Ahojte, troška téma na odľahčenie 🙂
Zaujíma ma, aký máte názor na momentálne módne trendy, nie len v obliekaní, ale vo všeobecnosti. Aj v líčení, účesoch... Je niečo, čo sa Vám vyslovene páči/ nepáči?
@didaa mne sa napríklad nepáči, že už skoro každá žena nosí legíny, pritom sa máloktorej hodia ;) a tiež sa mi nepáči ako sa správajú terajšie dievčata , že rodičia jej dovolia v 13-14 maľovať sa, výstredné sa obliekať 🙄
No tazko povedat...aj ked sa mi nieco nepaci, napr mrkvy nohavice na chlapcoch a vysoke ponozky😭...lebo malokto v tom vyzera normalne...beriem to tak, ze aj ja som bola mlada a moji rodicia a ich rovesnici nechapali nasu "modu"....a tiez sa obliekam az moc ako ...myslim... sucasni teenageri, takze to beriem s rezervou 😂 skor si vsimam, ako dnesne mlade dievcata ovladaju make-up...niekedy naozaj nechapem..ja som v ich veku vyzerala hrozne oproti nim😁
Mne sa veľmi nepáči že malo žien nosí sukne a šaty veľmi mi chyba na ženách ženskosť a elegancia všade legíny rifle tenisky a nepáčia sa mi extrémne obtiahnuté nohavice na mužoch vôbec
@didaa ja neviem prist na chut dámskym ladvinkam, ktoré sa nosia krížom cez telo, keď už ladvinka, tak nosit ju okolo pása 🤷♀️Inak veľmi závisí, ak ma niekto dobru postavu a štýl, takmer vsetko na ňom vyzerá dobre. Ešte letné šľapky s kožušinou som nepochopila🤷♀️Ale klasické ženské oblecenie, blúzky na gombíky, vysoké sukne, obtiahnuté kokteilové šaty, šaty do A, to všetko môžem ☺️
mne sa nepaci strasne vela veci :DD napriklad kazda nosi kozenkovy krivak a k tomu leginy. keby ten krivak bol aspon pravy.... nepacia sa mi tie neforemne volnejsie nohavice ktore sa pomaly nosia pod pazuchami a priserne deformuju postavu. elegantne oblecenie k tomu kabelka s teniskami je pre mna no go. je vela pohodlnych elegantnych topanok, tie tenisky s prisernymi podrazkami su fakt priserne- vyzera to akoby malo obute zehlicky :D vyrazny make up ala ... z E50 nekomentujem. tie divne chlpate slapky co teraz frcia a ano zvieracie vzory. prepacte ale na mna to posobi strasne lacno. a jasne trblietky, flitre flitre... ach jo... a ano este lodicky k teplakom :D to je vazne top :D
na muzoch sa mi nepacia vygelovane vlasy, obtiahnute nohavice, mokasiny a tenisky v kombinacii s nohavicami po clenky. muzi maju mat clenky zahalene. nausnice v usiach ako nosi justin bieber su tiez hrozne, preco by mali muzi nosit nejaky leskly kamnen v usiach a popri tom nie je uz ani schopny zaviazat si kravatu. a este ma irituje ked ma muz oblekove nohavice a k tomu koselu s kratkym rukavom, idealne nejaku pekne farebnu :DD urcite by ma napadlo este vela veci, ale dakujem za moznost vyplakat sa. ak sa sem niekto docita ma u mna pivo :D
@sspeed_cs dlzis mi pivo. 😉
@sspeed_cs tiež si prosím pivo 😂 Čítala si mi myšlienky 😂 Ja uz radšej do kamennej predajne nejdem lebo nič pekne nenachádzam len prídem domov s boľavou hlavou a niekedy sado zúfalstva fakt doma Rozrevem ze škaredé veci s drahé ako šľak... preto ficim uz na internete a malo v centrách nemám na to nervy ani čas..
@bejusicek a cez net kupujes z akych stranok?
Ja tazko zvladam pohlad na muzov, ked maju tricko take seknute po ramena.. teda taketo nieco medzi trickom a tielkom, urcite viete, ktore myslim 🙈 dalsie su slipy 🙈 a vobec nie som za tie moderne muzske trendy, uzke obtiahnute rifle, nausnice v uchu.. skratka pre mna muz ma byt muzom. Stylovym, ale stale muzskym.
100%suhlas so všetkými. A ja som pomaly v koncoch lebo neviem, kde mam nakupovať. Ked vidim v centrách tie nastajlovane figuríny bez hlavy a päty tak ma chytá triaška. A niekedy ked sme v meste na kave a len tak pozerám na okoloiduce zeny tak neviem, ci este plati, ze Slovenky su najkrajšie... co prve chytila, to si obliekla, zaklincovala to blbym účesom. Sme si zvykli obliekať sa podla módy ale bohuzial nepristane to kazdemu a dnešná móda asi nikomu. Len pre porovnanie... sem tam ideme k známym na Ukrajinu a ked som tam bola prvy x tak som cumela na tych ľudí a na výklady ako teľa. Tie zeny boli ženami. Okrem mladých školáčok a turistov som tam nevidela zenu v botaskach. A chlapov takisto. Je tam bieda to ano ale oni maju este tu kultúru v sebe, ze ked niekam idu tak sa pekne oblečú. Najmä v nedelu na prechadzku. Slovenské zeny uz sa podobajú sa take šuchty... v leginach a teplákoch ci k doktorovi, ci na ihrisko. Česť výnimkám.
