Ahojte, viem, že sa to asi sem veľmi nehodí,takže neskôr zmažem.Chcela by som sa opýtať, či by ste niektorá neboli ochotná venovať body z Lídla na plyšáka. Deti by rady mali aspoň jedného,ale máme Lídl ďaleko, tak tam zriedka nakupujeme. Vopred ďakujem.
@beky1813 Predáva sa dosť, známi ponúknu aj zadarmo, ale toto je pre deti také iné,zberateľské, aj kamaráti zbierajú...
@lilianka1313 skôr mamičky zbierajú... rovnako ako nálepky z Kauflandu, tanieriky, misky, šálky, CD-cka, stikeezov ...
@lilianka1313 ja by som strašne chcela vidieť tu beky čo je to za ženu 😂 strašne ma to zaujíma .. v každej diskusii rýpe to je neskutočne 😆🤪🤪
Ja mam este 3 nalepky na taniere 😅 to uz asi nic co? 😁
Ja som mala nakup na 2,aj mi ich po chvili dala a pozeram doma ze mi dala nalepky vcielku Maju.Tak ma pekne oklamala.Uz aj na hrackach klamu pre deti.
@haanovajana Veď to môžeš reklamovať, ak máš o tie body záujem.
@lilianka1313 asi by mi to neuznali,este by povedali ze som to mala doma a chcem to zamenit.Ja som si to ani nevsimla,ked mi to dala.
Ja tu niektoré nechápem...mamička sa slušne pýta či niekto nepodaruje nálepky a dočká sa takýchto odpovedí? Či nie je dosť plysakov v obchode alebo či to chce pre seba alebo deti.... sa trocha uvedomte. Ak nechcete pomôcť tak radšej nereagujte. Čím jej pomôžete? Ze ju takto odpisete? Veď ked nechcete pomôcť tak nereagujte. Je to iné pre tie deti ked dostanú niečo čo vidia v telke. A to nemyslím 50 eurove lego či transformera za 100eur ...aj môj malý sa moc tesil ked dostal tanierik s majou... A ja s ním. A to by ste neverili nájdu sa tu mamičky čo sa zadarmo rozdelili s druhými mamickami o samolepky. Keby som mala,tak mamičke pošlem. A inak pekný deň matiek 😛
@lilianka1313 na FB aj Bazosi sa predavaju vyplnene karticky po 5€
@lienka0078 cista pravda 😉 aj my zbierame (neviem ci sa vobec dozbierame, kedze az 8 nalepiek) a moja dcerka v kuse len o sove plysakovi hovori 🙄🙄🙄
@lienka0078 Ďakujem
@lienka0078 ja to tiež nechápem .. ta beky je strašne zapamätateľná lebo to robí v každej diskusii no je mi jej ľúto asi je veľmi nešťastná .
@kikaaa444 tiež si myslím...
@lilianka1313 inak dnes si syn bral plysaka z Lidla. A poviem ti, ze su strasne 🙂 100% su v draciku krajsie.
I ked chapem, ze reklama robi svoje.
Nám chýbajú 3 nálepky, myslím že to ani do konca akcie nenazbierame 😂 Ale videla som že predavaju vyplnené kartičky za 5€ ks, dokonca jedna predáva 6 karticiek, veď to nenazbierame za celý život v Lidli na nákupoch. Ktovie odkiaľ to maju. Asi známa predavačka 😉
Ako tu píšu baby kúpim krásneho plysaka v draciku za 5€ a kašlem celý lidl
@ludka140281 joj ja si poprosiiim velmi syn chce velmi sovu
@jakubik ok píšem správu
Malo plysakov sa predava po obchodoch?