Viem, že to sem nepatrí, ale čo si po dnešku myslíte?
Co sa stalo?
Nie
@vevebono proste som čítala niekde na nete, že amerika chce nejaké rakety poslať na Rusko, a že to môže hroziť 3.svetovú
No tak Trump je kkt, moze byt hocico
@hederamonstera Az na to, ze toto schvalil Biden
@beloved ten nevie kde je sever
@hederamonstera S tym suhlasim, ale nic to nemeni na tom, ze to schvalil on a nie Donald 🙂
@enmery suhlasim, len doplnim ze vsetci politici su kkti, ktori si v teplucku honia ego a nevinni umieraju za nich
@enmery 🤔v ktorej krajine žiješ?
Biden urobil chybu ako vždy, zas a znova trpíme my bežní ľudia. Amerika a Ukrajina by sa mala čo najskôr spamätať lebo to čo si dovoľujú tam, je na zamyslenie, takto sa zahrávať.
@enmery na chvilu
@enmery samozrejme, že sa to porovnávať vyspelosťou štátov nedá, ale v dnešnom globalizovanom svete kapitalizmu by som to netvrdila.
@enmery akej koalícii drukujem? Tej slovenskej myslíš? 🤦♀️
Aj slepý vidí rozdiel medzi fungovaním Slovenska a Švajčiarska, to tu asi ťažko niekto spochybní, ale myslieť si, že vo Švajčiarsku neexistuje korupcia a politici robia rozhodnutia v zaujme ľudu môže napísať len naivný človek alebo úplný ignorant, ktorý nesleduje politiku.
No, pichla som do osieho hniezda. Takže radšej vymažem komenty. Lebo slováci skúšajúci odrbať systém na pn, materskej, pri daňových bonusoch, to proste nepochopia. Presne ako obeť tyrana nechápe, že existuje aj život bez týrania.
Chod spat.
@vanilkovazmrzka Idem😄
Čo sa dnes stalo? No prisaaambohu,ja ani neviem,nedozviem sa keby niečo začalo,keď správy nepozerám. Komu zasa ebalo? 😕
Preco po dnešku? Co mi zas ušlo 😬