Bojíte sa tmy?

9. nov 2021

Ahojte, bojíte sa tmy? Ja som dospela, no tmy sa bojím aj tak, myslite že je to normálne?

ivik4
9. nov 2021

Hej je
Ja sa bojim a ked muz nieje doma tak si v noci svietim

greta2017
9. nov 2021

nebojim sa ale ked som sama nemam rada tmu a ticho 🙈

julie19
9. nov 2021

Ja si myslím že každý sa niečoho boji 🤷‍♀️ To je ok... ja sa tmy napr nebojím vôbec, ale hlodavce to je moja slabina 😅 keď vidím myš (alebo aj škrečka v klietke) tak úplne stuhnem a rýchlo rýchlo preč, v predajni so zvieratkami to nedávam 🙈😅

potkan212
9. nov 2021

@julie19 Idem po Tebe 🙂

deti95060810
9. nov 2021

doma sa tmy nebojím...ale ak by som mala ísť v noci z jedného konca mesta na druhý tak to len s problémami...😉

vanda323
9. nov 2021

@julie19 Anoooo presne mňa normálne nadvihne na zvracanie ale mne pri úplne každom zvieratku...aj pri psikoch mačkách nemám rada zvieratá

potkan212
9. nov 2021

Ja sa tmy nebojím vôbec, však je to to isté, akoby bolo svetlo, len s tým rozdielom, že akurát nie je svetlo ale je tma...

marca12
9. nov 2021

Bojim a velmi.

ewka9
9. nov 2021

Áno, bojím alebo skôr nemám z nej dobrý pocit..keď je manžel na nočnej musím mať celú noc pustený televízor..🙈

vanda323
9. nov 2021

@ewka9 Môj manžel je dnes v nočnej a v kuchyni mám celú noc svetlo plus mi ide tv

mamamasama
9. nov 2021

tmy nie..ľudí v tme áno

amelie2017
9. nov 2021

Kedysi som sa bala, v noci som nemohla mat ani zastrete zaluzie, nic. Ak bola uplna tma, mala som az uzkost. Ako som zacala s manzelom, zvykla som si, lebo on na spanie potrebuje tmu. A tym, ze bol pri mne, nebala som sa. Po case mi vadilo aj mini cervene svetielko na nabijacke. Ale momentalne mam male babatko, tak mam vzdy trosku svetlo v izbe, nechavam trosku zaluzie, aby som aj bez lampy videla, kde je.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fleur1111
9. nov 2021

Každý sa niečoho boji… ja som mala v detstve take stavy, že som nemohla zaspať v úplnej tme, ale v puberte to skončilo a teraz si neviem predstaviť, že by som spala pri svetle, potrebujem mat úplnú tmu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
9. nov 2021

Neznášam tmu.. neviem či to nazvať strach, ale nenávidím keď nevidím a nepočujem, je to frustrujúce.. keď idem spať mám rada svetlo.z ulice, čiže mám roztiahnuté žalúzie, a svieti svetlo na chodbicke celú noc, dvere mám pootvorené aby som počula deti.. mám aj rada hluk ulice, auta, lietadla, vlaky.. vtedy najlepšie spím.. 😅

juditaaaa
9. nov 2021

@mamamasama presne tak, ale ja radšej duchov. Niekedy dostanem od nich infarkt... Áno, vidím ich

ankare
9. nov 2021

Áno, bojím. Bojím sa duchov.

ankare
9. nov 2021

@juditaaaa aj Ti robia zle?

juditaaaa
9. nov 2021

@ankare ani nie

juditaaaa
9. nov 2021

@ankare tebe hej?

ewka9
9. nov 2021

@vanda323 aj môj má dnes nočnú 😅🙈

ankare
9. nov 2021

@juditaaaa ja ich, našťastie, nevidím. 🤭

vanda323
10. nov 2021

@ewka9 Juuuuj 😄 Pod ku mneeee spravíme si pyžamá párty 😄😄😄

laurika999
10. nov 2021

Bolo by dobré aspoň to prekonzultovať zo psychologól, popr. psychiatrom. Tma je prirodzená vec. Tak ako je prirodzené, že sa strieda deň z nocou .... ako tu už aj @viestta spomenula, tma neublíži. Len zlý ľudia oblížia, a to aj za svetla

laurika999
10. nov 2021

oprava: * psychológom, *zlí ľudia

drimonna
9. apr 2022

Viem zaspať jedine s lampou, a to mám už 18 rokov...

nikoleta1234
22. mar 2023

Nebala som sa. Zmenilo sa to dňom, kedy nás v noci napadli