Bude tretia svetová?

18. nov 2024

Viem, že to sem nepatrí, ale čo si po dnešku myslíte?

vevebono
18. nov 2024

Preco po dnešku? Co mi zas ušlo 😬

terezkaarthuramax
18. nov 2024

Co sa stalo?

hederamonstera
18. nov 2024

Nie

euka210
18. nov 2024

@vevebono aj ja som mimo info...a inak...3.svetova nebude...ak by zacala svetova vojna, tak Zem skonci pri tom jadrovom arzenale, co maju staty...

vevebono
18. nov 2024

@euka210 celkovo nechápem tej nadradenosti. Ze ja som väčši, ja som silnejší. Však kam by oni ušli pred skazou? Na Mars?

autor
18. nov 2024

@vevebono proste som čítala niekde na nete, že amerika chce nejaké rakety poslať na Rusko, a že to môže hroziť 3.svetovú

hederamonstera
18. nov 2024

No tak Trump je kkt, moze byt hocico

beloved
18. nov 2024

@hederamonstera Az na to, ze toto schvalil Biden

hederamonstera
18. nov 2024

@beloved ten nevie kde je sever

beloved
18. nov 2024

@hederamonstera S tym suhlasim, ale nic to nemeni na tom, ze to schvalil on a nie Donald 🙂

enmery
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hederamonstera
18. nov 2024

@enmery suhlasim, len doplnim ze vsetci politici su kkti, ktori si v teplucku honia ego a nevinni umieraju za nich

enmery
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jakubrianka
18. nov 2024

@enmery 🤔v ktorej krajine žiješ?

jaass
18. nov 2024

Biden urobil chybu ako vždy, zas a znova trpíme my bežní ľudia. Amerika a Ukrajina by sa mala čo najskôr spamätať lebo to čo si dovoľujú tam, je na zamyslenie, takto sa zahrávať.

hederamonstera
18. nov 2024

@enmery na chvilu

enmery
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
enmery
18. nov 2024

@jaass Rusko by sa nemalo spamätať?Je to boj aj o našu slobodu, kto videl film Vlny, museli sa mu otvoriť oči.

enmery
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisaka
18. nov 2024

@enmery niečo tak naivné, som si už dávno neprečitala.

enmery
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jakubrianka
18. nov 2024

@enmery samozrejme, že sa to porovnávať vyspelosťou štátov nedá, ale v dnešnom globalizovanom svete kapitalizmu by som to netvrdila.

sisaka
18. nov 2024

@enmery akej koalícii drukujem? Tej slovenskej myslíš? 🤦‍♀️
Aj slepý vidí rozdiel medzi fungovaním Slovenska a Švajčiarska, to tu asi ťažko niekto spochybní, ale myslieť si, že vo Švajčiarsku neexistuje korupcia a politici robia rozhodnutia v zaujme ľudu môže napísať len naivný človek alebo úplný ignorant, ktorý nesleduje politiku.

enmery
18. nov 2024

No, pichla som do osieho hniezda. Takže radšej vymažem komenty. Lebo slováci skúšajúci odrbať systém na pn, materskej, pri daňových bonusoch, to proste nepochopia. Presne ako obeť tyrana nechápe, že existuje aj život bez týrania.

vanilkovazmrzka
18. nov 2024

Chod spat.

enmery
18. nov 2024

@vanilkovazmrzka Idem😄

sisaka
18. nov 2024

@enmery ja žiaden slovenský ani iný systém neodrbavam, ja žijem vyše 20 rokov v Kanade.
Tvoja naivita priam kričí z tvojich príspevkov, keď sa niekto pozastaví nad tvojim výrokom, tak to musí byť zástanca nejakej koalície, odrbavač systému a týraný človek 🤦‍♀️
Ja to volám realista.

zuzanita1609
19. nov 2024

Čo sa dnes stalo? No prisaaambohu,ja ani neviem,nedozviem sa keby niečo začalo,keď správy nepozerám. Komu zasa ebalo? 😕

srdeenko19
19. nov 2024