@veselazuzanka vies co z kadejakých z fb alebo vova.com objednam nejake mikiny alebo proste dam do google co hladam najde mi to a pozriem co sa mi paci... teraz som tehu takze nejak neriesim skor to co je mi pohodlne a lidl tehu veci to istia alebo tricka aj z bazariku tehotenske kedze na co budem kupovat za 20 - 40 euro na par mesiacov a boli mi tricka aj moje dobre dlho len uz sme v 33tt tak uz nosim tehu HMkove tie su naj
Sucasna moda "dovoluje" všetko. A s tym som spokojna. Nedrzim sa absolutne ziadnych trendov, nosim co sa paci mne a co mi je pohodlné. Ludia sa casto opicia po druhych a co vidia na nete skusaju aj oni. Potom to tak vyzera ze je taka a hentaka moda, vsade kam sa da na telo strcit plast, zmachlit sa tak ze povodnu tvar nespoznas... A prečo vobec niekto riesi to, ze sa mu nepaci ze ludia nosia leginy alebo teplaky? Co je to, zavist? Ved nech kazdy nosi to v com sa citi dobre
@29simona29 tie ladvinky su nepochopitelne i pre mna :D
Myslim ze na trhu je dosť ponuky aby si každý vybral to co sa mu páči, co mu sadne a cíti sa v tom dobre, mame nespocet obchodov, značiek, ... Problem skôr vidim v tom ze malokto si z tej ponuky vytvorí nejaký vlastný osobitý styl.. proste napr. teraz sa nosí kvetinová bunda, tak ich nosia všetci bez rozdielu.. volany? Naco sa zamýšľať a kombinovať to do nejakého celku.. volany su in, nosia ich všetci tak aj ja budem a budem in... Asi tak...
@sivana09 nemáš pravdu, mala som na strednej škole spolužiačku, ktorá mala na tu dobu obtiahnuté gate, ktoré jej zvýrazňovali určité časti tela a skúšajúci jej hovorí, že sa to nehodí do školy. Ona mu odpovedala, že nosí to, v čom sa dobré cíti a on jej na to, že on sa najlepšie cíti v trenkách, či by mohol takto prísť do školy. Nie, nemá sa nosiť to, v čom sa dobre cítime, všetko má mať svoje hranice, ženy viac by mali chodiť v sukniach, šatách a muži v normálnych nohaviciach, aby boli plodní, všetko im tam postískajú tie gaťky a potom nariekajú
mne sa velmi paci ze prisli do mody brady ,u muzov samozrejme,končita je koniec koncov tiez chlap ci chce ci nie🙂 a z oblecenia je mi vlastne fuk kto co nosi,osobne nemusim tzv clubwear ci ako sa to povie
U nas vsetky baby nosia tie panske topanky cierne a vsetky su na blond.
@janulka1802 no keď vidím sukne a šaty je to vulgárne 😝🤦♀️😳
Ja netuším aká je aktuálna móda, ale každý by sa mal obliekať primerane svojej konfekčnej veľkosti. A to hovorím ako jedna z tých tiež "priestorovo výraznejších".
A neznášam legíny a korunkové čelenky.
Mne sa nepaci ze z muzov su pomaly zeny 🤦♀️ ... a nenavidim sukne a saty 😁
@adrestia to ani ja nechapem 😲 ved ja mam tak 5x viac siat ako nohavic a to sa ako obliekam vulgarne 😁 ved som zena predsa 😁
Z môjho pohľadu je dnešná móda príšerná. Gay a iné zverstvá na každom kroku v móde a to potom ide do butikov. Žiaľ, chlapi si normálne nohavice už ani nekúpia, lebo všetko je tesné. Potom nech sa čudujú svete, že sú neplodní, keď to všetko majú natlačené vo voľnom vačku, lebo v druhom majú pichnutý telefón a v zadných vačkoch peňaženku a kľúče...
Už tu bolo spomenuté, že chýbajú šaty a sukne... Som za. Ja tiež mením šatník postupne, legíny používam len ako pančucháče a keď mi trčí náhodou zadok sa cítim nesvoja... Asi som už stará 😅 Dotrhané rifle, za mojich čias to bola hanba tak vybehnúť niekde von, len v puberte mi prepínalo a chcela som byť iná, ale teraz žiadne pekné rifle nenájdete v obchode...
Minule som hovorila mužovi, že nech ešte jedny rifle dotrhá a môže ich predať za 60€...
Najhoršie, čo si človek môže obliecť sú veci "unisex"... Ktorý hlupák to vymyslel? Buď je to taška pre ženy, alebo pre chlapov... Keď som videla chlapa s kabelkou, stačilo mi. Skončila som s touto módou, lebo už na to nie je dobré ani jedno slovo.
Mno a maľovanie sa 😀 na to mám tiež svoj názor. Možno sa niektoré na mňa urazia, ale najkrajšie ženy sú tie, ktoré sa ráno zobudia bez masky a chlap sa nezľakne... To mi aspoň muž povedal. Ceruzky do očí ničia zrak, to nehovorím o chemických špirálach... Make-up upcháva póry, lebo pokožka nemôže dýchať počas dňa, a môže to byť i minimum vrstva (a to nehovorím o dnešných 2cm vrstvách makeupu 😀 )
Žiaľ, nechcem vedieť, ako to bude vyzerať za 10 rokov...
Ze sa z chlapov stavaju zeny 🙈