Ahojte.
Videli ste už niekedy v Lidli bedničky s ovocím a zeleninou ktoré stoja pár drobných? Cca 1€.
Pozerala som už viac videí (hlavne v ČR) kde si to ľudia kúpili a ukazovali čo všetko tam je, ale teda u nás som to ešte nevidela. Je to ovocie a zelenina ktorá nie je už podľa “tabuliek” obchodu a namiesto vyhodenia to predajú za smiešne peniaze.
Podarilo sa vám to uz niekedy kúpiť? Ak áno kde, aké mesto?
To by bolo fajn, keby to takto fungovalo aj u nas. Pripinam sa, ak by niekto o niecom vedel.
Ja som raz dostala dve take papierove vrecka plne ovocia z jedneho stanku, kde som kupovala jahody a na vreckach bolo napisane "Nechceme skoncit v kosi". Bolo to mile a i ked niektore kusky uz ozaj neboli na zjedenie (zrejme v tych sackoch malo dychali) nieco sa este dalo vyuzit
Myslím, že na stene to niekto spomínal posledné dni. Nemajú to vo všetkých predajniach ale je to už aj na Slovensku.
V BA som videla minule už len prázdny stojan večer.
A minule tu o tom bola diskusia a písala tam baba zo Žiliny že u nich to funguje už dlhšie
U nás v Trenčíne to je
Kúpujem to pravidelne
V bednicke boli zemiaky.papriky. mrkva. Bolo to Všetko cerstve
V LM tiež býva.
v BA je to tusim v 3 lidl predajniach
naco zase taka ista tema ako bola tyzden dozadu?
Naposledy co som bola bol tam prázdny stojan. Takže asi sa rozpredalo
V Hurbanove ani v NZ som to ešte nevidela. Ale ani tam veľmi často nechodím max raz do týždňa. Určite by som to privítala, keby takéto niečo funguje
Dnes som videla prvý krát u nás v Lidli. Bolo tam zo 8 zemiakov, zo 6 mrkiev, daky peržlen, dake jablko a asi dva citrony. Stála 1€. Zasa dáke terno to nieje ale keby potrebujem zeleninu tak si ju vezmem.
Vacsinou su bednicky rano,vykupia dochodcovia,okoloiduci...
U nás je iba stojan a za kasami. Vyzerá, že je tam zatiaľ iba nachystaný 😀 Ja som nechápala čo to je
Bola som v pondelok večer v Lidli pred zaverecnou a veru mali. TT
Nájdeš to už aj na Slovensku. Samozrejme ze sa to nestíha dopĺňať nakoľko ovocie a zelenina v tých bednickach je z odpisu (napríklad ak sú roztrhane sieťky na citronoch mandarínkach jablkach petrzlene a taktiež zelenina ktorá sa dá ešte konzultovať ale už sa nemôže predávať za plnú cenu ) . A poväčšine sa ta cerstvost robí ráno pri otvorení a na striedaní smien plus počas smeny ale to už nie je v takom veľkom počte.
Je to aj na SK, ale mozno len 5tich Lidloch, na istoviem ze v BA vo Vivo, tam som.to videla 🙂
U nás v RA som videla stojan za pokladňami. Trošku blbo umiestnené. Ale vždy bol prázdny. A dnes v Bille som videla syry s nálepkou neplytveme potravinami 50% zľava.
@janinka007 ani som nevedela, že je to aj u nás, skúsim pozrieť🙂
Mal by mať zruba 3 kg, ale u nás v Topoľčanoch podľa mňa nemá maximálne 1 kg… Býva ráno po otvorení a večer pred zatvorením….
A Veru, úplne blbo umiestnené – keď už máš nakúpené a zaplatené - zbadáš to za pokladňou 🤷🏻♀️
U nás v BN včera mali navečer dokonca ešte 3 bedničky, ale umiestnené až za pokladňami, dosť nešťastne... Málokto si to všimne...
Aj Lidl Námestovo 🙂
u náš som to ešte v žiadnom Lidli nevidela...