dievčatá, úplne náhodou som na nete natrafila na tento článok...
myslíte, že je pravdivý?
http://peterdiveky.sk/alex-jones-bohaci-chcu-za...
no tak toto je riadne, neviem ani co na to povedat :O dufam ze to tak nikdy nebude... :(
nechcelo sa mi to citat cele, ale to je blbost, kto by na nich robil vo firmach, , kto by im upratoval, soferoval auto, pilotoval lietadlo, spravoval v banke ucet....bohati ludia potrebuju cely zastup ludi, aby ich obskakoval a robil na nich
Nieco na tom bude..
pocula som o takych veciach, ale nemyslim na to, neriesim, lebo to nijako neviem zmenit, zijem ako sa da
dalsia sprava ktora ma v ludoch len vyvolat strach....paranoju... netreba citat taketo veci ani pozerat negativne spravy ktore nas krmia strachom a bude sa nam lahsie zit
Existuje mnoho informacii a clankov... Ti, co maju pocit, ze sa nic nedeje... Skuste porozmyslat nad tym, ako by nas obycajnych ludi mohli ovladat? V com ste este samostatni? Viete si zohnat jedlo a vodu ked odstavia kohutiky a zavru obchody? Viete zabezpecit teplo ked nebude ustredne kurenie? Viete o tom, ze sa chysta velka privatizacia zdrojov pitnej vody a ze monsanto si pripravilo podu na vlastnenie vsetkych zakladnych plodin na svete? Hladny a smadny obcan nevydrzi dlho vzdorovat... Toto su fakty, realita... Ziadne vymysly. Deje sa to potichucky... Zdoraznuje sa ropa a zlato...a to dolezite nam unika pomedzi prsty....
@sirinka veru,ono je to vzdy tak(aj v nasej politike),ze sa umelo vytvori nejaka afera,problem,kt.zamestnava mysle ludi....no a pomedzi to sa nenaaaaapadne deju velke veci 😒 ...a nakoniec je clovek odrazu postaveny pred hotovu vec 😠
aj ja mám link podobný ak niektora máte záujem pošlem-tiež sa dozviete kopec zaujimavostí,ale treba to pozrieť dokonca 😉
ale ved to uz bezi na plne otacky .. ^^
netreba si mysliet, ze niekto pride a zabije na mieste 80-98% ludi .. nie .. pomalicky zistis, ze si neplodna/neplodny . zistis ,ze mas v 40tke alzhaimera a nevies preco .. dietatko v 2ch rokoch dostane rakovinu a nikto nevie preco ..atd, atd .. nenapadne a velmi ucinne.
- ockovanie
- lieky - kortikoidy, antihistaminika.
- fluorid v zubnej paste
- zakaz oznacovania pozitivnych ucinkov na prirodnych vyzivovych doplnkoch.
- hlinik vo vakcinach , kremoch ..atd.
- zoznam by bol fakt dlhy ^^
kto by sa chcel nieco dozvediet o rizikach ockovania moze tak spravit v skupine > https://www.modrykonik.sk/skupina/1799/
staci si pozriet comu sa venuje taky Bill Gates napriklad : vakcinacia a sterilizacia ..aka pekna "dvojka" ^^
original :
http://www.greenmedinfo.com/blog/gates-foundati...
volny preklad by: Prevenar.
Bill & Melinda Gates nadacia odstartovala program Velke Vyzvy v Globalnom Zdravi spolu s Narodnym Institutom pre zdravie v roku 2003. Zatial bolo udelenych 45 grantov v investicnej sume 458 milionov dolarov pre vedecke projekty zahrnujuce 30 krajin.
Ale do coho vsetky tie peniaze idu ? Do cistenia a zabezpecenia pitnej vody ? Do zakladnej podpory stravovania , ktore optimalizuje imunitny system ? Tak to ani z daleka !
