Ahojte,
rozhodla som sa ist do autoskoly. Povodne mi mal kurz zacat v oktobri. Dnes mi volali, ze sa im uvolnilo miesto uz do augustoveho, cize v stredu zacinam.
Potrebujem samozrejme potvrdenie od obvodnej. Dnes som tam volala a sestricka mi povedala, ze mozem teda v utorok skusit prist, ze uvidime co povie na to lekarka. Zostala som zaskocena, ked sa vyjadrila, ze to nie je len tak. Ze to by mohli v autoskole vediet.
Baby to je fakt nejake speci vysetrenie potrebne? Akoze zrak mi bude kontrolovat, tomu rozumiem. Ale teda ona sa vyjadrovala akoby som potrebovala nieco strasne specialne.
Teraz som v strese nie len z toho, ze mi kurz zacina neplanovane, ale aj z toho ze mi lekarka bude robit “problemy” 🙈
Mne kedysi doktorka skontrolovala sluch (niečo tichulinko zašepkala), zrak mi nekontrolovala, lebo som šla akurát od očnej (nosím okuliare na diaľku - to mi tam poznačila), zmerala mi tlak, potom som si mala poslepiačky dať prst na nos a takéto "srandy". Inak si na nič špeciálne nepamätám, ale už to bolo fakt dávnejšie (iné by to bolo, ak sa liečite na psychické poruchy, epilepsiu, poruchy pozornosti a podobne).
Vela stastia v autoskole? Btw len tak zo zvedavosti sa pytam....co stoji dnes autoskola?
Este aj preventivku mam cerstvu z juna
@doriiis dakujem. S kurzom prvej pomoci a kolkami 950€ 🙈
..ty kks.Slusne
@doriiis ved totok. Si hlavu trieskam, ze som si to neurobila ked to este stalo 8000 sk 😂
A to bolo kedy? Uz pred vyse 20 rokmi to stalo 20.000 Sk.
@stanulienkat neeee. Tolko to nestalo. Ja mam 35 teraz. Ved ked som pozerala pred 5-6 rokmi ked som chcela, tak to bolo okolo 400€
@stanulienkat ...ja som si pred 4 rokmi robila.Na dedine sice a stal 550
Ze by to bolo 10.000 Sk? Asi som sa sekla...🤔 Tak ale za 22 rokov to neslo az tak katastrofalne hore.
Nič špeciálne ja tiež idem na autoškolu "stará 27 rocna" ...😄😄
@stanulienkat asi. Lebo 20 tis urcite nebolo. Lebo ja uz sa odhodlavam skoro 10 rokov. Cize viem ze to bolo okolo 400-500€ pred par rokmi.
@rachelkk Tak si drzme palce 😂
Milujem premotivovane sestričky 🙄 Jasné, že vyšetrenie je úplne bežné a "normálny" človek nemá prečo nedostať potvrdenie.
@stanulienkat toto je clanok z roku 2007. Bolo to okolo 10 tis
@stanulienkat a v roku 2015 450€.
@stanulienkat ja som z Ba 😁
Oh, ja som zas mimo. Citala som z ineho prispevku cenu. Nie 950e. Ovela nizsiu... pomoooc😁
@stanulienkat 😂😂😂😂 v pohodeee. To sa stava 😁
Len si ma zaskocila, ze pred 20 timi rokmi to bolo okolo 20tis. Hovorim si, ze nee. Musim to ist pozriet, lebo mozno si pamatam zle ja 🤷♀️
Ale viem, ze segra bola pred viac ako 20timi rokmi cca na takom zrychlenom kurze po znamosti a oni tej kamoske platili nejakych smiesnych 5000 sk ako cena pre nich. Normalne to bolo do tych 10 tis tusim
@akvi no ja dufam, ze lekarka bude ok (vzdy bola 😂). Lebo fakt sa odhodlavam 10 rokov. A teraz ked uz asi neviem cuvnut, nechcem aby to stroskotalo na niecom takomto. Na uplnej blbosti
Wow a teraz platím 950 plus jazdy ....
@rachelkk jazdy platis zvlast? To ako? Ved ja mam 890€+20€kurz prvej pomoci+33€ kolok (aspon myslim, ze 33€). Ako to ze zvlast jazdy? Ci myslis este kondicne?
Ahoj... ja som bola na tejto prehliadke v apríli .. btw v utorok mám skúšky😅😅 a na prehliadke nič zvláštne.. najskôr som vypísala papier či sa na nič nelečiem a potom mi skontrolovala zrak a zaplatila 20€, vypisala a to bolo všetko 😀 za 10 minút vybavené takže neboj sa ničoho nič to nieje😊
@natyreggae ahoj, vela stastia ✊
@stanulienkat ťažko 😂 v 2002 sme mali vodicaky cca 5000-6000sk. V 2004 som ho dostala ako vianocny darcek, 6t.
@simca06022011 tak ja som mala 18 v roku 2005. No sprosta som bola, ze som tak dlho zbierala odvahu. Nuz, za blbost sa plati. U mna doslovne 😂🙉
Ja som si ho tiez neurobila 😂
Aaale nebude...skontroluje zrak,ci nie si farboslepa,koordinaciu a tak