Dobrý večer chcela by som sa spýtať akým máte názor na chlapské legíny ?
a to si videla kde. Na Aliexpresse? 😂
@vlastaperdochova55 zaviedla by som za to paragraf 😁
@vlastaperdochova55 muzi to radi v poslednom case nosia do posilovne a na tom maju este nejake volne sortky. Akoze mne to hlava neberie, som rada, ze ked ja som si pred rokmi hladala partnera, chlapi vyzerali ako chlapi a nevymyslali hovadiny
Ešteže mám doma riadneho chlapa z hôr a nie slečinku 🙉😂🤪
uf.. iba ako CG-cka :D
A kôli tejto otázke, na ktorej stojí tvoj svet, si si založila na mk účet?
Obtiahnuté rifle na chlapoch sú 😻 ale legíny to je už príliš ..
Leginy na muzoch znesiem len pri behu. Sice to nieje vabny pohlad ale je to zrejme prakticke.
nosenie legin u muzov by bolo mozno v niektorych pripadoch vhodnejsie pre nase oci,nez iste damy v leginach 😉
perfektna vec, nosim to pravidelne.. ked zeny mozu, mozem aj ja.. nenecham sa diskriminovat
Neviem ani v ktorej hlupej hlave sa zrodil napadvyrobiť muzske leginy.na cvicenie maju vdla moznosti
No ked si ten moj grgne, prdne (obrazne povedane) asi budem rada za to. Lebo ked vidim co tu vyrasta za muzov. Ja ked vidim chalan v tenkych nohavociach ledva po clenky a k tomu tie ,,balerinky, ci ako to nazvat lebo botasky to nie su. No hroza
@luccija presne tak. Ja by som si v dnesnej dobe asi chalana nevedela vybrat. Ved by som si pripadala ako lesba
Tak u nas staci ked si ich ten moj oblecie na bike a ma odo mna zaruceny vybuch smiechu 🤣 strasne mi je to smiesne. Ale tak rovnako som alergicka na vyhrnute ponozky do pol lytok, a nohavice ktore maju chlapi az pomaly nad pasom (tzv.gatkos) A on zase neznasa ked si nedam opasok. Kazdy mame nieco.
Asi je to iba zalezitost danej doby, v sucasnosti to vyzera divne, kedysi muzi leginy nosili bezne (vid historicke obrazy, ci filmy odohravajuce sa v istej historickej dobe). Mozno sa muzske leginy casom opat stanu "normal" - ale teraz naozaj posobia ohavne. Asi ako ked sa objavili prve crocsy pred niekolkymi rokmi....
je mi to jedno, nech si kazdy nosi co chce. urcite muzov nehadzem do ziadnych kategorii podla toho ci nosia/nenosia obtiahnute veci, sme snad v roku 2020...
Môjmu manželovi som kúpila. Chodí na bajk a keď je chladnejšie, je dobre ked si da niečo pod kratasy. Ale len tak by som mu to nedovolila nosiť 😀 určite kratasy na ne treba mať
Fuuuuj neeeeee, prebohaa😖🤣🤣 leginy by som si nedala na seba ani ja, pride mi to ako by som vybehla v pancuchach😖
@kvetinka75 "tichojebky" balerinky :D
@vlastaperdochova55 no môj by to ani nenosil, raz si skúšal rifle a boli fest obtiahnute, a nepáčilo sa to veľmi ani mne ani jemu 😂
Môj bracho zas nosí rifle po kotniky a k nim platenky ale on je zas dlhý jak týždeň pred výplatou a ma problém na seba kúpiť gate, aby mu sedeli tak ako on chce 😂😂 a mne je v podstate jedno kto co nosí, komu sa co páči pre mňa za mňa nech nosí! Keď chcem tak sa pozriem, keď nie tak nepozerám 😉
@vlastaperdochova55 autorka a ty máš aký názor? Lebo len raz si reagovala, a to tuším na mňa a aj si to zmazala, nejaký problém?
Treba dbať na to, aby ladili s kabelkou.
Vždy som bol v tom, že mužské "legíny" sa volajú spodky (v zime na dlhší pobyt vonku výborné), ale je to spodné prádlo a teda nosiť ich viditeľne je faux pas.
Ale dnes je už všetko možné.
@vlastaperdochova55 no je to maximálne rajcovné, najmä keď má nohy tenké ako trubky z vysávača, presne tak je to rajcovné, ako keď má žena aspoň 80 kg má ich biele, aj priesvitné sú fajn a pod nimi potlačené nohavičky a nad nimi preteká sadlo, bŕŕŕ´.
@luccija tak to bud rada ze vidis len tie mokasiny. Ja uz vidam muzov s perma obocim, napichatnou pusou alebo v som videla jedneho uz v sukni 🙈
nepáči sa mi to...