Napriklad 100 tisic dolarov bolo nedavno odovzdanych profesorovi psychologie na univerzite v Connecticute S.C. Kalichmanovi a to na projekt "Zalozenia , sledovania, vyhladavania a analyzovania Anti-vakcinacnych skupin za ucelom vytvorenia mis-informacii a komunikacnej proti-kampane"
Bill Gates v interview na CNN tvrdi ,ze matky ktore neockuju zabili tisice deti . ^^
Dalsie podporene projekty :
-Synteticke Lymfove uzliny - polymerove zariadenie ktore , bude zavedene pod kozu a bude do tela vypustat vakciny podla "potreby" + v pripade externej vakcinacie , bude vypustat adjuvanty pre lepsi "ucinok" ^^
-Bez ihlova vakcinacia na baze nanocasticoveho spreja - tato vakcina moze byt aplikovana na pokozky, alebo vdychnuta.
-Podnik na produkciu umelej RNA vakcinacie - jedna sa o produkciu virusovej bielkoviny skombinovanou s RNA antigenom - napriklad pre pripravovanu vakcinu proti malarii .
- Ziskova produkcia vakcin v novo vznikajucich trhoch. -strategie a planovanie pre maximalizaciu zisku. ^^
-Geneticky Programovane patogeny -hladaj a znic. (!!!) ochranne bunky schopne produkovat v pripade kontaktu s votrelcom produkovat toxin a tym ho zabit .
-Vakciny v solnicke - nizkonaklavy pristup k problemu. ockovanie proti salmonele pritomne v soli - bez nutnosti chladenia .
-Geneticky "poclovecena" mys - mys urcena na pokusi novych vakcin , ktora ma simulovat pokusi na ludoch (!!!)
-Alternativa k materskemu mlieku - vyrobena z geneticky pozmeneneho salatu a ryze ..do ktorych bude vpraveny protein materskeho mlieka ^^
- Nehormonalna antikoncepcia.
-Fermentacne bakteria s obsahom vakcin pre urcene pre "rozvojovy svet" ..potraviny ,ako fazula fermentovane touto bakteriou sa stanu ockovacou latkou urcenej na konzumaciu ako jedlo.
-Nanoechlologia na ucel antikoncepcie . tieto castice budu v posve likvidovat spermiam biciky .
-Nastroj na vykonanie obriezky v Afrike
-Objav chemosenzorickej molekuly na ucely antikoncepcie - tato latka ma dezorientovat spermiu a ta nikdy nenajde vajicko .
- Transgenna krava - krava ktora bude produkovat antibakterialne mlieko .. momentalne sa testuje, co na to povie ludsky zaludok ^^.
-Ultra zvuk - za ucelom dlhotrvajucej a zvratnej antikoncepcie. ..utrazvuk ma v semennikoch zlikvidovat spermie.
Napriklad sprava, kde je schvaleny pesticid, ktory hromadne zabija vcely... Nebudu vcely, nebude mat kto opelovat... Nebude co jest....
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2189-silenst...
@prevenar vzdy ked si otvorim voxvictims.com, tak mam zrobene na mensiu depku a nespavost. ono jednotlive clanky zneju velmi blaznivo, ale ked si to pospajas jedno z druhym, zrazu uuups.. nikto ma o tom nemusi presviedcat, je jasne ze uz sa to deje.
Ja si myslím, že keby sa také niečo dialo, tak sa to určite neobjaví na nete. 😉
absolutne suhlasím s prevenar..vedela som o tom už dávno a ano takýto to má postup,..nečakaj moor na 90% sveta alebo niečo podobné..už sa toto dávno deje.
Jedna z mnohych konspiracnych teorii. Blud.
An tak nakoniec zomrieme na to čo budeme najmenej čakať...
http://petanlukac.blog.sme.sk/c/329992/Co-sa-de...{%224625010874320%22%3A354272608028197}&action_type_map={%224625010874320%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map={%224625010874320%22%3A%22like_clanok_dole_blog%22}
@1ingrida1 o tejto stránke voxvictims.com som počula od teba prvý krát....až teraz ked ju čítam som si uvedomila, že v skutočnosti som sa doteraz zaoberala samými somarinami, pre život nepodstatnými vecami....skutočne zaujímavá stránka.....odporúčam každému preštudovať 😉
😲 😔
toto viem už dlhšie
nechcem si ani predstaviť naplnenie tejto strašnej vízie pár šialencov 😔