Aký je váš najkrajší citát ktorým sa snažíte riadiť v živote?
nedokážem vybrať jeden jediný... momentálne (dlhodobo) žijem týmto : Cesta je cieľ. Život je krásny. Slabosť je naša sila.
Zi a nechaj zit.
Vsetko je v poriadku.
Teraz mi viac nenapadne, ale mam ich par oblubenych v zivote. 🙂
usmievaj sa, bude horšie 🙂
keď do pekla, tak na peknom koni 😉
nehas čo ťa nepáli...
cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami (žiaľ týmto posledným sa neriadim, ale asi by som sa ku*va mala začať bo už sa mi to pár krát dobre vypomstilo)
Just do it./ Teraz alebo nikdy
- často som dosť bojko, nerada vystupujem zo svojej komfortnej zóny a keby si toto nehovorím, neskutočne veľa vecí nemám vyskúšaných.
Keď nejde o život, nejde o nič.
- ťažko zvládam psychický stres, stačí ak na mňa zvýšia hlas alebo vynadajú sa niečo a už som mimo hry. Toto je moje motto vždy, keď sa rozprávam so šéfkou 😁
Opinions are like assholes everybody has one. If you don’t love yourself how the hell are you going to love somebody else ? Unless they are paying your bills , pay them bitches no mind . Nezneju extra krasne ale pravdivo 😂
Zamiluj sa najprv do seba, potom do zivota a potom do koho chces. Frida kahlo ❤️
Riadim sa v živote vlastnými morálnymi hodnotami, nie vetičkami čo povedal niekto známy 🙂
Co mozes urobit zajtra, nerob dnes a mas den volna 😀 ( spanielske prislovie)
Pre hlupaka je kazdy hlupak.... Hodi sa mi to na rozne situacie a krivdy,ktore denne vidime okolo seba,ked sa ludia arogantne az agresivne spravaju.
@elizabet173 To je velka pravda. Mne inak minule kolegyna vytkla,ze s takymto postojom mozem zit len preto,ze nemam ziadne problemy. Som si pomyslela,moja draha prave preto,ze som zazila kadeco,som prisla k poznaniu mat v pazi a nestresovat sa malickostami.
Spravaj sa k inym tak, ako by si chcela, aby sa spravali oni k tebe.
Ja uz dlho takto:
"Mas 2usi a 2oci, jedny usta.. tak viac sleduj a pocuvaj ako rozpravaj"
@elizabet173 tak ono zas odtial potial, zneuzivat sa nenecham, na to som uz tiez dost stara, aby som vedela taketo spravanie vcas stopnut. Ale mam skusenost, ze cim horsie sa ku mne clovek sprava a cim milsie mu ja odpovedam, tak tym viac ho to vytoci a splni to ucel 🙂
Keď prší, ľudia sa správajú čudne.
neviem ci najkrajsie alw riadim sa: hanbou nie je nic nevediet hanbou je nechciet sa nic naucit.
A este nedrazdim hada bosou nohou 😉
Neznášam citáty, neriadim sa nimi.
Otoč svoju tvár k slnku a všetky tiene padnú za teba.
A ešte jeden, ktorý mi pomáha, keď ide do tuhého:
Priprav sa na najhoršie, ale dúfaj v to najlepšie.
Moje obľúbené dlhe roky:
1) Budúcnosť patrí tomu,kto verí v krásu svojich snov.
2) Strach je prekážka keď mu dáš priestor.
3) Na vrchol skratka nevedie.
4) Majstrovstvo chce čas.
@jamimo S každou jazvou prichádza nová sila…
Bolesť, ktorú cítiš dnes, bude sila, ktorú pocítiš zajtra…
Nemáš zlé dni.Máš len dni, ktoré budujú tvoj charakter…
Buď silnejší ako tvoja najsilnejšia výhovorka…
Neotáčaj sa!Všetko je pred tebou…
Žila som krásny život.Prežívala som večnosť v sekundách…
Je ne regrette rien. / nič neľutujem.
@nikoletta1712 ďakujem. Maj odvahu, aby hluk ostatných názorov neprekričal tvoj vlastný vnútorný hlas. Steve Jobs.
Niet väčšej a hroznejšej chudoby, ako nedostatok múdrosti. Aurelius Augustinus
Ešte ma napadlo také ľudové, hlavne pri toxickom rozhovore. Koľko máš uší? Dve! Tak? Jedným uchom dnu, druhým von 😉 Ináč doma mám asi 10 knižiek citátov..
@jamimo Ja tiež milujem citáty a zapisujem si ich do zošita, ktorý je určený len na to☺️…Aké knihy???
Všetko čo sa ma stat stane sa 😬
A ešte sa mi páči - keď si povieš, že to zvládneš/nezvladnes vždy mas pravdu
- Robte to, čo vám srdce hovorí, že je správne. Kritizovať vás budú tak či tak.
- Tažké situácie rozhodnú, kým sa staneš.
- Kde je málo úsmevu, tam je málo úspechu. A. Carnegie
Žiadny kríž nie je taký ťažký aby si ho neuniesol.
Bez pekla nie je raj