije v Norsku, Finsku aby mi potvrdil či sa tam skutočne páchajú také zverstvá na detoch a rodinách ako hovoria v tomto videu ktoré koluje po nete

https://www.youtube.com/watch?v=2UXoRhyTCXo
macamac
31. máj 2013

@fialoocka ja som to videla už dávno....a nemám odvahu to teraz znova pozerať 😔
fakt je, že tento svet je už vo väčšej miere chorý, ako zdravý.....

sirinka
31. máj 2013

Napriklad sprava, kde je schvaleny pesticid, ktory hromadne zabija vcely... Nebudu vcely, nebude mat kto opelovat... Nebude co jest....
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2189-silenst...

prevenar
31. máj 2013

@1ingrida1 jo, to je pravda ..a preto by som zacal OD NICH 😀

1ingrida1
31. máj 2013

@prevenar vzdy ked si otvorim voxvictims.com, tak mam zrobene na mensiu depku a nespavost. ono jednotlive clanky zneju velmi blaznivo, ale ked si to pospajas jedno z druhym, zrazu uuups.. nikto ma o tom nemusi presviedcat, je jasne ze uz sa to deje.

fialoocka
autor
1. jún 2013

@hexena
@macamac asi to majú prerátané v článku sa píše, že populácia by nemala presiahnuť 500 miliónov potrebných otrokov... ☹

jaruska8
1. jún 2013

Ja si myslím, že keby sa také niečo dialo, tak sa to určite neobjaví na nete. 😉

fiffinkaa
1. jún 2013

absolutne suhlasím s prevenar..vedela som o tom už dávno a ano takýto to má postup,..nečakaj moor na 90% sveta alebo niečo podobné..už sa toto dávno deje.

prevenar
1. jún 2013

@fiffinkaa ..je k tomu aj prihodne porekadlo .. "pomali dalej zajdes" ^^ 😕

miskaska
1. jún 2013

Jedna z mnohych konspiracnych teorii. Blud.

miskaska
1. jún 2013

@jaruska8 ono je to vsetko tak prisne tajne, ze najdes o tom milion clankov na nete....TOP SECRET 😀

katkamario
1. jún 2013

An tak nakoniec zomrieme na to čo budeme najmenej čakať...

petraxy6
1. jún 2013

@fialoocka ak takto budeš čítať a zmýšľať, tak ver, že čoskoro sa ti to splní. Vypukne chaos a bude to tu. 🙂

Bóže ľudia, veď ste dospelí, to takéto veci čítate a šírite? Potom sa nečudujte, že sa deje to, čo sa deje 😝

sirinka
3. jún 2013

@petraxy6 ja sa necudujem...lebo avcsina ludi s pokorou a bez hlbsieho zamyslenia prijima vsetko, co nam serviruju na tanieroch... ako pise
@miskaska jedna z mnohych konspiracnych teorii...skuste posurfovat a zistite si, kolke taketo teorie sa casom ukazali ako realne.... 😉

miskaska
3. jún 2013

@sirinka ako ja vravim, mame tolko volneho casu a take mnozstvo informacii, ze si ich ludia pri veeeeelmi hlbokom zamysleni pospajaju (aj tie co spolu vobec nesuvisia) a vznikne takato uzasna teoria.

sirinka
3. jún 2013

http://petanlukac.blog.sme.sk/c/329992/Co-sa-de...{%224625010874320%22%3A354272608028197}&action_type_map={%224625010874320%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map={%224625010874320%22%3A%22like_clanok_dole_blog%22}

fialoocka
autor
5. jún 2013

@1ingrida1 o tejto stránke voxvictims.com som počula od teba prvý krát....až teraz ked ju čítam som si uvedomila, že v skutočnosti som sa doteraz zaoberala samými somarinami, pre život nepodstatnými vecami....skutočne zaujímavá stránka.....odporúčam každému preštudovať 😉